X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 390
Е бива ли да дават всичко в резюме, се чудя. Губи се всякакъв смисъл от гледането после.

# 391
Кристиан наистина пя фалшиво, но мисля, че при него би могло да се коригира. Нали ми е съгражданин, все пак Laughing

# 392
Уау! Страхотна е Стела!

# 393
Да, много приятен глас. А нали и аз съм фенка на Джесито...хареса ми много.

# 394
Хайде и Светльо се появи.

# 395
Светльо си е Светльо. Той наистина не е за България. Твърде в много му е факторът даже и лудостта. Само не разбрах Васко какво не му хареса на арията. Та той просто ги взриви.

# 396
Леле, това е Светльо, дето изпя "Бай Торбалан", някога, при Слави.
Много гневен изглежда.

# 397
Не искам да нападам и обвинявам Слави, но неиздаването на албума на Светльо, който спечели академията според мен се дължи до голяма степен на несериозността на Светльо. Според мен е страхотен талант, който може да пее всичко, но просто е несериозен и лигав, което понякога е забавно, но сериозен певец трудно ще стане, ако не се промени.

# 398
Чудех се тъкмо дали наистина е гневен или е поза  Rolling Eyes

ето едно изпълнение http://vbox7.com/play:b103ef08

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 20:33 от Анджелина

# 399
Много ми е жал за програмиста  Cry

# 400
  • Пловдив
Малеее това 14 годишното ми скри топката направо Shocked ShockedКакъв глас, каква харизма има това дете. Flutter

# 401
  • София
На мен малкото момче адски много ми напомни по някакъв начин на Андрей Баташов, не мога да го обясня...нещо в излъчването, направо настръхнах.

# 402
И аз за Баташов се сетих.... Странно

# 403
Аз пак гледах лудичкия от снощи и съм сигурна, че копира Азис, с тази чупка на главата.

# 404
Тази вечер много ми харесаха момичето с китарата- пя много спокойно и има хубав глас, Светльо- невероятен е, и малкото момче.

Общи условия

Активация на акаунт