X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
И аз да се запиша.Гледах епизода на запис,тъй като виках за нашите волейболисти,които играха по това време. Simple Smile Хареса ми обаче, и от сега се чудя как ще се разделям между двете музикални шоута.Добре,че има торенти...
А за епизода-наистина има много идиоти.Чудя се дали тези хора нямат реална представа за възможностите си или са отишли точно с цел да се правят на шутове.
Но заради такива изпълнения,като това на Боряна Баташова си струва да се гледа.И ако тя не беше малко или много известна в публичното пространство,сигурно бих се заклела,че тази жена има опит на професионалната сцена.Толкова ми хареса.
Хареса ми и филипинчето.Може би защото един чужденец изпя толкова добре една чисто българска песен.Но освен това момчето има и хубав глас.
А за идиотите...Дано скоро свършат кастингите,а с тях и тези недоразумения.  Laughing

# 106
  • 221B Baker Street
да се запиша и аз   bouquet
Рафаел ме просълзи,толкова нежно и мило изпя тази песен  Heart Eyes
а Боряна я харесвам отдавна,но не знаех,че пее така добре  Peace Е,не е нещо невиждано и нечувано гласът й,но се справя добре   bouquet И да вметна - харесвам я повече руса  Sunglasses

# 107
  • Sofia
Добре де, нали тази Боряна и Баташов са били разделени? В медиите пише, че е по нейна инициатива и даже май след раздялата той всъщност доста се променя (на последното интервю го видях много отслабнал и самотен, за проблемите му с алкохола се говореше доста).
Защо сега изведнъж се говори за голямата любов на Боряна?  newsm78

Мария Илиева изглеждаше страхотно, много ми хареса, красива, лъчезарна и позитивна, както винаги  Peace
Васко ми е любимец, страхотен и като талант, и като излъчване. Той е толкова позитивен и готин, че чак не му отива тази роля на лошия.

# 108
Въпреки, че прилича на повечето музикални формати, които съм гледала, запалиха интереса ми и ще го следя.  Simple Smile

# 109

За ето тази:
http://www.youtube.com/watch?v=wHuXpWSNa-8
Много ми е интересно Бьорк ако им се яви, дали биха я одобрили Laughing
Ама да е примерно Бьорк в началото на кариерата си. Още никому неизвестна.

Бьорк има суперски клипове
Да видим днес Фирмата какво ще предложи  Laughing

# 110
Днес ще предложи едно легендарно изтърсване и два-три супер траланта Simple Smile

# 111
Момичета,как се казва първата изпълнена песен в епизода?  bouquet

# 112
Добре де, нали тази Боряна и Баташов са били разделени? В медиите пише, че е по нейна инициатива и даже май след раздялата той всъщност доста се променя (на последното интервю го видях много отслабнал и самотен, за проблемите му с алкохола се говореше доста).
Защо сега изведнъж се говори за голямата любов на Боряна?  newsm78

Мария Илиева изглеждаше страхотно, много ми хареса, красива, лъчезарна и позитивна, както винаги  Peace
Васко ми е любимец, страхотен и като талант, и като излъчване. Той е толкова позитивен и готин, че чак не му отива тази роля на лошия.

newsm10  Абсолютно съм съгласна  Wink

coldasice и аз не мога да повярвам че нещата не са режисирани, говоря за най големите излагации- елфа, оная с обувките и т.н. Чак пък такива кретени....  Къде са били до сега та не са се мяркали по другите формати?  Laughing

# 113
  • Испания
Боряна Баташова ме очарова. Излъчва страхотна интелигентност, аристократичност, крехкост, смиреност и чувствителност. Не знаех, че пее. Разплака ме.

Както ме разплака и филипинецът.

Естествено, пуснаха и фатални изпълнения, но светът е шарен.

# 114
  • София
Май само мен Боряна грам не ме трогна, не ми хареса и най-искрено се подразних на участието й.

# 115
Оф, така и не разбрах как се казва песента на бабата - всеки път го чувам като "Ние похотополи"  Laughing
жозефина83, ако първата беше онова момче дето танцуваше - Keri Hilson - Lose Control

# 116
Благодаря marto,точно тя е Hug

# 117
Оф, така и не разбрах как се казва песента на бабата - всеки път го чувам като "Ние похотополи"  Laughing

"Не пух от тополи" беше според мен  Laughing

# 118
  • Испания
Оф, така и не разбрах как се казва песента на бабата - всеки път го чувам като "Ние похотополи"  Laughing

Не е пух от тополи    Simple Smile

Да не искаш да я научиш?  Wink

# 119
жозефина83, ако първата беше онова момче дето танцуваше - Keri Hilson - Lose Control

Запис.
И аз го чувам като "Не е пух от тополи" , ама не разбрах дали е истинска песен, или някаква нейна си фантасмагория  tooth
Както и да е, и аз не гледах почти нищо зардаи волейбола, ама си струваше  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт