Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Рекси, благодаря!  love001 newsm51 newsm51 newsm51
След тази неочаквана случка вечерта,на Харун ще му се променят плановете. smile3515 А може би - не?! newsm78
Планът на Харун за вечерта беше разходката им,а относно заминаването утре,за тях утре е доста относително понятие,не се знае кое утре ще е  hahaha hahaha hahaha  На другия ден  Харун се среща с адвоката на Керем във връзка съсъ случилото се,после пък ходи в холдинга,а и след случката в хотела изобщо не вярвам че ще заминат на почивка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Зависи какво са решили "Светата Троица"/сценаристите/. Дано не са заложили пак на ревността на Харун,че ще изпуша...от повторения!
Аз ли пак съм неразбрала,но не бяха ли Двамата глупаци(сценаристите де),кога станаха трима  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Само в началото на 1-ви сезон бяха 2-ма мъже, после се присъедини Мюждан Кайсерли/ъ , смениха я с Четин......./фамилия не помня/ и НК/какво е това - не знам/. Снощи бегло забелязах, в последния момент, че един от основните го няма и НК-също. Но пак са 3-ма, значи има нов образ!
Ама и аз ти обясних...! smile3555

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:45 от winona

# 571
Бобо супер сценарий си спретнала  newsm62 newsm62 Поздравления   bouquet

# 572
Браво Дани . smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501

# 573
  • Русе
Едно стихче от мен след снощната серия  Peace

Благословия

Най- истинска радост
носят обикновените неща!
Общуването е сладост-
най- желана на света!...

Прекрасен ден прекаран
с най- любимите ти...
Романтична нощ споделена
с мъжа на живота ти...
Букет красиви рози подарен
като символ на любовта...
Да бъдеш с цвете сравнена
с най- милите думи на света...
Усещане неповторимо
с нищо несравнимо!...

............

Това е- чувстваш в тоя миг,
че Бог наистина е велик
и те е благословил,
щом с такава любов те е дарил!
Да,Дани,да! Страхотно стихче!  newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 574
  • София
Рекси, благодаря!  love001 newsm51 newsm51 newsm51
След тази неочаквана случка вечерта,на Харун ще му се променят плановете. smile3515 А може би - не?! newsm78
Планът на Харун за вечерта беше разходката им,а относно заминаването утре,за тях утре е доста относително понятие,не се знае кое утре ще е  hahaha hahaha hahaha  На другия ден  Харун се среща с адвоката на Керем във връзка съсъ случилото се,после пък ходи в холдинга,а и след случката в хотела изобщо не вярвам че ще заминат на почивка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Относително, относително...колко да е относително....мах до юни!  hahaha hahaha hahaha Рекси, благодаря ти мила! По-добре ли си?
Бобо,утре съм пак на лекар,да видим какво ще каже-ще ме бъде ли или не  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 575
  • София
Дани, страхотно стихче, всъщност, както винаги!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 576
  • Русе
Х: Арас, какво става?
А: Едже не е добре
Х: Идвам с теб
А: Недей, погрижи се за Еда...
Х: Добре...дръж ме в течение....Еда, скъпа, да си вървим...
...през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака..../ сценарий на Бобо/

Бобояна, пак се връщам на твоя сценарий! hahaha Ама и ти повтаряш, бе?! Също като на покрива, с бастуна, когато Тарък не го настигна. smile3532

# 577
  • Варна
Поздравления за сценария на Бобо! Hug   bouquet Между другото- напълно възможен! Thinking Може да настъпи края на света в хотелската стая, Харун да се разбеснее като за световно, че горкия е ревнив- бетер Отело и ще хвърчат перушина и на Еда ръкавиците, но пък може и нищо да не стане- да си поговорят тримата цивилизовано и да изяснят ситуацията и как се стигна до нея и заради кого! ooooh! Тая последната работа ми се види почти невъзможна, като се има предвид че всички са кибритлии и барутлии, и в повечето случаи първо бият, после питат... newsm78
Май ще гледаме първата хипотеза- крясъци, бутане, бой...раздяла...сълзи...целувки...до юни! Crossing Arms

# 578
  • София
Планът на Харун за вечерта беше разходката им,а относно заминаването утре,за тях утре е доста относително понятие,не се знае кое утре ще е  hahaha hahaha hahaha  На другия ден  Харун се среща с адвоката на Керем във връзка съсъ случилото се,после пък ходи в холдинга,а и след случката в хотела изобщо не вярвам че ще заминат на почивка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Относително, относително...колко да е относително....мах до юни!  hahaha hahaha hahaha Рекси, благодаря ти мила! По-добре ли си?
Бобо,утре съм пак на лекар,да видим какво ще каже-ще ме бъде ли или не  hahaha hahaha hahaha hahaha
Виж сега, мисля, че ще оцелееш, за да изтеглим заедно тоя филм до финала!  Hug Шегичка, ама така де! Няма само ние да се пържим тук на бавен огън. Naughty Всички ще трябва да оцелеем да финала...че кой ще носи шлейфа на Еда до олтара.... hahaha hahaha hahaha

# 579
  • Русе
Аааа,Рекси! Какви са тия Хамлетовски въпроси?! Инжекции, пробиотици, вземай мерки, че не можем без теб! Weary

# 580
Бобо,невероятен сценарий  bouquet  bouquet
Дани стихчето ти е  newsm74 smile3501 newsm51 newsm51

# 581
  • София
...през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака..../ сценарий на Бобо/

Бобояна, пак се връщам на твоя сценарий! hahaha Ама и ти повтаряш, бе?! Също като на покрива, с бастуна, когато Тарък не го настигна. smile3532
Аууууууууу, ужас!  smile3555 Прихванала съм от сценаристите! Малиииии, че то било заразно! Тюх, да му се невиди!  ooooh! Ще се поправя за следващия път!  Crossing Arms

# 582
  • Русе

Аууууууууу, ужас!  smile3555 Прихванала съм от сценаристите! Малиииии, че то било заразно! Тюх, да му се невиди!  ooooh! Ще се поправя за следващия път!  Crossing Arms
И се чудим, защо 76 епизода Харун искаше да узнае кой е Кенан, а сега нищо не прави! hahaha

# 583
  • Русе

Божеееее,тези модисти, как можаха такива смотани ръкавици на Еда да измислят! smile3555

# 584
  • София

И се чудим, защо 76 епизода Харун искаше да узнае кой е Кенан, а сега нищо не прави! hahaha
Ааааа, няма да се дам лесно....значи поправка в сценария
Сцена "през това време Бату се е измъкнал и тежко ранен тичешком пресича фоаето на хотела и изчезва в мрака...."
се заменя със сцена...
"през това време Бату се дотътря до прозореца и скача......пада върху Бурак, който нетърпеливо чака долу дали Харун и Арас ще се избият и той ще стане едноличен собственик на холдинга....но Бату пада върху болния му крак и писъкът на Бурак привлича вниманието на случайно минаваща покрай тях линейка, която спира и ги прибира... в неизвестна болница.../всъщност тази, с която имат договор за отстъпки...но, това не е известно на героите...знае се само от продуцентите"

Общи условия

Активация на акаунт