Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Вени имаш ли някакъв спомен в коя серия даваха как Арас си спомня за катастрофата. newsm78

# 661
  • Русе
Момичета нещо красиво и нежно  Peace

Страхотен е клипа, Мария! newsm10 newsm10 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 662
  • Русе
Вени имаш ли някакъв спомен в коя серия даваха как Арас си спомня за катастрофата. newsm78
Може би 55-56-а. Нали започнаха през октомври с 54-а?! Арас не се появи веднага. Сега като се връщам в спомените, май снимката в Хаят и неговите спомени покриват едно и също лице.

# 663
Вени, браво за "Закачалка"! Този атрибут трябваше да се възпее. Ето и нещо от мен.

Трима

Пусна им Бату мухата
Пак ги вкара във играта
Тримата седят на тръни
Кой от тях ще се издъни?

Еда ли в сълзи ще се дави?
Харун ли ще я изостави
или Арас ще насмете
моментално със кроше?

В стаята се гледат трима
Самци два с Незабравима
А ръце Бату навънка търка
Голяма каша пак забърка

# 664
Момичета гложди ме една мисъл която се писа в темата по-назад / не помня от кого и моля за извинение  Embarassed /но не и отдадох значение а може би трябваше. Thinking Дали пък вярно Арасчо няма да се окаже кандидат зетя на Хаят - той да е бил мъжът на дъщеря й загинала при катастрофа отивайки да и каже за бебето. newsm78  newsm78 newsm78 Знае ли човек как сценаристите биха извъртяли нещата.Няма да се учудя това е напълно в техен стил. Thinking

Лелеееее,Мария! Блестяща идея! И е напълно вероятна! Нямам спомен да са казвали,че дъщерята на Хаят е била омъжена. А под "непрокопсаник", всяка майка би нарекла в яда и болката си зетя си. То тук какво ли не се изрече?! Дори Тюркян поиска от Еда да умре, но не го мислеше наистина...
Ако и това ни поднесат ще е върха на черешката.
Първо,казват,че дъщерята на Хаят е женена за някакъв непрокопсаник,а Арас е от богато и  елитно семейство.После ПРИЯТЕЛКАТА на Арас прави аборт  защото неговото семейство нямало да позволи да се оженят защото тя била от бедно семейство.Много ми е интересно как една майка няма да знае името на зет си  и кой е той.Но какво ли се чудя нашите сценаристи като нищо може да и това да ни предложат без да има логика също като случая Еда не познава приятеля на любимата си сестра. newsm78
 Ивве благодаря на теб и г-жа Леман за превода.  bouquet  bouquet
Бганьо,страхотно "Обгрижване" smile3501 smile3501 newsm51

# 665
  • Русе

Поздравявам ви с едно стихче и ви желая лек ден на майстора и всеки да си намери майстора, ако все още не го е направил - във филма и в живота. Това в добрия смисъл на думата за добрите и в лошия за лошите.

Обгрижване

Топла нощ и страстни южни
Долу дрехите ненужни
На пода нека свещ гори
Мен във тебе приюти

Утро светло, слънце грее
Ветрец косите ти пилее
Събуждам се от дълъг сън
Пролетта цъфти навън

Ти си тук, за мен най-важна
Още топла, още влажна
Потрепват дългите ти мигли
В душата ми дълбаят сигли

Прекрасен стих, Бганьо! newsm10 Страхотно пробуждане! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 smile3521 smile3521 smile3521
Само за протокола - на Яамурчето му никне и 2-то зъбче.

# 666
  • Русе
Вени, браво за "Закачалка"! Този атрибут трябваше да се възпее. Ето и нещо от мен.

Трима

Пусна им Бату мухата
Пак ги вкара във играта
Тримата седят на тръни
Кой от тях ще се издъни?

Еда ли в сълзи ще се дави?
Харун ли ще я изостави
или Арас ще насмете
моментално със кроше?

В стаята се гледат трима
Самци два с Незабравима
А ръце Бату навънка търка
Голяма каша пак забърка

Нямам думи! smile3505 smile3505 smile3505 smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 667
Момичета гложди ме една мисъл която се писа в темата по-назад / не помня от кого и моля за извинение  Embarassed /но не и отдадох значение а може би трябваше. Thinking Дали пък вярно Арасчо няма да се окаже кандидат зетя на Хаят - той да е бил мъжът на дъщеря й загинала при катастрофа отивайки да и каже за бебето. newsm78  newsm78 newsm78 Знае ли човек как сценаристите биха извъртяли нещата.Няма да се учудя това е напълно в техен стил. Thinking
Лелеееее,Мария! Блестяща идея! И е напълно вероятна! Нямам спомен да са казвали,че дъщерята на Хаят е била омъжена. А под "непрокопсаник", всяка майка би нарекла в яда и болката си зетя си. То тук какво ли не се изрече?! Дори Тюркян поиска от Еда да умре, но не го мислеше наистина...
[/size]

Добър ден, Незабравими!
Огромни благодарности на преводачките, вие сте нашата светлинка в тунела!   bouquet   bouquet   bouquet
Бганьо, Бобо, Дани, Боб, Елиа, Вени, възхищавам се на таланта ви!
Не че не възможно сценаристите да вмъкнат предложението на Мария, но доколкото си спомням приятелката на Арас е направила аборт и е махнала бебето, а дъщерята на Хаят когато е загинала при катастрофата е била в напреднала бременост и се е знаело, че детето ще бъде момиче. Нали Хаят подари на Еда рокличката, която е била ушила за внучката си. Когато Еда избяга от мавзолея и отиде при Хаят, тя и показа снимка на дъщеря си и си мисля, че тя беше брюнетка, а приятелката на Арас е блондинка.

# 668
Здравейте незабравимки...
Присъединявам се и аз към приятната компания, с поредната си чаша кафе...

Благодаря на всички прекрасни хора, които правят този форум неповторим...
Дани, Елия, Петко, Вени, отново моите адмирации за таланта Ви!
Бобо, сценария ти е повече от добър. Но имам съмнения, че "любимите" ни сценаристите няма да изневерят на стила си.
Мим, благодаря ти, че ни напомняш за красивите моменти...

За всички Вас:

# 669
Мария,клипчето е много нежно  bouquet  bouquet
Поздравления за Бганьо и Вени за чудесните стихове smile3501 newsm51 newsm51
 Ето още едно хубаво клипче за настроение

# 670
Момичета гложди ме една мисъл която се писа в темата по-назад / не помня от кого и моля за извинение  Embarassed /но не и отдадох значение а може би трябваше. Thinking Дали пък вярно Арасчо няма да се окаже кандидат зетя на Хаят - той да е бил мъжът на дъщеря й загинала при катастрофа отивайки да и каже за бебето. newsm78  newsm78 newsm78 Знае ли човек как сценаристите биха извъртяли нещата.Няма да се учудя това е напълно в техен стил. Thinking
[/size]

Добър ден, Незабравими!
Огромни благодарности на преводачките, вие сте нашата светлинка в тунела!   bouquet   bouquet   bouquet
Бганьо, Бобо, Дани, Боб, Елиа, Вени, възхищавам се на таланта ви!
Не че не възможно сценаристите да вмъкнат предложението на Мария, но доколкото си спомням приятелката на Арас е направила аборт и е махнала бебето, а дъщерята на Хаят когато е загинала при катастрофата е била в напреднала бременост и се е знаело, че детето ще бъде момиче. Нали Хаят подари на Еда рокличката, която е била ушила за внучката си. Когато Еда избяга от мавзолея и отиде при Хаят, тя и показа снимка на дъщеря си и си мисля, че тя беше брюнетка, а приятелката на Арас е блондинка.

Валдес и моят спомен за дъщерята на Хаят е, че е брюнетка. А и тя самата описваше в началото приятеля и като неудачник, до колкото си спомням дори беше изоставил дъщеря и бременна... Образ, който не се вписва в дотук представеното ни от героя на Арас.

# 671
Добър ден Незабравими! Hug
Огромни, благодарности на дамите, който превеждат за нас вие сте невероятни!  love001
Бганьо, Бобо, Дани, Боб, Елиа, Вени, поклон пред таланта ви!  love001
ЗА ВСИЧКИ ВАС който правите тази тема така привлекателна;

# 672
В забързаният ни ден
Когато  си  много уттегчен
Във форума незабравима ти влезни
 сърчице блаженно  отпусни
и в приятната компания се потопи
и да видиш що е то мечти . newsm68
Не щеш ли за Харун или Еда
За Серхан или Йозлем
няма спор едно е ясно
 омая ни сме ний от тоз  тандем
без значение кой ще изберем.  loveuuu
Сценарий пишат се безброй
За сценаристите да не ядат бой .
По честичко да ни четат
и замисълът да ни разберат. Praynig Hug
Да престанат с тези откачалки
с разнимити закачалки,
че в повечко ни иде тоз проблем
и хич не щем и да го разберем . Naughty
Попрекалихте с номерцата
с таз голяма простотия
рейтинг се не прави
на аудиторията любима това не се нрави. Crossing Arms
С романтичните моменти си се захванете
и филма си оправете, че с началният ви замисъл
ни омаяхте и накрая ни окаяхте  newsm03 Weary
А моля ви се престанете вече
и сериозно си се замислете. Naughty
Ето юни наближава и помислете за изненада
Като верни ваши фенки
бързичко ни наградете
и до финала с много любов и радост ни дарете. 1dating married luvbed newsm17
Туй се иска на компанията незабравима и любима
и да видите тогаз как възпяти сте във рима newsm44

# 673
В забързаният ни ден
Когато  си  много уттегчен
Във форума незабравима ти влезни
 сърчице блаженно  отпусни
и в приятната компания се потопи
и да видиш що е то мечти . newsm68
Не щеш ли за Харун или Еда
За Серхан или Йозлем
няма спор едно е ясно
 омая ни сме ний от тоз  тандем
без значение кой ще изберем.  loveuuu
Сценарий пишат се безброй
За сценаристите да не ядат бой .
По честичко да ни четат
и замисълът да ни разберат. Praynig Hug
Да престанат с тези откачалки
с разнимити закачалки,
че в повечко ни иде тоз проблем
и хич не щем и да го разберем . Naughty
Попрекалихте с номерцата
с таз голяма простотия
рейтинг се не прави
на аудиторията любима това не се нрави. Crossing Arms
С романтичните моменти си се захванете
и филма си оправете, че с началният ви замисъл
ни омаяхте и накрая ни окаяхте  newsm03 Weary
А моля ви се престанете вече
и сериозно си се замислете. Naughty
Ето юни наближава и помислете за изненада
Като верни ваши фенки
бързичко ни наградете
и до финала с много любов и радост ни дарете. 1dating married luvbed newsm17
Туй се иска на компанията незабравима и любима
и да видите тогаз как възпяти сте във рима newsm44

smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51 newsm51 newsm51
Браво Мим, страхотно си го написала. Сега остава да чакаме резултата.....

# 674
Вени благодаря ти за подсещането на серийте сега ще се върна назад и аз да се подсетя за спомените на Арас ,че то тук в този филм нещо много спомени станаха . Thinking
Доритал ,Мокси момичета аз нещо съм попропуснала момента с брюнетката . newsm78 Сори за подвеждането  Embarassed Embarassed Embarassed
Бганьо както винаги си уникален .За " Трима "  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт