Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Единият от основните сценаристи го няма , има нов! И той заложи пак на ревността! Тъпаци! smile3541 smile3515
Абе те могат да си сменят сценаристите на всеки епизод и всеки да започва отначало, ама ние сме си все същите! Баш ние ли се паднахме опитните зайчета на тия галфони!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Интересно защо има такова текучество на сценаристи. Само мъже останаха, сега и тях ги подменят, режисьора подмениха още първи сезон. Има тука нещо - може би психясват, докато правят филма и се налага да взимат нови попълнения. А сега да ви честитя деня на здравната помощ, вкл. и психиатричната такава.
Ами, сега като се замисля над твоя въпрос ми хрумва, че историите за раздели по най-невероятни причини явно писват и на сценаристите и затова ги сменят, за да поддържат творческия ентусиазъм в екипа!  hahaha hahaha hahaha А поздрава за психиатричната помощ си е направо за всички фенове на Незабравима....много удачно ни напомняш!  ku-ku ku-ku ku-ku perko perko perko icanfly icanfly icanfly tongue tongue tongue fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu newsm19 newsm19 newsm19

# 406
Харун продължава да не й споделя нищо, ползва я явно само като малка сексуална палавница.
Това пък изобщо не е така.  Naughty

# 407
Ако наистина обърнат тая история в раздяла между Харун и Еда ще ги призная милите ми сценаристи...Златната малинка им се полага за следващото десетилетие по право! А, да не забравяме закачалката на Ферда! Еееееее, немат равни...недостижими са! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Бобо,само това остава,да ги разделят smile3505
А малката сладурка май имаше херпес на долната устничка или така ми се видя Thinking
Страхотна артистка е Heart Eyes

# 408
интересно Тюркян какво им говори в началото у тях???
Дали че трябва да кажат на ямур или че не трябва?

# 409
Харун продължава да не й споделя нищо, ползва я явно само като малка сексуална палавница.

Аз мисля, че като не дават да си споделят разни неща не означава, че не го правят.

# 410
  • София
Когато Тюркян дойде вечерта,ги убеждаваше че е по-добре да заминат надалеч,най-вече за да не страда Ямур

# 411
  • Стара Загора

Шегувам се, Ураганче. Нали не разбирам езика, гадая. Знам, че я обича.

# 412
  • София
Ако наистина обърнат тая история в раздяла между Харун и Еда ще ги призная милите ми сценаристи...Златната малинка им се полага за следващото десетилетие по право! А, да не забравяме закачалката на Ферда! Еееееее, немат равни...недостижими са! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Бобо,само това остава,да ги разделят smile3505
А малката сладурка май имаше херпес на долната устничка или така ми се видя Thinking
Страхотна артистка е Heart Eyes
То филма това го вади...от дъното....актьорите, включително и малкото ангелче! Само дано не навредят на кариерата си накрая...че като гледам как са го подкарали филма.... ooooh!

# 413
Здравейте, нещо не видях кога Арас помагаше на Харун за Бурак - в резюмето беше описано.
Не мога да разбера с какво Бату държи Арас, че го кара да върши разни неща, може би че ще нарани майка му??? Тази серия нищо не вдянах- като не разбирам езика newsm78
Заради майка му Назан  Tired Наистина доста  глупаво , сега Бату е сам и това значи , че сам си върши всичко ..Арас знае това , какво му пречи преди срещата с Бату да каже на Назан да избяга от онази къща и да помоли някой заедно с нея да вземе и Едже ..Бату втория път нито пистолет имаше нито заложник , Арас толкова лесно можеше да го изпълзаля , пък да не говорим , че и полицията беше зад тях  ooooh!

# 414
  • София

Аз мисля, че като не дават да си споделят разни неща не означава, че не го правят.

Не, истината е, че се правят много неща тайно от зрителите и после ни ги вадят във вид на спомени. Ямур така и в детска градина си ходеше, да не говорим за сценката между Харун и Еда, посветена на семейното планиране.

# 415
Когато Тюркян дойде вечерта,ги убеждаваше че е по-добре да заминат надалеч,най-вече за да не страда Ямур
Благодаря за бързия отговор!

# 416
А тези деца на Ферда ужасно се държаха,за какво беше това не разбрах. Май искаха да ходят при баща си, ако съм разбрала правилно?

# 417
  • София
Лека нощ, Незабравими!   bouquet

# 418
Лека нощ, Незабравими!   bouquet
Лека,Бобо! Hug

# 419
А тези деца на Ферда ужасно се държаха,за какво беше това не разбрах. Май искаха да ходят при баща си, ако съм разбрала правилно?
Заради репотацията на майка си и дори .. на семейството .. Споменаха че децата от улицата им се подигравали , ту че майка им е имала любовник , ту че лелите не могли да си поделят един мъж .. Даже и на училище не искаха да ходят , срамуваха се и да искаха да ходят при баща си

Общи условия

Активация на акаунт