Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,оставям ви,че днес ми дойде много.Лягане в02ч ставане 05.30 и цял ден тръстика.,но пък утре целия ден ще съм на линия.
Лека нощ ви желая smile3524

# 586
  • Варна
            Отрова ooooh!

Мъж ревнив щом имаш насреща-
действителността ти е гореща!
Изключено е да ти стане скучно-
всяко твое действие е злополучно!

Поглед, усмивка, разговор почнеш-
всичко е с единствена цел- нарочно!
Непременно искаш да изневеряваш,
при всеки случай с някого се сваляш!

Дори някой съвсем случайно минаващ
е сериозен повод да се притесняваш-
ревнивеца ревнува без повод и умора,
ревността за любовта е като отрова!

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 22:10 от danidorina

# 587
# 588
  • Русе
Момичета,оставям ви,че днес ми дойде много.Лягане в02ч ставане 05.30 и цял ден тръстика.,но пък утре целия ден ще съм на линия.
Лека нощ ви желая smile3524
Спокойна, Дори! До утре!  bouquet

# 589
  • Русе
Х: Арас, какво става?
А: Едже не е добре
Х: Идвам с теб
А: Недей, погрижи се за Еда...
Х: Добре...дръж ме в течение....Еда, скъпа, да си вървим...
...през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака..../ сценарий на Бобо/

Бобояна, пак се връщам на твоя сценарий! hahaha Ама и ти повтаряш, бе?! Също като на покрива, с бастуна, когато Тарък не го настигна. smile3532
Аууууууууу, ужас!  smile3555 Прихванала съм от сценаристите! Малиииии, че то било заразно! Тюх, да му се невиди!  ooooh! Ще се поправя за следващия път!  Crossing Arms
И се чудим, защо 76 епизода Харун искаше да узнае кой е Кенан, а сега нищо не прави! hahaha
Ааааа, няма да се дам лесно....значи поправка в сценария
Сцена "през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака...."
се заменя със сцена...
"през това време Бату се дотътря до прозореца и скача......пада върху Бурак, който нетърпеливо чака долу дали Харун и Арас ще се избият и той ще стане едноличен собственик на холдинга....но Бату пада върху болния му крак и писъкът на Бурак привлича вниманието на случайно минаваща покрай тях линейка, която спира и ги прибира... в неизвестна болница.../всъщност тази, с която имат договор за отстъпки...но, това не е известно на героите...знае се само от продуцентите"
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Бобоооо, уникална си! newsm10 newsm10 newsm10
А аз мисля  Thinking- ...Бату долазя до стаята на камериерките, в дъното на коридора, изгонва ги с пистолета и повиква армията си да го измъкнат.../до тук съм стигнала/

# 590
  • София
...

Божеееее,тези модисти, как можаха такива смотани ръкавици на Еда да измислят! smile3555
Аааа недей с лошо! Тия ръкавички са й дипломната работа! Положението е "ших си ги...опс...плетох си ги сама"  hahaha hahaha hahaha

# 591
  • София
Х: Арас, какво става?
А: Едже не е добре
Х: Идвам с теб
А: Недей, погрижи се за Еда...
Х: Добре...дръж ме в течение....Еда, скъпа, да си вървим...
...през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака..../ сценарий на Бобо/

Бобояна, пак се връщам на твоя сценарий! hahaha Ама и ти повтаряш, бе?! Също като на покрива, с бастуна, когато Тарък не го настигна. smile3532
Аууууууууу, ужас!  smile3555 Прихванала съм от сценаристите! Малиииии, че то било заразно! Тюх, да му се невиди!  ooooh! Ще се поправя за следващия път!  Crossing Arms
И се чудим, защо 76 епизода Харун искаше да узнае кой е Кенан, а сега нищо не прави! hahaha
Ааааа, няма да се дам лесно....значи поправка в сценария
Сцена "през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака...."
се заменя със сцена...
"през това време Бату се дотътря до прозореца и скача......пада върху Бурак, който нетърпеливо чака долу дали Харун и Арас ще се избият и той ще стане едноличен собственик на холдинга....но Бату пада върху болния му крак и писъкът на Бурак привлича вниманието на случайно минаваща покрай тях линейка, която спира и ги прибира... в неизвестна болница.../всъщност тази, с която имат договор за отстъпки...но, това не е известно на героите...знае се само от продуцентите"
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Бобоооо, уникална си! newsm10 newsm10 newsm10
А аз мисля  Thinking- ...Бату долазя до стаята на камериерките, в дъното на коридора, изгонва ги с пистолета и повиква армията си да го измъкнат.../до тук съм стигнала/
става...даже за разнообразие една от камериерките може да е преоблечената Манделинка, която дебне да види къде ще й върже - ако не Харун, поне Бату....който оцелее!  hahaha hahaha hahaha

# 592
  • Русе
           Отрова ooooh!

Мъж ревнив щом имаш насреща-
действителността ти е гореща!
Изключено е да ти стане скучно-
всяко твое действие е злополучно!

Поглед, усмивка, разговор почнеш-
всичко е с единствена цел- нарочно!
Непременно искаш да изневеряваш,
при всеки случай с някого се сваляш!

Дори някой съвсем случайно минаващ
е сериозен повод да се притесняваш-
ревнивеца ревнува без повод и умора,
ревността за любовта е като отрова!
Ужас ! Добре ,че такава патологична ревност не съм срещала и изпитвала! newsm17 bishop
Дани, прекрасно изказано! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 593
...

Божеееее,тези модисти, как можаха такива смотани ръкавици на Еда да измислят! smile3555
Аааа недей с лошо! Тия ръкавички са й дипломната работа! Положението е "ших си ги...опс...плетох си ги сама"  hahaha hahaha hahaha
Това са ръкави, не ръкавици.
А и забравили сте, как я обличаха в първи сезон  ooooh!
Мен пък ми харесва  Peace

# 594
  • Русе
...

Приличат ми на калци за аеробика, бе мила?! Rolling Eyes

# 595
  • Русе
Бобо, не може и двамата интриганти / Бату, Бурак/ да бъдат временно елиминирани ! Ще ни занимават само със сем.Гюлер?! ooooh! Мелинда скрита при камериерките ? Хм...от тук може да изкочи зайче! newsm10 ...Хвърля Бату на гърба си и го изнася през кухненския изход /там е паркирала/ и го закарва...на вилата/действието с изнасилването/.На принципа "Клин клин избива" Мелда лекува психиката си.

# 596
  • София
...

Това са ръкави, не ръкавици.
А и забравили сте, как я обличаха в първи сезон  ooooh!
Мен пък ми харесва  Peace
Ръкави, ръкавици - все тая! Няма да спорим за подробности! Аз не бих се подписала под това модно решение! Naughty А за стайлинга в първи сезон даже ни ме напомняй - оня велик момент, когато с Толга се пренасяха в Мавзолея беше еманацията на дизайнерското творчество - Еда с анцунг и размъкната жилетчица отгоре!  smile3555 Направо си беше Незабравимо!  hahaha hahaha hahaha

# 597
  • Русе

Ашшшшшшшшкъм!

# 598
  • София
Бобо, не може и двамата интриганти / Бату, Бурак/ да бъдат временно елиминирани ! Ще ни занимават само със сем.Гюлер?! ooooh! Мелинда скрита при камериерките ? Хм...от тук може да изкочи зайче! newsm10 ...Хвърля Бату на гърба си и го изнася през кухненския изход /там е паркирала/ и го закарва...на вилата/действието с изнасилването/.На принципа "Клин клин избива" Мелда лекува психиката си.
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Ох, ще ме умориш. Край на сценария - договорихме се! Следва продължение....  hahaha hahaha hahaha

# 599
  • Русе

Да си припомним първия Лунапарк! hahaha newsm03

Общи условия

Активация на акаунт