X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 315
Някой може ли да ми каже дали са давали това?

май не или аз съм го пропуснала, защото ги гледам на запис и доста моменти прескачам.
Странно, явно са го давали на 11, защото тогава е качено във vbox7, но и аз не си спомням да съм гледала такова нещо. Интересно, като напиша две ключови думи в гугъла и ми излизат доста поредни страници със заглавни страници на това видео.

# 316
Това момче пее страхотно. Shocked

# 317
какво лицемерие с царевичния мунчо...  Sick
то бива бива, ама чак пък толкова нескопосано!!!  ooooh!

толкова лошо актьорско изпълнение рядко се вижда.. поне си замълчи бе, вместо да лицемериш - Поли се напъва да изцеди някоя сълза, Мария - колко беше натъжена... ooooh! Оня другия, Маг-а ли му викаха - как не се включи да каже, че е настръхнал като е чул историята..., пък Васко - погледа му винаги един и същ... - няма какво да се напъва!
На другите реалити до сега повече са успявали да посвирят на сълзливите струни на публиката... тук направо се изложиха!

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 09:27 от Бо_

# 318
  • гр. Шумен
За първи път няма чалгар в жури.

Точно за това реших да го гледам въпреки досадната реклама с най-успялата певица (Мария - да бе,да), най-успелият българин в чужбина (да бе,да). Той може да е успял, не го оспорвам и го уважам, но как се измерва кой е най-успелият българин в чужбина  newsm78
Както и че Мария Илиева е най-добрата певица - може да е добра, ама чак пък най-добра

Самото жури според мен се държи сдържано на кастингите, което ми харесва.

Рекламата наистина беше доста пресилена и по-скоро отблъсна много хора, надявам се да са я спрели вече (нямам нова, близуту са ми я резнали, гледам от сайта само това шоу), защото вместо да изпише вежди вади очи. И определено показва  колко неграмотни хора работят по телевизиите (продуцентите са румънци, простено им е, ами другите).
True Blue, не е първият формат без чалгари, в "България търси  талант" също нямаше чалгар (ако говорим за talent show).

# 319
Някой може ли да ми каже дали са давали това?

май не или аз съм го пропуснала, защото ги гледам на запис и доста моменти прескачам.
Странно, явно са го давали на 11, защото тогава е качено във vbox7, но и аз не си спомням да съм гледала такова нещо. Интересно, като напиша две ключови думи в гугъла и ми излизат доста поредни страници със заглавни страници на това видео.

мисля, че са го показвали в рекламите, защото съм го виждала, но не цялото, а само това, което ти пускаш, но то е част от реклама за шоуто  Peace

# 320
Видяхте ли, на официалния сайт на X-Factor са качили неизлъчвани изпълнения?

Съжалявам ако се повтарям.

# 321
Дано наистина в това предаване да правят както в МА и в кастингите умишлено да показват само фрийковете, а като започне наистина да са селектирила таланти. Да не би пък Гласът на България да е дръпнал всички музикални таланти тази година и тука да се явяват само някакви луди ? Дано наистина не са това талантите на България, че дотук е много зле и се броят на пръсти тези, които са наистина добри.
Мисля че тук ще е пълно с ужасно талантливи хора. В Гласът са все познати, явявали се вече във формати където Слави е бил в жури , или е имал нещо общо с предаванията. Все нови лица виждам тук и нито едно не ми е познато. Харесах си доста изпълнители , от тия дето ги пускат за секунди.
В МА преди, на малките концерти видях много талантливи, на които после им търсех прослушванията , но не на всички бяха ги качили, а ги качваха после.
Най-силно впечатление за сега ми направиха Анна Овчарова и Диана Гаджонова, чието клипче намерих на страницата на фактора, в неизлъчвани кадри досега. Страхотно пее това момиче! Слушах я 3 пъти. Много ми е симпатична, сладка, с присъствие, пее с такава любов, просто невероятна! Grinning

coldasice, от снощи са ги качили и уж щеше да има много, а май са само 2 клипа! newsm78

# 322
В Гласът на България май Слави коли и беси. Гледах кадри по време на надписите с него как се кара на една девойка.
Не ми харесва.

# 323
Боже, дали може да има по-лош X-фактор!
  Хора, гледали ли сте английската и американската версия на същия. ПРЕГЛЕДАЙТЕ ГО ПАК! Няма значение коя година.  

Ако обичате всички, с изключение на Васко Василев, давайте професионални мнения, а не дали ви харесва или не, защото формата е за глас и неговите възможности.

# 324
В Гласът на България май Слави коли и беси. Гледах кадри по време на надписите с него как се кара на една девойка.
Не ми харесва.

Съгласна съм... Ако иска да е председател на жури, да се покаже официално като такъв, а не да "кукловодства" зад кулисите. Така ще си понесе и негативите от хората, които не го харесват или възприемат като експерт...

# 325
Дано наистина в това предаване да правят както в МА и в кастингите умишлено да показват само фрийковете, а като започне наистина да са селектирила таланти. Да не би пък Гласът на България да е дръпнал всички музикални таланти тази година и тука да се явяват само някакви луди ? Дано наистина не са това талантите на България, че дотук е много зле и се броят на пръсти тези, които са наистина добри.

Със сигурност! Simple Smile Според мен, в това предаване ще има уникални личности, дето ще се чудим къде са били до сега Simple Smile Дано да не греша. Някой знае ли до кога ще продължат кастингите?

# 326
Утре е последният епизод

# 327
Споделям с вас един подобен случай от корейското шоу за таланти.

Разликата с българския случай е, че корееца може да пее Stop А нашето циганче предполагам, че ще го махнат скоро скоро Peace
Има доста добри изпълнители, които показват само за секунди, така че явно по-нататък ще има какво да се слуша.
А относно Мария Илиева и концертите й - може и сама да си го прави така. Все пак е ясно, че около X Factor ще си припомним за нея и да използва времето да си организира и някой и друг доходен концерт  Peace Не е задължително спонсори да са й Нова...

# 328
По повод концертите - разказаха ми, че Мария Илиева имала участие на морето (не помня къде) и билетите били по 30 лв. Та кой у нас ще плати толкова? Хората седяли в заведенията и слушали на аванта, защото така или иначе било на открито... Rolling Eyes

# 329
Сестрата на Бионсе според Мария Илиева Wink
http://www.youtube.com/watch?v=hnvfLH5OGCA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hZ7EGdb9zjg&feature=related
Май тази вечер ще я гледаме!
Сред одобрените още са:
http://vbox7.com/play:8b0241a3
http://vbox7.com/play:5ac5f6cb
Може би тази:
http://www.youtube.com/watch?v=_GBEZqgYuDc&feature=related
и други. Определено става интересно:)

Общи условия