Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 132
  • 696
  •   1
Отговори
# 570
Сега като гледах как Бехлюл се рови в спомените си...Той също се чувства излъган.
думите "Аз ще те спася. Нито Нихал, нито майка ми са пречка...". И хилядите обичам те... И изведнъж коренната промяна в поведението на Бихтер. Смятам, че и той се чувства също толкова измамен.

Peace! И аз това си помислих ! Мъчно му е  , неговите очаквания също са излъгани !
А Бихтер и на мен много ми хареса - с такова достойнство си тръгна ! Тя му каза доста истини и онази вечер в ателието ! Но сърцето и е при него - затова се връща - пак и пак и пак !

# 571
От къде на къде пък Бих попита дали е Бешир? Те знаят ли вече?  newsm78

# 572
Силвия-мария, би ли обяснила поведението на Бех, сега като си спомня всички тези моменти с Бих

ревнува,желае,спомня си,....
Когато късаме винаги изплуват хубавите моменти и ни боли.
Бихтер е много умела в предивикателствата и те подсилват желанието му
,но и го отблъскват чисто човешки.
Досега я желаеше и му беше мила
.Отсега ще я желае и ще я мрази

Тя е типична садо-мазо психарка.
А отношенията им показно какво е страст и омраза

И любовта  е.............. мноооого далеко

# 573
не съм съгласна че вината на Бехлюл спрямо Елиф и Бихтер е  еднаква както твърди Силвия-Мария - все пак Бихтер е жената на човека който го е отгледал на баща му един вид.Отстрани погледнато това звучи даже малко перверзно. Иаз мисля че най-голяма е винта му към Аднан след това към Нихал-защото позволи да се развие тази връзка , и после към всички останали

Да по виновен е пред  Елиф,защото  я излъга ,като се сгоди за нея и тогава я заряза.
Бихтер не и е обещавал нито брак ,нито общ живот./Това ,че му е леля е грях не спрямо нея ,а спрямо Аднан/
Към Нихал не я излъга ,че ще е с нея ,не и каза обичам те преди да го е почуствал,не се отказа от  годежа , дори не и изневери

# 574
Нещо , което мисля ,че е много подходящо за Бихтер !

Открадната любов
  Мая Великова Попова

Откраднах си любов.
Или не беше.Не знам.
Не ме интересуваше.
Но знам,че всяка фибра в мен крещеше
и всеки атом от екстаз ликуваше.
Хареса ми така.
И пак опитах.Да, тръпка бе -
почти като на кино загребвах с пълни
шепи и не питах дали съм положителната
героиня.Ограбените тъй и не разбраха,
че само обич взимах.
(друго те ми даваха)
Отивах си, докато още спяха,
целувайки ги.
(после ми прощаваха)
Събирах любовта си във косите -
тях никой не се сети да погали...
а можеха поне да се опитат
и щяха да получат, щом са дали.

# 575
  Добър вечер-страхотна серия.Всички ме оставиха без думи.Тази вечер за първи път Нихал истински ми хареса като човек-с безрезервната подкрепа към Дениз,със съпричастността към нея,с разбирането,тя просто беше за нея там,в този толкова труден момент,трогна ме.Нихал има добро сърце и е човечна. Мадмоазел-толкова искрена и истинска в болката си по загубения като непознат баща и радостта,когато намери отговорите,които толкова много търсеше.
  Бешир-нямам думи и Хазал Кая като негова възлюбена-невероятно въздействаща сцена.Тя е всичко за него-буквално,тя е целият му свят.Когато обичаш толкова до болка силно едва ли можеш да се измъкнеш и краят го доказва.
   Бехлюл-страда и се измъчва,тъжи за Бихтер.Когато си спомни думите й ,че ще го спаси-в крайна сметка тя какво може да направи ,всичко зависи от него и той го знае.За мен имаше съжаление,че при скарването им спалнята той отново избяга,както винаги,а не остана и не за да спи с нея-не,а за да й каже всичко онова,което чувства.Съжаление,че пак й обърна гръб и не събра смелост да се изправи лице в лице с истината. Думите й,че си принадлежат въпреки всички-той го знае и усеща с пълна сила. Заболя го,че ще помни всичко с омраза и дори и в този момент пак нищо не каза.Тя беше жестока с него в хола и понеже е ранена иска да го накаже ,да бъде безмилостна,да си върне за нанесените рани.

# 576
За едно съм съгласна.Бихтер прекалява с игричките,яростта й е безгранична.Казва истините,но начина по който го прави е ненужно агресивен.
НО също така е вярно,че Бех сега си дава сметка за дълбоката любов,която изпитва към нея.И да,той също е излъган и потъпкан.

# 577
Нещо , което мисля ,че е много подходящо за Бихтер !

Открадната любов
  Мая Великова Попова

Откраднах си любов.
Или не беше.Не знам.
Не ме интересуваше.
Но знам,че всяка фибра в мен крещеше
и всеки атом от екстаз ликуваше.
Хареса ми така.
И пак опитах.Да, тръпка бе -
почти като на кино загребвах с пълни
шепи и не питах дали съм положителната
героиня.Ограбените тъй и не разбраха,
че само обич взимах.
(друго те ми даваха)
Отивах си, докато още спяха,
целувайки ги.
(после ми прощаваха)
Събирах любовта си във косите -
тях никой не се сети да погали...
а можеха поне да се опитат
и щяха да получат, щом са дали.

Точно това е ТЯ,все едно е писано за нея. Peace

# 578

Бихтер е като тази пеперуда!
Невероятна игра на всички артисти!
Прави много грешки но въпреки всичко ми е симпатична!

# 579
Нали !  Hug В крайна сметка тя иска само това - любовта си !

# 580
  gospojata-невероятно е стихотворението  Hug Ако Бех беше опитал с една мила и нежна дума-всичко щеше  се разпръсне за миг. Дали е излъган точно не бих могла да кажа,но потъпкан -да.Вероятно той вярва,че тя така силно го обича,че  е  готова да изтърпи абсолютно всичко от него.Видя,че не е така/поне засега/.  Бешир сложи последния пирон в решението му да забърка Нихал в тази история,за него няма връщане назад.

# 581

Невероятна игра на всички артисти!

Прави много грешки но въпреки всичко ми е симпатична!

newsm10

На Бихтер сега ще и  израстнат вампирски зъби  newsm48
 и  съм сигурна  ,че  някои пак ще и намерят оправдание smile3503

# 582
 gospojata-невероятно е стихотворението  Hug Ако Бех беше опитал с една мила и нежна дума-всичко щеше  се разпръсне за миг. Дали е излъган точно не бих могла да кажа,но потъпкан -да.Вероятно той вярва,че тя така силно го обича,че  е  готова да изтърпи абсолютно всичко от него.Видя,че не е така/поне засега/.  Бешир сложи последния пирон в решението му да забърка Нихал в тази история,за него няма връщане назад.
+1

# 583
  Вероятно след думите ,които каза в хола,Бех се почувства изоставен и предаден от нея. Убедена съм обаче,че въпреки всичко,което тя казва и прави,той няма да спре да усеща любовта й,защото сърцето й е при него и там ще остане. Признанието,че е намерила любовта на живота си -това казва всичко и е  истината зад всичките й действия.
  Промяната в поведението на Бихтер за мен не е коренно,а логична последица от действията и бездействията на Бех,затова няма за какво да се чувства излъган-тя многократно му доказва любовта си,а той също толкова пъти я предава-летището,изневярата,накара я да се върне вкъщи след катастрофата,обмисля да приеме връзка с Нихал и т.н. и тя всеки път му прощаваше.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 21:39 от charovnica

# 584

В интерес на истината и Бихтер вярва в същото ! Peace И в крайна сметка - така е !

А Бешир не го харесвам от самото начало и тази вечер отново ме подразни !
Малко в повече ми дойде и сцената в катедралата - много излишни думи ! Виж , когато намери писмата на майка си , Дениз беше много искрена и предаде много въздействащо емоциите , които я завладяха !

Общи условия

Активация на акаунт