Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 549
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Е как да не запсува човек?
Удари една по-сочна, ние тук няма да пускаме звук и да я заглушим.
Сигурна съм, че ще имам голяма подкрепа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще бъде хорово изпълнение!  hahaha hahaha hahaha

# 376
Този поглед на Харун не предвещава нищо добро.Пожелавам ви лека нощ.
Лека и от мен! 1countingsheep smile3524
smile3524
и от мен

# 377
Искам си лунапарка!!!!!!

10-15 минута от началото на серията  Peace

# 378
Споко бе!!! Еда винаги може да покаже бележка, която е получила уж от Харун... Той ще каже, че не я е изпращал и така..
Какво си говориха Еда и Арас? нещо за Харун... май Арас и каза, че Бату иска да ги раздели с Харун и е планирал капан. Сигурно ще играят игра, за да си мисли, че е успял!
По памет : Арас каза , че и той е получил белешка , Еда много се учуди и искаше да се обади на Харун и да му каже , но Арас и каза по-добре да не се обажда , защото Харун може да го разбере погрешно  #Crazy Дано ме разбра  Peace

Еее, да, виж как познах без да разбирам Simple Smile Тебе те разбрах чудесно Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile мерси!

# 379
Искам си лунапарка!!!!!!

Сарони,даваха лунапарка.
http://www.youtube.com/watch?v=0Cec_nitf3k

# 380
Дано по-скоро да тръгнем по сценария с надхитрянето,че ако пак започнат с ревността вече ще колим и бесим сценаристи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 381
Лека нощ и от мен  smile3524

Благодаря на Рекси и Розовка за разясненията   bouquet  bouquet  bouquet

# 382
  • Русе
Арас не е получавал бележка. Това е план на Бату, да раздели Еда и Харун. Ако Арас се е съгласил, значи, изпълняват плана.Нали на брега за това приказваха двамата?!

# 383
Не мога да ги разбера тия хора newsm78 За каква аудитория правят филма,за мозъчно недоразвити ли?Та те прекалиха с простотии вече.Да вземат да оженват Газелка и Хубавело,Мелда с Бату през девет гори в десета,Еджета,Арасовци и тем подобни да ввървят на м*йната си и да завършват филма.То е ясно,че романтика  ще видим на куково лято вече #Cussing out

# 384

Еее, толкова бързо ли, докато ви пиша и хоп!! Егатии Simple Smile

# 385
Лека нощ и от мен, дами! Спокойно, ще се подредят нещата.

# 386

Ей, пепел от рози, благодаря, че ни светна Simple Smile И аз го бях пропуснала Simple Smile

# 387
Да си призная честно много ме е яд за финала на серията  Crossing Arms то вярно ,че ще се разберат ама това вече ми идва в повече и недоразумението което сценаристите допускат с Ферда е нема такъв филм. ooooh! ooooh! ooooh!

# 388
  • Русе
Лека нощ на оттеглящите се!   bouquet
Аз също потеглям с тях! smile3524

# 389
  • София
Тия покориха нови върхове - сценаристите имам предвид. Закачалката се превърна в основен инвентар в тоя филм. Мелда галеше закачалки и им говореше, Ферда други работи се опитва да прави с тях, остана само Еда да видим какво съчетание със закачалка може да изпълни. Аз лично бих искал да видя как вижда сметката на Бату с някоя закачалчица, ама едва ли. Не се наемам да гадая какво ще стане по-нататък и дали ще им стигне акъла на тримата взети заедно или поне двамата от тях да се обяснят или както досега първо ще действат, а после щ3е се обясняват, ако остане време и ако не е късно.  

Общи условия

Активация на акаунт