Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Дидикриси,клипчето у чудесно.Поите поздравления. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 17

Мокси, благодаря за новото райско кътче!

# 18
Здравейте, сладури! Настъпи велика сряда. Тази вечер ще видим поредните безумни хрумки на сценаристите. Crazy Надявам се Мокси да отвори бара навреме, та да пийнем по едно и по-лесно да понесем сценаристките решения. ooooh!
Мокси, благодаря за вълшебното кътче, което си създала. Прекрасно е! newsm51
Искам да поздравя всички талантливи, интелигентни и невероятно сладки хора, без които това местенце нямаше да е така готино - Дани, Вени, Бай Ганьо (и всичките му личности), Боб, Ради, Бобоянка, Розовка, Рекси, Г-жа Броненосец, Милена, Розичка, Диди69, Ир, Елия, Весела, Диди88, Исис, Доритал, Надето, Ади, Мария, Ураганчето, Тарабас, Дежавю, Меги, Карпатия, Дидикриси, Ивето, Алисас, Сарони, Валдес, ПКутиева, Лиди, Мипси, Кесара (мило, от Изкушението в черно направо ми настръхна всичко, така да знаеш). Ох, дано не съм пропуснала някого, да не ми се обижда. Изпращам на всички Ви тези цветя заедно с моите целувки и прегръдки! Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 20:40 от kometka76

# 19
# 20

http://vbox7.com/play:28a0de23&r=emb Two Hearts txtloves Two Hearts
http://www.youtube.com/watch?v=-whp15J2n_M Two Hearts txtloves Two Hearts

МОКСИ , ПРЕКРАСНА  НОВА  ТЕМА  !

# 21
Аууу, това клипче е много хубаво! Браво, Дидикриси. newsm51

# 22
  • Русе
Дидикриси, прекрасен клип! Приемай поздравления и от мен!

# 23
  • Русе
Диди69, изключително приятна изненада  поднасяш! Мадона рецитира "Ако ме забравиш" на П.Неруда?! newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 24
Дори, много хубавии снимчици си сложила. Представям си каква навалица е било около нашите хубавци на тази оживена улица. Съжалявам, че не са снимали тази сцена когато аз бях там, та да измоля автограф. Това е улица Истиклял, търговска улица, която минава покрай площад Таксим, близо до църквата Св.София и продължава няколко километра. По нея минава най-стария трамвай в Истанбул, запазен още от преди 100 години. Много хубава и оживена улица, с още по-хубави бутици.

# 25
  • София
Виждам, че съвсем добре се справяте и без мое участие. Тъкмо малко да си отдъхна, на мен да си призная са ми наистина много глупави диалозите, а и особено като ги прослушвам старателно, за да ги преведа точно. Учебниците ми са с много по-интересни и любопитни текстове. И сега особено с помощта на Леман, с информация съвсем близо до източника и преводи, за които може само да се благодари, мисля мога спокойно да се занимая с учението си. Винаги съм на разположение да помогна с разяснения и превод, ако се налага. Така, че приятно забавление тази вечер.

И само да внеса едно уточнение по въпроса за захарния памук:
pamuk şeker – памук шекер – захарен памук
pamuk şekerci – памук шекерджи – този, който прави или продава захарен памук; майстор или продавач на захарен памук

Хайде, сладки захарни памуци в епизода довечера.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 19:33 от milena d

# 26
  • Стара Загора
Здравейте, момичета и ако има момчета! Снощи съм чела форума след 2 часа през нощта, но днес ми е по-лесно! Готова съм да гледам хубавите моменти тази вечер, а Бату заимства методите да Едже. Решил е да ги раздели, като ги принуди да се ревнуват. И аз мисля, че те си взеха поука и няма да се разделят този път.
Дидикриси, клипът ти е чудесен, изгледах го с голямо удоволствие. Поздравявам целия форум с този клип на Ищар, защото текстът му е много подходящ за приказната любов на нашите любимци и ако можех да правя клипчета, щях да използвам тази песен.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 18:57 от pkutieva

# 27
Здравейте, компания Незабравима! Hug Hug Hug
Благодаря на Мокси, за райското ни кътче  newsm51 newsm51 newsm51
Поздравления за стихоплетците-Дани, Боб, Бганьо и техните чудесни стихове  newsm51 newsm51 newsm51
Кесарче, проект №11, ме остави без дъх newsm09, прекрасен клип smile3501 smile3501 smile3501, Дидикриси, поздравления и за теб-страхотно клипче newsm10 smile3525 newsm10
Дори, много хубави снимки, отново ни предлагаш  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря на момичетата, за поясненията   Hug Hug Hug
Да си пожелаем за тази вечер, повече да са щастливите  моменти, за да отпуснем малко душите и да им се порадваме на нашите сладури Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 19:01 от RadY@

# 28
Дами, барът е на ваше разположение...барманът също  newsm03

# 29
Дидикриси, много сладко клипче...Поздравления...

Общи условия

Активация на акаунт