Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 148
  • 696
  •   1
Отговори
# 585
  • Burgas, Bulgaria
Бешир ми стана още по-отвратителен.

# 586

В интерес на истината и Бихтер вярва в същото ! Peace И в крайна сметка - така е !

Права си  Peace,така е,ще преглътнат много горчилки един от друг докато не стигнат дъното.
  Бешир страда и се измъчва-защо така сте настроени против него?  Той се бърка в личния живот на Бех,защото и Нихал  вече е набъркана,а той не иска тя да страда,брани я с цената на всичко.

# 587
  • Burgas, Bulgaria
Ами ,човека(Бехлюл)тръгнал да му спасява живота,а той ще го изнудва.Тъпо ми се видя.А като толкова иска Нихал да не страда-да беше постъпил както е редно и да беше казал всичко навреме на Аднан.Той избра по-лесния начин-избяга от проблема.На кой ли прилича,май на този когото мрази.

# 588
Аз също не го разбирам Бешир може би защото каза на Аднан и то накрая, или казваш в началото или си мълчиш, колкото и да страдаш!

# 589
 hahahaБихтер каза ...... Joy

Бехлюл никога нямаше да се върне при нея и да я търси.
Но Бихтер с достойнство колкото на подлога и досадна,
 като конска муха няма да го остави на мира

# 590
  • Burgas, Bulgaria
?

# 591
Много злоба е насъбрал в себе си Бешир-вярно ядосан е на Бехлюл на Бихтер дори и на Нихал,съжалява за Аднан ,но и аз съм на мнението- да каже веднага или да мълчи -и в крайна сметка кой етой че да се бърка в живота на другите.Много от пишещите го оправдават ,че бил влюбен в Нихал изатова прави така не мисля -по скоро го е яд че не ена мястото на бБехлюл -не само в сърцето на Нихал ,но и като социално поведение

# 592
Че страда и се измъчва спор няма, но на мен лично малко в повече ми едва тръшкането, както и агресивното му и невъзпитано поведение. Същият ефект би могъл да постигне и без да вдига толкоз пара (все пак разполага с безценна информация). Но явно е по-емоционален индивид. А относно намесата в личния живот... аз мисля, че той започна да се бърка в живота на хората, още много преди Нихал да се набърка и тя. Тогава го правеше заради Аднан.

# 593

Все ми се иска да те попитам, защо използваш такива епитети, като в кръчма?

# 594
  Бешир мисли и за Аднан-той му каза колко е щастлив с Бихтер,че я обича и т.н.,той не го е забравил. Той също греши ,трудно ми е да кажа как е редно да постъпи,но дали той или Бихтер всичко щеше да се разбере накрая,Мадмоазел и тя казва,така че...
  Вярно е,че Бех е отишъл да го прибере,а той така му се нахвърли,но това положение,тази лъжа не му дава мира и го кара да бъде агресивен. Вярно е,че в началото се бъркаше заради Аднан,а първия път ги хвана,защото мислеше,че Бех е с Нихал.

# 595
  • Burgas, Bulgaria
В тоя филм всеки е влюбен в неправилния човек.

# 596
Ами и при Бешир нещата са малко - хем тая в оная , хем душата в рая ! Не става така ! Той е умно момче , много добре осъзнава мястото си , не го упреквам за чувствата му - и той горкия обича , ама не когото трябва ! Но на фона на всичко това , имаше моменти , когато проявяваше направо собственическо отношение към Нихал . А и според мен или трябваше веднага да каже на Аднан за това , което е видял , или да си отнесе тайната с него ! Не одобрявам и начините , по които се сдоби с информацията -  както и преди казах - такова нахлуване в личното пространство на когото и да е , за мен е недопустимо и грозно !
Въпреки всички разногласия и спречквания , които имаха с Бехлюл , той се вдигна и отиде да го прибере и да помогне ! Не заслужаваше подобно отношение , а и начинът , по който ще го изнудва по- нататък не ми харесва никак ! Peace

# 597

Все ми се иска да те попитам, защо използваш такива епитети, като в кръчма?

По кратичко е ,ясно, точно и вярно newsm10

# 598
Е ако всеки се влюбеше в когото трябва нямаше да бъде интересно не само във филма  и в живота етака

# 599
  Бех определено показа благородство като отиде да прибере Бешир,според мен отиде и за да се разсее от мислите си за Бихтер,пък каква ще стане тя-няма да има измъкване от тия мисли.

Общи условия

Активация на акаунт