Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 229
  • 696
  •   1
Отговори
# 315
Някой знае ли, кой е следващия филм, в който ще можем да гледаме Къванч? Сносщи беще много силна финалната сцена... след нея Софиянци в повече направо ми се видя в повече Simple Smile тези хора с очи и жестове правят филм да настръхнеш

# 316
Мен също не ми хареса роклята на Бихтер, но колието беше изключиетлно красиво. Роклята на Нихал не беше лоша, но според мен не и седеше добре. Отново бяха прекалили с грима. Не знам защо така прекаляват и загрозяват иначе толкова хубавите и очи Simple Smile

# 317
Бехлюл: -косата ми стана много дълга омръзна ми вече . Кого според вас визираше -дали точно косата или връзката си с Бихтер.

# 318
  За мъжкия интерес ,който Нихал ще предизвика у Бех-мисля,че точно това никога не провокира у него.Колкото до проявата на характер,не прави нищо по-различно от Бихтер,когато я разочароваше,но и с двете той прилага един и същ маниер.Разликата е,че Нихал не трябва  и не иска да ядосва,наранява,огорчава и се старае да не го прави.

Добър ден на всички,
Чаровна ,много безотговорно употребяваш думичката мисля
За да претендиташ ,че едно мнение не е  плод на фантазия ,желание или усещане,а на анализ и аргументи ,които са необходими за да изкажеш обосновано мнение
Аз многократно аргументирано показвам и доказвам ,че Бехлюл не само се влюбва ,но и открива специалната жена на живота си в Нихал..
Събитията предстоят  и ще се убедиш ,че ще останете 3-4 фенки на Бихтер,които си гледат  филм по собствен сценарии .И поради липсата на 1 аргумент ,ще си пишете за погледи,въздишки,възбуда и подобни ......
Все пак не е важно колко изискано и многословно пишеш ,когато  казваш нищо или нещо ,което не можеш да  аргументираш и докажеш?

Като за начало би ли посочила като фен на Бихтер в какво желаеш да приличаш на Бихтер и  в коя ситуация  би постъпила като нея?

# 319
На Бехлюл вече му писна да го наричат страхливец, егоист и т.н. Това му се повтаря от Бихтер постоянно, всеки път когато я разочарова с нещо. Той  действително е такъв, но не обича да му го казват в очите, не е свикнал, на никой мъж няма да му е приятно. От друга страна няма смелостта да покаже чрез действия обратното на това, в което го обвиняват. В снощния скандал, Бихтер му даде за пример косата и тъй като, за да я отрежеш не се изисква голяма смелост, той го направи, за да и покаже поне веднъж, че е неправилно обвиняван от нея.

Бехлюл: -косата ми стана много дълга омръзна ми вече . Кого според вас визираше -дали точно косата или връзката си с Бихтер.

Разбира се, че визираше връзката си с Бихтер. Но не го мислеше, поне на този етап още не. Това беше неговият отговор на нейният жест с подаряването на колието. Поне аз така го тълкувам.

Аз пък не мисля, че в момента Бихтер му досажда по някакъв начин, по-скоро той й се бута в краката и я провокира, звъни й, търси обяснения... уж с предупреждения да не тормози Нихал, но за мен това си е чисто просто жив интерес от негова страна какво мисли тя, дали има промяна в чувствата и към него и т.н.

# 320

Разбира се ,че за  край на връзката . smile3521
Бихтер започна да проявява претенции към него,да досажда и  да му пречи .
Бехлюл реши по най-категоричен начин да се освободи от Бихтер.

# 321
На мен пък на партито всички ми харесаха - Нихал, Бихтер, Фирдевс, Айнур...

# 322
На Бехлюл вече му писна да го наричат страхливец, егоист и т.н. Това му се повтаря от Бихтер постоянно, всеки път когато я разочарова с нещо. Той  действително е такъв, но не обича да му го казват в очите, не е свикнал, на никой мъж няма да му е приятно. От друга страна няма смелостта да покаже чрез действия обратното на това, в което го обвиняват. В снощния скандал, Бихтер му даде за пример косата и тъй като, за да я отрежеш не се изисква голяма смелост, той го направи, за да и покаже поне веднъж, че е неправилно обвиняван от нея.

Разбира се, че визираше връзката си с Бихтер. Но не го мислеше, поне на този етап още не. Това беше неговият отговор на нейният жест с подаряването на колието. Поне аз така го тълкувам.

Едва ли може да се нарече страхливец мъж ,който е преспал с жена ,която го е помолила за това  и след това и е показал многократно ,че не желае НИЩО друго освен секс от нея.
Той не прави нещо ,което не желае-факт
За какво е стахлив?

# 323
 Silvia_Maria-от какво направи великия извод,че желая да приличам на Бихтер? Аргументирано и категорично.Точно мисленето дава правото на всеки да тълкува нещата както иска-тук няма една-единствена истина и теза,която само ти виждаш и с която всички трябва да се съгласят. Твоите аргументи не могат да ме убедят в нещо,което не виждам и възприемам така.Набий си го в главата и спри да обиждаш.Следващата такава явна обида и нападка и ще се отнеса към който трябва,ясна ли съм? Колкото до моето мнение-винаги съм се старала да се аргументирам,но понеже на теб не ти харесва,извърташ нещата,престани,защото търпението ми се изчерпа.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 12:35 от charovnica

# 324
  А Бех,ако толкова много мислеше за Нихал и не искаше да я нарани,щеше да се отдръпне от нея,като знае че не може да й даде истинска пълноценна връзка.
Ами той и на двете не може да даде истинска и пълноценна връзка и наистина трябва да изчезне от живота им, но не го прави.

# 325
Засега кометираме само случващото се до момента, какво предстои и какво ще се случи, ще видим по-късно и тогава ще анализираме какви са ИСТИНСКИТЕ чувства на Бех. Не мога да разчитам на преразказите на пристрастен човек  Peace

# 326
Засега кометираме само случващото се до момента, какво предстои и какво ще се случи, ще видим по-късно и тогава ще анализираме какви са ИСТИНСКИТЕ чувства на Бех. Не мога да разчитам на преразказите на пристрастен човек  Peace
Да, затова чакам аз да видя случващото се и да си направя изводите сама. Wink

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 12:57 от Snejka

# 327

Семейна идилия

Ехо,Бехлюл,при коя си

Тоя пък и той се прави влюбен...

Ох,много сложно стана

# 328
Silvia_Maria-от какво направи великия извод,че желая да приличам на Бихтер? Аргументирано и категорично.Точно мисленето дава правото на всеки да тълкува нещата както иска-тук няма една-единствена истина и теза,която само ти виждаш и с която всички трябва да се съгласят. Твоите аргументи не могат да ме убедят в нещо,което не ивждам и възприемам така.Набий си го в главата и спри да обиждаш.Следващата такава явна обида и нападка и ще се отнеса към който трябва,ясна ли съм?

Ако се чувстваш обидена съжелявам Peace.

Все пак това е филм ,а не житейска ситуация
.Ако обсъждахме Дони и Нети-примерно,може да има противоположни мнения за тази двойка ,защото всеки може да има различна информация.
Но когато обсъждаме филм ,той си има сценарии .Всеки може да си харесва различен герой ,но не можем да променяме или си измисляме  различен сценарии.
Всички харесвахме Бихтер в началото ,но по "пътя" тя губи все повече и фенове и Бахлюл.
Нападаш незаслужено и Бехлюл и Нихал.
Аз дълго отлагах да се ангажирам с категорично мнение по въпроса  НиБ и го направих ,след като се убедих.Не съм пристрастна ,защото  досега не харесвах  Нихал
Не е редно неаргументирано да отричаш бъдещата любов НиБ .

# 329

Страст и още нещо...

Лельоо,търся те в ноща...

Да бе,и аз така мился...Търсиш ме сред своите звези

Общи условия

Активация на акаунт