Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 604
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Момичета тази вечер рекламките ще са на 10минути .Бре да му се невиди. Crossing Arms

# 181
тези прекаляват...... smile3515 smile3515

# 182
  • Русе
Айде, пак! Тези хора на всеки 15 мин. ще ни дават реклами!

# 183
Еййй, няма оттърване от тези досадни комшийки. Веднага обсъдиха пръстена на Еда и социалния й статус!
Да и май се чудиха дали е имало сватба и те да са пропуснали почерпката и калабълъка!  hahaha hahaha
И пишмание-то  hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha

# 184
Днеска ще гледаме епизода с 10 минутно прекъсване. И тчно на сублимния момент. Ще почнат реклами на пишманието и няма да има и грам сцена която да обсъдим като хората

# 185
Тази вечер май са ршиили да прекаляват с рекламите... ooooh!

# 186
Е какви са тия реклами на 10 мин!!!!  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Тамън да се наместиш удобно и айде хоп...пак реклами.Тази вечер са отвратителни  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 187
Тая женичката на Уур, много войнствена, малиии. Как се перчеше на Ферда.

# 188
Е Етер бе.Пак реклами.Май нищо няма да гледаме тази вечер.Само дето се настройвахме за красоти.Това беше май.

# 189
Днеска ще гледаме епизода с 10 минутно прекъсване. И тчно на сублимния момент. Ще почнат реклами на пишманието и няма да има и грам сцена която да обсъдим като хората

Тоя път ми се стори, че по- бързо минаха рекламите  Joy

# 190
Какво ли каза Мелда на Ферда,беше нещо за Харун???

# 191

Те,че са кратки,по-кратки са,ама кел файда като постоянно ще прекъсват... ooooh! ooooh!

# 192
Арас си подхожда много с Едже, да се взимат там младите и да приключи този въпрос.

# 193

Те,че са кратки,по-кратки са,ама кел файда като постоянно ще прекъсват... ooooh! ooooh!

Да  Joy Joy Joy

# 194
Какво ли каза Мелда на Ферда,беше нещо за Харун???

И аз това искам да разбера...

Общи условия

Активация на акаунт