Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?

При нас е слънчевко, но има и облаци.. дано да не се смръщи времето.... Аз ъм слетобед на преглед, макар че не умирам от нетърпение, защото ме гледат на един праситорически ехограф, на ойто само доки( и то май едва едва) вижда нещо
Сигурно ще ми пуснат изследвния, за хемоглобина, та ще видим. 

На всички които днес са на преглед
чакаме добри новинки
,с магнезия и аз съм като тебе.Браво на бебка много е пораснала
. Ще ми обясни ли някой
. Искам да си направя две - за бременността и за възрастта на баткото.
Все едно ми е разранено, а не възпалено. Какво ли не пробвах - гаргара с лайка и сода, смучене на захаросан мед, гаргара само със сода, мед и лимони, чай от шипка с мед и лимон... нищо не подейства. Слава Богу, засега само гърлото ме боли.
" Как защо, след 3 месеца ще раждам", Тя " А!, Ама ние не знаехме ще има ли бебе няма ли да има". Аз " Ъъъъъъъ
намерихме маистор на които можем да раз4итаме разбра се проблема ,но той има ангажимент и сложиха един маркуч едни чудеса да не те4е вътре по стената в пакета с тръбите,а само в банята и сега чакаме маистора да доиде отново ужким отгоре ще може да оправят нещата без да се кърти в къщи,но ще видим.... ние и двамата останахме в къщи не сме на работа днес
Отдавна не съм писала, но нищо ново при нас 
От два дена ме наболява един зъб...видях, че имам кариес отстрани и е оголил нерва 
и ми стана много криво, на всичкото отгоре цяла вечер някакви убийства сънувах и се бях окорила в 5 сутринта ... Днес ми е цял ден като на запис ... Легнах да поспя "уж" на обед, хората решили в градинката да режат клоните на дърветата
не че е лошо, но ... 
и на всичкото отгоре на въпроса някакви изследвания няма ли да ми пускате (защото не ми е пускал нищо от 3-тия мес.), той ми отговаря "Има време" ... Май май повече няма да ходя при него, ами само при частното АГ