Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 116
  • 696
  •   1
Отговори
# 615
Точно така,Силвиа. Бехлюл чакаше с нескрит ентусиазъм Бихтер да натисне спусъка.Толкова му олекна на милия след като онази кучка се самоуби.Безсрамница и грешница.УУУу,хайде народе,хвърляйте камъните.
А за желанието,хайде да не си доразвиваш фантазиите отново.Само серия преди това се беше запътил към хотелската стая,за да СПИ с Бихтер.Честно казано ти си ненужна в тази тема,защото всичко,което пишеш е плод на твоите измишльотини и интерпретираш грешно филма,при това нарочно,с цел да си правиш кефа тук,и дори подвеждаш с думите си хора,които те първа следят историята.

Махни се от темата и разкарай глупостите си от тук.

Не разбра ли,че Силвия-мария гледа друг сериал  Mr. Green

# 616
О аз ,погледах... как бяха гонени и нападани всички ,които не харесват Бихтер smile3521

# 617
  • Pleven, Bulgaria
Тази серия беше много емоционална.Имаше повече тъга и страдание отколкото любов,но всеки от героите започнаха да виждат нещата как трябва да стават.И бихтер и Бехлюл са много наранени и двамата страдат,силни са да си кажат истината в очите,но нямат силата да се изправят пред другите и да изпълнят думите,които си изричат.Бех първо скъса колието,защото не иска Б да нарани Нихал,а се го хвърли,защото знае,че запазвайки го щи бъдат всички много наранени дори и той.На него му стана мъчно от това което каза Бихтер,защото не само той но и тя се предаде пред майка си въпреки всичко и любовта й.На края  не знаех кой може да умре пръв Бешир или Бехлюл  но и двамата от любов.

# 618
 IR65 -права си,че ако Бешир не беше притиснал окончателно и безвъзвратно Бех нещата можеше да се развият и другояче,макар че не е много сигурно.Преди можеше да шикалкави,да замазва нещата,да мънка,сега просто няма накъде.  Бешир повярва на писанията поръчани от Хилми и си мисли,че той наистина вече е с Нихал,което не отговаря на истината и го прави,за да прикрие връзката си с Бихтер.Той интерпретирайки грешно нещата ще доведе Б и Н до годеж.
Така го почуствах, като гледах серията! Thinking
Съседите са друга култура и не биха допуснали да има друга развръзка на филма!

# 619
Аз съм много търпелива но  мила silvia_maria  нямам  нищо лично към теб но ще предложа на Magosniwa да ти създаде тема Ако някой ти опонира да е там а не тук Ще затворят темата след всички постове а на мен това не ми се нрави

Не се харесва ,че Бихтер ми е неприятна ли?

# 620
Аз съм много търпелива но  мила silvia_maria  нямам  нищо лично към теб но ще предложа на Magosniwa да ти създаде тема Ако някой ти опонира да е там а не тук Ще затворят темата след всички постове а на мен това не ми се нрави

На мен не ми пречиш  Peace

Даже ми е забавно  Laughing

# 621

Не аз симпатизирам на Нихал а се интересувам основно  от Къванч но твоите разсъждения понякога ме хвърлят в тъч линията Нищо лично мое мнение

# 622

Не се харесва начинът, по който я плюеш и това, че се опитваш да натрапваш мнението си. Peace Всеки има герой от филма, който сигурно не харесва, но никой не си позволява да обижда по този начин. Peace

# 623

Много те моля да ми посочиш номер на мой пост в който нарушавам правилата и ще се поправя Peace

# 624

На мен не ми пречиш  Peace

Даже ми е забавно  Laughing
+1 Joy Joy hahaha

# 625
О аз ,погледах... как бяха гонени и нападани всички ,които не харесват Бихтер smile3521

Никой не е гонен,а теб те призовах да напуснеш точно,защото си некоректна към пишещите тук и използваш грозни епитети във всичките ти постове.Вече месец и повече влизаш в тази тема с идеята да правиш сеир и да дразниш,търпението на всички ни си има граници.Постовете ти са кухи и лишени от обективност,арогантни и неуважителни към всички,не само към 'фенките на Бихтер'.Боксуваш на едно място,никога не развиваш идеята си/ която е една и съща,та чак до втръсване/,опитваш да се наложиш във вируалното пространство,в една такава уж неутрална тема,подвеждаш с грешните си коментари и си противоречиш.
Не знам какъв човек си в живота,не искам и да знам,но поведението ти в тази тема е грозно.
Или се коригирай,или се разкарай... по-директно от това,не знам как да го кажа.

# 626

Много те моля да ми посочиш номер на мой пост в който нарушавам правилата и ще се поправя Peace

Ти не нарушаваш правилата  /изключвам понякога крайните квалификации/ Всеки е свободен да се изразява но просто това е един сериал  приключил миналата година а не тепърва да се снима

# 627
 И на мен ми беше забавно - в началото !
dterziiska ,  Heart Eyes никак , ама никак не си струва , мила ! Hug
Балконът ще се срути - хората гледат сеир ! А аз подозирам , че някой е много , много доволен от този факт ! ooooh!

Мисля си , че дори и сега да не го беше притиснал , нямаше да е задълго ! Той си мисли , че годежът е факт и затова направо му каза какво знае ! А после ще го притисне още повече!

# 628
Точно така,Силвиа. Бехлюл чакаше с нескрит ентусиазъм Бихтер да натисне спусъка.Толкова му олекна на милия след като онази кучка се самоуби.Безсрамница и грешница.УУУу,хайде народе,хвърляйте камъните.
А за желанието,хайде да не си доразвиваш фантазиите отново.Само серия преди това се беше запътил към хотелската стая,за да СПИ с Бихтер.Честно казано ти си ненужна в тази тема,защото всичко,което пишеш е плод на твоите измишльотини и интерпретираш грешно филма,при това нарочно,с цел да си правиш кефа тук,и дори подвеждаш с думите си хора,които те първа следят историята.
Махни се от темата и разкарай глупостите си от тук.

Вижте най важното от финала и тогава коментирайте.
- НА АНГЛИЙСКИ

Aski Memnu English / Episode 79 - Finale 9/12 - Aşk-ı Memnu Veda - Final

http://www.youtube.com/watch?v=-0rKaPcEH2A

Aski Memnu English / Episode 79 - Finale 11/12 - Aşk-ı Memnu Veda - Final

http://www.youtube.com/watch?v=voV5KrieCpU&feature=channel_video_title

# 629
Хайде да гледаме сериала и да си го коментираме. Силвия да коментира нейния  Mr. Green Важното е, да не се ядосвате излишно. Силвия-мария е просто една шегаджийка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт