X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна/Лондон
Вместо запис, поздрав с песен на моя фаворит Мартин. Heart Eyes
http://vbox7.com/play:7ad64d76

# 676
  • out of space
Вместо запис, поздрав с песен на моя фаворит Мартин. Heart Eyes
http://vbox7.com/play:7ad64d76

Няма да се сърдиш, защото това е и моят любимец.
Обаче...звучи като Веско Маринов. Пробвай само да го слушаш, игнорирай клипчето.  Crazy

Залагам, че ще направи много по-добри неща.
Пича е изглеждал добре, а сега е направо вълшебен. Стискам му палци!

# 677
При  момичетата има жестока конкуренция.Аз лично не искам да гледам повече Стела.Всичко което изпя до сега го пее по един и същи начин,сякъш е една и съща песен.

# 678
На мен Стела ми харесва. Искам да продължи. Heart Eyes

# 679
  • Варна/Лондон
Само мога да се радвам, че има и други фенки!  bouquet

Малко да го ''барнат'' професионалистите и съм сигурна, че може да докара до финал. Дано това, че е на 43 не го препъне, макар че и на мен ми харесва сега, както е ''старичък''. Laughing
Ще викаме заедно за него. И хлапето харесвам, но него всички го харесват, наистина талантливо дете.

# 680

ПП. Umma, да, поздрави я, казва се Петя  Peace

Истинското име на Преслава е Петя. Joy

# 681
На Стела много й се кефя.Тя ще е Екс Фактора,стига да не преиграва на моменти...  Peace

# 682
Тя, тази Анастасия, не каза ли, че има някакво гадже, което даже май поздрави на концерт, или в някое интервю по ТиВи,не помня.  newsm78

ПП. Umma, да, поздрави я, казва се Петя  Peace

Петя, с артистичен псевдоним Преслава.

Но не каза гадже, а момичето което обича.

а, видях, че Стефок е пояснила Simple Smile

# 683
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Тя, тази Анастасия, не каза ли, че има някакво гадже, което даже май поздрави на концерт, или в някое интервю по ТиВи,не помня.  newsm78

ПП. Umma, да, поздрави я, казва се Петя  Peace

Петя, с артистичен псевдоним Преслава.

Но не каза гадже, а момичето което обича.

а, видях, че Стефок е пояснила Simple Smile

hahaha hahaha hahaha Абе мина ми през ума, ама...  Laughing

# 684
  • Испания
Честит празник!

# 685
  • Mediterraneo
След снощния епизод Стела тотално ми отпадна от фаворитите. Все едно гледам онази Сидония от готварското шоу  Sick Ми хубаво, и аз съм много емоционална на моменти, случвало се е да плача в неподходящ момент, ама да ревеш поголовно за щяло и нещяло, да се държиш като леко цапнат нарочно или( още по- зле) не... Айде, шута и да си тръгва!
Освен това и нещо в пеенето й ме смущава, нищо ново не показва...

От момчетата фаворити са ми Владимир и Рафи. От момичетата нещо не мога да си избера. От тези над 26- Мартин. Тази Марияна упорито започна и тя да ме дразни, нещо много насериозно се взема, а ми е една такава скучна и сива. От групите ме кефят Ангел и Мойсей( да го съжалиш момчето с такова име) и братът и сестрата.

# 686
  • тъгата в мен
Сега прослушвам вчерашното предаване.Ами Стела имаше фалшиви моменти.И това реване..Вие достатъчно вече сте му обърнали внимание.
п.п.
Отлитам да си го догледам  Wink

# 687
След снощния епизод Стела тотално ми отпадна от фаворитите. Все едно гледам онази Сидония от готварското шоу  Sick Ми хубаво, и аз съм много емоционална на моменти, случвало се е да плача в неподходящ момент, ама да ревеш поголовно за щяло и нещяло, да се държиш като леко цапнат нарочно или( още по- зле) не... Айде, шута и да си тръгва!

Аз съм на същото мнение, а и харесвам друг тип гласове Peace

# 688
  • някъде по морето

От момчетата фаворити са ми Владимир и Рафи. От момичетата нещо не мога да си избера. От тези над 26- Мартин. Тази Марияна упорито започна и тя да ме дразни, нещо много насериозно се взема, а ми е една такава скучна и сива. От групите ме кефят Ангел и Мойсей( да го съжалиш момчето с такова име) и братът и сестрата.

И аз така мисля, само добвям , че от групата 26+  харесвам и Александра!

# 689
 Shocked Ей, Zvezdna може би пред чаС се сетих за теб  се чудех дали влизаш във форума. Поздрави!
Малко изтървах кастингите, но мисля да се включа в гледането по-сериозно. Нещо "Гласът на България" ми се вижда скучен, може би заради подбора на песните.
Гледах приложеното горе клипче на Мартин, невероятно чаровен мъж, но стилът на песента  не ми допада. Тази вечер ли ще обявят отборите?

Общи условия

Активация на акаунт