Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 567
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
На мен пък ми е любопитен разговорът между Едже и Бату... и Едже- Харун... Simple Smile
С две думи-Харун каза на Едже че иска да и помогне да се оправи,че с Еда са и простили за всичко,защото е спасила детето им.
Бату обеща на Едже че ще й върне любимия мъж,защото тя му каза колко щастливи са били тримата заедно с Ямур,но тя не  иска повече насилие

Супер си, Рексииии   bouquet

# 256
и без това го гледаме няколко пъти, така че утре ще си изгледам спокойно серията, тази вечер ще си хортуваме

# 257
Моми4ета извиняваите 4е така нахлувам в темата но се 4удя Арас какво толко 6те каже на Хеят аз мислчя 4е дъ6теряи  е била заедно с Арас  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78.Нали била загинала в катастрофа и била бремена .............. и на Арас4о спомените са такива .... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 258
след като свърши серията кога пускат частите на серията  в ютуб че пропуснах началото благодаря предварително

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 00:28 от lizincety

# 259
Вече ще засичам на колко време са рекламите, та да планираме следващите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много интересни ще са диалозите в този епизод - оххххх Мелда е пред развихряне, а това не води до нищо добро. Не мога да преценя каква игра играе Арас! Дано остане на наша страна...дано
Арас е благороден. Върна фирмата на Харун, отдръпна се от Еда, комуникира що-годе нормално с Харун. Не вярвам да мине в другия отбор.

# 260
На мен пък ми е любопитен разговорът между Едже и Бату... и Едже- Харун... Simple Smile
С две думи-Харун каза на Едже че иска да и помогне да се оправи,че с Еда са и простили за всичко,защото е спасила детето им.
Бату обеща на Едже че ще й върне любимия мъж,защото тя му каза колко щастливи са били тримата заедно с Ямур,но тя не  иска повече насилие
Рекси, благодаря ти, че ни светна за това. newsm51 newsm51 newsm51

# 261
Вече ще засичам на колко време са рекламите, та да планираме следващите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много интересни ще са диалозите в този епизод - оххххх Мелда е пред развихряне, а това не води до нищо добро. Не мога да преценя каква игра играе Арас! Дано остане на наша страна...дано
Арас е благороден. Върна фирмата на Харун, отдръпна се от Еда, комуникира що-годе нормално с Харун. Не вярвам да мине в другия отбор.

+1

Той накрая ще е от добрите на 100%

# 262

+1  bouquet

# 263

Мерси Simple Smile Дано не успее да й го върне, а тя да открие щастието си другаде Simple Smile
Тя е била щастлива, но Ямур и Харун - не... Това е лъжливо щастие!

# 264

+1  bouquet
+1  love001 newsm51

# 265
Ако още веднъж видя куфарчето на Ямур ще откача Simple SmileSimple SmileSimple Smile А то май вече е различно?!?!?!?

# 266
Ямур каква малка дама е с тая прибрана коса Simple Smile
Много и е хубаво с тоя кок Simple Smile

# 267
Дали, ако нямаше толкова интриги между Харун и Еда и не се разделяха 100000 пъти, той вс еоще щеше да й подарява цветя?

# 268
Дали, ако нямаше толкова интриги между Харун и Еда и не се разделяха 100000 пъти, той вс еоще щеше да й подарява цветя?

Смешно, точно това и аз се чудех...

# 269
Иска ми се сега да съм на мястото на Еда  Embarassed  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт