Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 131
  • 696
  •   1
Отговори
# 600
hahahaБихтер каза ...... Joy

Бехлюл никога нямаше да се върне при нея и да я търси.
Но Бихтер с достойнство колкото на подлога и досадна,
 като конска муха няма да го остави на мира
Все ми се иска да те попитам, защо използваш такива епитети, като в кръчма?

По кратичко е ,ясно, точно и вярно newsm10
ок! Party

# 601
Според мене Бехлюл сега осъзна че няма измъкване още повече че казвате че Бешир ще почне да го изнудва .Но постъпката му доказва че не толкова лош -един безскруполен човек няма да се дигнеда отиде и да стои цяла нощ до леглото на човек от прислугта /дори и бивш/ с когото даже са били в лоши отношения

# 602
 Бех определено показа благородство като отиде да прибере Бешир,според мен отиде и за да се разсее от мислите си за Бихтер,пък каква ще стане тя-няма да има измъкване от тия мисли.
Все си мисля,  ако Бешир не беше казал, че знае за Бех и Бих нещата щяха да са по друг начин, притиснаха го от всякъде! newsm78

# 603
Да,вече имам категорично мнение за Бешир - злобар и завистливец.Не си знае мястото,позволява си да шантажира хора,които стоят много по-високо от него.Ненужен персонаж в книгата/филма.

# 604
 Бех определено показа благородство като отиде да прибере Бешир,според мен отиде и за да се разсее от мислите си за Бихтер,пък каква ще стане тя-няма да има измъкване от тия мисли.
Все си мисля,  ако Бешир не беше казал, че знае за Бех и Бих нещата щяха да са по друг начин, притиснаха го от всякъде! newsm78

О чудесно се развиха нещата на финала,защото всички научиха за аферата БиБ
 преди Бихтер да се е самоубила.
Тя казва на Бехлюл ,че:
 "Избери мен. Те вече знаят и ти  не си от това семейство.А Аз ще умра.Искаш ли да умра...Аз....Аз...Бихтер.Наистина ли ще допуснеш да ме загубиш" -нещо такова
Защото фенки на Бихтер твърдят ,че той не е с нея заради семейството си.
Не ,не е така.Той дори не я спаси/да не говорим желае/ и знаейки,че вече  няма  семейство

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 22:23 от silvia_maria

# 605

О чудесно се развиха нещата на финала,защото всички научиха за аферата БиБ
 преди Бихтер да се е самоубила.
Тя казва на Бехлюл ,че:
 вече знаят и той вече не е от това семейство и го моли да  спаси живота  и като бъде с нея .
НО той не го направи, въпреки това
.
Защото фенки на Бихтер твърдят ,че той не е с нея заради семейството си.
Не ,не е така.Той дори не я спаси/да не говорим желае/ и вече като нямаше  семейство
Не си права, Бех просто в този момент не осъзнаваше  нищо от една страна любимата от друга чичото! Naughty

# 606
Точно така,Силвиа. Бехлюл чакаше с нескрит ентусиазъм Бихтер да натисне спусъка.Толкова му олекна на милия след като онази кучка се самоуби.Безсрамница и грешница.УУУу,хайде народе,хвърляйте камъните.
А за желанието,хайде да не си доразвиваш фантазиите отново.Само серия преди това се беше запътил към хотелската стая,за да СПИ с Бихтер.Честно казано ти си ненужна в тази тема,защото всичко,което пишеш е плод на твоите измишльотини и интерпретираш грешно филма,при това нарочно,с цел да си правиш кефа тук,и дори подвеждаш с думите си хора,които те първа следят историята.

Махни се от темата и разкарай глупостите си от тук.

# 607
Диалога  горе е преди да влезе чичото

# 608
  • Асеновград
Точно така,Силвиа. Бехлюл чакаше с нескрит ентусиазъм Бихтер да натисне спусъка.Толкова му олекна на милия след като онази кучка се самоуби.Безсрамница и грешница.УУУу,хайде народе,хвърляйте камъните.
А за желанието,хайде да не си доразвиваш фантазиите отново.Само серия преди това се беше запътил към хотелската стая,за да СПИ с Бихтер.Честно казано ти си ненужна в тази тема,защото всичко,което пишеш е плод на твоите измишльотини и интерпретираш грешно филма,при това нарочно,с цел да си правиш кефа тук,и дори подвеждаш с думите си хора,които те първа следят историята.

Махни се от темата и разкарай глупостите си от тук.

Peace Peace Praynig Praynig

И аз съм без думи. Как може толкова повърхностно да гледаш над нещата.НО-твое мнение,silvia_maria...И все пак трябва да уважаваш мнението на всички други,а не след всеки пост,който не ти харесва да налагаш своето... #Crazy

# 609
Силви, той и друго каза НЕ НЕ ИСКАМ когато Бих го попита! Heart Eyes

# 610
Бехлюл никога не се е съгласявал да спи официално и демонстративно в най-известния в Истанбул хотел/често посещаван от семейството и с дебнещи журналисти/. с Бихтер
Той отиде в този хотел / без да се крие/ на среща разговор с Бихтер   в популярен коктейл бар

# 611

Сега ще излезе,че се е самоубила по погрешка и
не разбрала какво желае Бехлюл
Е-айде сега

# 612
  IR65 -права си,че ако Бешир не беше притиснал окончателно и безвъзвратно Бех нещата можеше да се развият и другояче,макар че не е много сигурно.Преди можеше да шикалкави,да замазва нещата,да мънка,сега просто няма накъде.  Бешир повярва на писанията поръчани от Хилми и си мисли,че той наистина вече е с Нихал,което не отговаря на истината и го прави,за да прикрие връзката си с Бихтер.Той, интерпретирайки грешно нещата ще доведе Б и Н до годеж. А Бех за пореден път няма да може да се опълчи както трябва и да обясни нещата,вероятно.

# 613

Сега ще излезе,че се е самоубила по погрешка и
не разбрала какво желае Бехлюл
Е-айде сега
Ти си неспасяем случай!
Посети тема ''Незабравима'' за да се научиш как се държат и най вече спорят дамите и господата там!  NaughtyNaughty

# 614
Аз съм много търпелива но  мила silvia_maria  нямам  нищо лично към теб но ще предложа на Magosniwa да ти създаде тема Ако някой ти опонира да е там а не тук Ще затворят темата след всички постове а на мен това не ми се нрави

Общи условия

Активация на акаунт