Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Розовке,благодаря за разясненията! newsm51 newsm51 newsm51

# 421
Розовке,Рекси благодаря за поясненията newsm51 smile3525 newsm51
Като се замисля що простотии  и ужасии изгледахме от началото на филма и колко ли още ще трябва да вдишаме,докато видим щастливия THE END,направо ми призлява.Но...изглежда такъв е стила на турските сериали,поне от това,което виждам от рекламите newsm78

# 422
  • София
Еда и Харун гледат розите   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е-Всички са много красиви.Благодаря ти.
Х-Вече се отказах да търся по-красиви от теб...Защото няма

# 423
А тези деца на Ферда ужасно се държаха,за какво беше това не разбрах. Май искаха да ходят при баща си, ако съм разбрала правилно?
Заради репотацията на майка си и дори .. на семейството .. Споменаха че децата от улицата им се подигравали , ту че майка им е имала любовник , ту че лелите не могли да си поделят един мъж .. Даже и на училище не искаха да ходят , срамуваха се и да искаха да ходят при баща си
Благодаря много за разяснението  bouquet

# 424
Розовке,Рекси благодаря за поясненията newsm51 smile3525 newsm51
Като се замисля що простотии  и ужасии изгледахме от началото на филма и колко ли още ще трябва да вдишаме,докато видим щастливия THE END,направо ми призлява.Но...изглежда такъв е стила на турските сериали,поне от това,което виждам от рекламите newsm78

Ако е щастлив добре, че с тези глупости дето ги измъдриха тази серия не знам. newsm78

# 425

Тук така ми намирисваше на  luvbed Но не то имаше колко по-важни неща да се дадът  ooooh! Например опит за самоубийство на откачалка със закачалка  #Crazy Tired

# 426
Рекси!  bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ на всички! Hug Hug Hug

# 427
  • София

Тук така ми намирисваше на  luvbed Но не то имаше колко по-важни неща да се дадът  ooooh! Например опит за самоубийство на откачалка със закачалка  #Crazy Tired
И двете вечери можеха да вдигнат малко балдахина да погледаме и ние,но не решиха да оставят обгрижването във фантазиите ни   Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

# 428

И двете вечери можеха да вдигнат малко балдахина да погледаме и ние,но не решиха да оставят обгрижването във фантазиите ни   Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

То ние напоследък само на фантазии го караме това дългоочаквано обгрижване.Вече и раменце не показват #Cussing out Иначе ужасии бол....

# 429
Добро утро компания Незабравима!Желая ви ден пълен с усмивки и приятни мигове въпреки поредните разочарованията след снощната серия!Ние вече притръпнахме и не се ядосваме само оставаме разочаровани защото очаквахме поне тази серия да има  повече романтика преди да ни залеят с поредните  им простотии.Да изпием по едно кафе за да сме поне бодри за работа.

Докато си пием кафето  да се порадваме на любимците ни

и да  послушаме хубава музика

ЛЕК ДЕН МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!

# 430
  • Русе

Добро утро, семейство Незабравимо!
Желая ви успешен ден и не забравяйте да се усмихвате! smile3525

Рекси,Розовка, благодаря ви за снощните пояснения!  love001

# 431
Добро утро на незабравимата компания

# 432
Добро утро,Незабравими! Hug

Днес е Световният ден на здравето.
Честит празник на всички здравни работници!В борбата за всеки един човешки живот ,
ви желая никога да не губите ентусиазма,вярата и професионализма си!

Честит празник,Ради!

Желая ви хубав ден!

# 433
Споко бе!!! Еда винаги може да покаже бележка, която е получила уж от Харун... Той ще каже, че не я е изпращал и така..
Какво си говориха Еда и Арас? нещо за Харун... май Арас и каза, че Бату иска да ги раздели с Харун и е планирал капан. Сигурно ще играят игра, за да си мисли, че е успял!

Сарони, с тебе май мислим еднакво...ама аз си мислех и друго, за да ни вбесят до крайност, може да се окаже, че чистачката ще изхвъли бележката като боклук или нещо подобно...

И аз така мисля че Арас ще им разкаже всичко,че Бату го заплашжва и така нататак

# 434
Благодаря на Рекси и Розовка за превода и разясненията   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт