Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 28 706
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Привет коремчетааа Simple Smile

Аз съшо много не можах да спя снощи, но за това пък си подремнах до 10:30  Grinning При нас е слънчевко, но има и облаци.. дано да не се смръщи времето.... Аз ъм слетобед на преглед, макар че не умирам от нетърпение, защото ме гледат на един праситорически ехограф, на ойто само доки( и то май едва едва) вижда нещо  hahaha Сигурно ще ми пуснат изследвния, за хемоглобина, та ще видим.

Днес мъжо продължават да коват на смени ту с неговия, ту с моя баща дюшамето , че не остана време.... Simple Smile Нямам търпение да се премесетим вече  Flutter

Ох, онзи асистент още не ми е писал кога ще ме изпита и вече се побърквам !! трябва да сядам и да погледна тук едни материали за едно измислено контрлно, ама така не ми се учи.... особенно тези глупости.... оф няма начин!

Наталче, Ади месри за закуската и кафето  Simple Smile

Цвети, не си давай зор толкова с това чистене. Аз даже малко се киря от мъжо, че като ме види и почва да ме навиква: ти, не си знаеш приоритетите, май тая бременност ти е на шега работа... абе прав си е човека, че после само се оплаквам тук ме сви , там ме сви...  Blush

Отивам да си поиграя малко във фейсбука( и без това май само за това го ползвам  Mr. Green) !

Весела и ползотворна седмица!!!!!  Hug Hug Hug

# 241
Здравейте коремчета Hug
Минавам да ви пожелая хубава ,слънчева и успешна седмица  bouquetНа всички които днес са на преглед Peaceчакаме добри новинки

the Faith благодарим за запалените свещички и че си помислила за нас newsm51,с магнезия и аз съм като тебе.Браво на бебка много е пораснала Hug

Лек и хубав ден за сега от мене  bouquet Hug

# 242
Здравейте тумбачета, аз наминавам само да кажа добър ден! От 7:30 ч. съм на крак, че днес дойдоха майсторите да къртят в къщи банята и тоалетната. Доволна съм, че ще си имаме нови такива, така че ще изтърпя една седмица олелията по правенето им. Всъщност още в 9:00 се изнесох на работа, че днес ми изтичат разни срокове и пиша като замаяна искове и разни писмени  отговори. Добре, че е сътрудника да помага детето!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

После ще намина да ви чета, че трябва да си взема и направлението за изследванията, а втора седмица го отлагам! Нямам търпение да дойде събота и да видя бебко колко е пораснал Simple Smile, а  и да се оплача на доки от болежките, че някак си ми е непривично с тях... и страхливо!

# 243
Здравейте, и аз само да се обадя за кратко. Времето е адски студено и баткото не успя да иде на люлките, поради което е крив и недоволен.
 Как да си добавя лентички - успявам да ги направя, но не и да ги добавя, така че да излизат на всеки пост    newsm78. Ще ми обясни ли някой   Wink. Искам да си направя две - за бременността и за възрастта на баткото.

# 244
Привет момичета!
Аз от две седмици се влача със зачервено гърло.    Sad Все едно ми е разранено, а не възпалено. Какво ли не пробвах - гаргара с лайка и сода, смучене на захаросан мед, гаргара само със сода, мед и лимони, чай от шипка с мед и лимон... нищо не подейства. Слава Богу, засега само гърлото ме боли.
В тоя ред на мисли искам да попитам, мислите ли, че билковите лукчета са безопасни за смучене? Имам нужда да смуча някакви бонбони, но изпитвам ужас от ментата, макар да я обичам много. Преди време мисля, че получих контракции от една ултраментова дъвка и оттогава не смея да пробвам нищо ментово. Ако знаете някакви бонбонки, ще съм много благодарна.   Hug
Тази сутрин отидох при моята джипка, която ме посъветва да продължа с витамин С и чай с мед и лимон и да не прибягвам засега към лекарства.
Чета добри отзиви за Тантум Верде Форте спрей в нета, но с моята гинеколожка ще се виждаме чак другата сряда и едва тогава мога да я питам дали е безопасно да го ползвам.

# 245
Запис, че съвсем изтървах какво се случва из форума. Бях много заета последните седмици.
Бебето ми рита изкорема, все едно е на състезание по кикбокс. Снощи се събудих даже от страшното мърдане. С първото ми дете беше сякаш по-различно. Пак мърдаше много, но като легнех да спя купонът спираше и той също се усмиряваше, а сега с това, имам чувството, че не спи въобще.

А, да и да разкажа за моята свекърва. Отношенията ни с нея са съвсем формални- по разни празници се поздравяваме , обменяме учтивост, което за мен е супер приемливо, защото мразя чужди хора да ми се месят по някакъв начин в личния живот. Всичко добре, само че сме казали, че съм бременна почти от началото. Звъни и мъжът ми онзи ден, защото си била оперирала окото, да я пита как е. По принцип тя като се чуем по телефона винаги  се оплаква за всичко. Вземам тел и аз. "Как си снахичке?" И аз почвам в нейния стил " Ооох, броя вече колко пъти сядам и ставам, натежах вече, трудно ми е да се навеждам....". Тя " Ама защо снахичке?" Аз  #Crazy" Как защо, след 3 месеца ще раждам", Тя " А!, Ама ние не знаехме ще има ли бебе няма ли да има". Аз " Ъъъъъъъ  #Crazy!!!" , а на ум " ами бебе ще да е, няма да е кученце". Просто нямам думи как може един човек да се прави толкова на гърмян!!! Загубих  желание и попразниците да я чувам. Ще прилагам нейните трикове " А! рожден ден ли си имала? Ами не знаех", "А! Нова година ли минала, ох, от много стрес покрай децата не съм забелязала"  Joy

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 13:05 от fat.wombat

# 246
здравейте момчета, два дни само ви чета,не съм писала изкарахме ок почивните дни,но сутртинта ставам отивам в банята и виждам една вода по пода мокро изненадах се и сабудих мъжа ми(тои става по принцип след мен) и какво да видим махна тои част от ока4ения таван и плисна вода  #Crazy от горе от комшиите няква тръба тече ситно ситно.....и се почна едно ходене търсене откъде се спира водата в 8ч ......ужас,а сме правили ремонт мин.лято и не ми се мисли ако се наложи нещо да се кърти  #Cussing out намерихме маистор на които можем да раз4итаме разбра се проблема ,но той има ангажимент и сложиха един маркуч едни чудеса да не те4е вътре по стената в пакета с тръбите,а само в банята и сега чакаме маистора да доиде отново ужким отгоре ще може да оправят нещата без да се кърти в къщи,но ще видим.... ние и двамата останахме в къщи не сме на работа днес
извинявайте,че пиша това не е по темите,но мен не ме свърта ,чудя се кво да правя докато дойде пак тоя майстор стискайте палци да се оправят по ни-лекия начин нещата........
всички които са на преглед стискам палчета  Hug и на остналите по едно голямо ГУШ  Hug
по-късно пак ще вляза да ви 4ета

# 247
Здравейте, коремчета  Hug

gali3009, дано да се оправи проблема с минимални усилия и поражения  Praynig
fat.wombat , свекърва ти е голяма шушумига  Laughing Важното е да не се впрягаш  Hug
sensenitka, за гърло на мен ми помогнаха Прополки (имат няколко вкуса) и Хомеожен  Hug
Кратунка, успех с ремонта ! Дано да мине гладко и крайния резултат да е както си представяш  Hug

Аз ще изляза след малко, после леко пазаруване за вечеря - мисля да правя пълнени картофи  Crazy
Някой случайно да мисли да посети лекцията в Mall of Sofia утре  newsm78 Аз не, че имам нужда да слушам по темата, но нали съм в отпуска  Mr. Green

# 248
  • София
Здравейте и от мен, майчета!

Аз днес имах среща с беба Simple Smile Станала е 640 гр, но е нещо май-май дребничка. Изостава с няколко дена, но доки каза, че няма нищо притеснително и е нормално да изостава или избързва със седмица, до 10тина дена. Та се поуспокоих.

Иначе ми се накараха за килограмите  Embarassed, ама не знам какво да ги правя - старая се да се храня сравнително здравословно, повечеко плодове и зеленчуци; много рядко хапвам много калорични неща като сладкиши и т.н... и не знам откъде се взимат тези кг. Освен това, явно съм към нещо алергична - от вчера имам едно усещане за задух, все едно нещо ми е заседнало в гърлото - оплаках се на доки днес и тя каза, че сигурно е алергия и ми даде противоалергично лекарство. Взех едно хапче и не знам внушавам ли си или не, но наистина се чувствам значително по-добре.

gali3009, много неприятно това с тръбата - дано успее майстора да го оправи без къртене.

fat.wombat, радвам се, че се отби! Освен бисерите на свекървата, какво друго ти се случва? Как си?

sensenitka, аз съм смукала билкови лукчета и нищо не ми е ставало от тях. echolalia ти е писала и за прополките - много помагат. Да оздравяваш!

Аз отивам да поработя малко Wink

# 249
  • София
Здравейте и от мен, майчета!

Аз днес имах среща с беба Simple Smile Станала е 640 гр, но е нещо май-май дребничка. Изостава с няколко дена, но доки каза, че няма нищо притеснително и е нормално да изостава или избързва със седмица, до 10тина дена. Та се поуспокоих.

И ние преди една седмица като бяхме на ЖК малката беше 626гр,и доки каза че термина се изместма с няколко дни.Нищо притеснително. Peace С теб сме с един термин,та да те питам колко кг си отгоре до тук?Аз съм +9кг Embarassed Embarassed Embarassed

# 250
  • София
С 1 повече от теб, Наталче - +10  Embarassed Embarassed Embarassed

Твоята беба и тя фина и стройна Simple Smile

# 251
Кратунка при нас къртенето и бученето на дрелки и всякакъв такъв вид инструменти е започнало от събота и бебока не е свикнал на такъв шум,та така бушуваше милия Joy но както казваш,ще се изтърпи,после ще е хубаво Simple Smile
sensenitka аз си смуча лукчета,когато чувствам,че започва да ме наболва гърло.Бързо се оправяй Hug
fat.wombat таз твоята свекърва...леле-малей #Cussing out...но не обръщай внимание
petqta и аз съм така с тези лентички,все не става... newsm78

# 252
Елнка, благодаря за ликовете, че все исках нещо да открия на тази тема.  Hug Да разкажеш по-късно и ти за твоя преглед и за резултатите за захарта.
Това което знам от родили приятелки е, че пъпните връви на бебоците са се били доста удебелили в 9 месец. По-късно са разбрали, че е от магнезия - едната беше на задържане докрая, а другата и бяха предписали профилактично... Аз лично гледам дане вземам магнезия профилактично допълнително, а само ако ще имам по дълга разходка, че никога не се знае.

А за докторите в Бг и чужбина, чесно казано по мои наблюдения в БГ се правят много експерименти с неподозираюи хора и се правят доста безсмислени операции, едната от които е налагане на секциото. Колко пъти в БГ като видят човек с повече пари ще го изкарат почти умиращ, за да му вземат повече пари, а колко необразовани хорца страдат от лошо отношение. Ако е съм аз да се бия за баща ми, щяха да го уморят, както умориха майка ми или чичо ми... Имам много да разказвам за БГ медиците - лошо и добро.

сгодена-омъжена
оздравявай, че времето се оправя. То и аз така почти три седмици минаха докато се изчистя напълно.

darato много хубава статийка!  Hug

the Faith благодаря!  Hug Явно няма да те виждаме често с такава приятна компания, каква то си имаш. Бебонка ти е много голяма - моите и двете с малко я надминават. Wink Ама ще ви стигнем.

Ека  - страхотно клипче! Винаги се радватм на такива деца, то и аз така съм била и вярвам, че и моите деца ще са влюбени във водата като мене.

Пете  Hug

fat.wombat радвам се да те чуя отново! Да, роднините понякога с аизнервящи, но одобрявам тактиката ти. Wink

gali3009 дано ви се размине къртенето у вас!  Hug

echolalia аз съм пас за лекцията утре, че имам да свършя доста неща.

Аз днес минах ЖК. Изследванията ще ги зная утре. За първи път от доста време насам успяха да ми спукат вената. Добре, че не е лято и не се вижда, но го усетих в момента, който ми забиваха иглата. А иначе ми казаха, че бебоците са добре, вече са наваксали, а матката е стигнала максимална височина и от сега нататък ще раста само напред.  Mr. Green

Hug Hug Hug

# 253
 wavey Отдавна не съм писала, но нищо ново при нас  Heart Eyes

Аз утре съм на зъболекар, че са ми много зле зъбките  ooooh! От два дена ме наболява един зъб...видях, че имам кариес отстрани и е оголил нерва  #Crazy Дано не се налага да ми махат нерва   Tired
Ние другата седмица сме на ЖК. Изследвания пуснах предния месец, но така и не успях да ги закарам на доки. Само хемоглобина видях, че ми е паднал и е 118, но предполагам не е притеснително  newsm78

На това попаднах преди малко и се озадачих  Shocked Мислих, че всичко е нормално, но уви  #Crazy
http://www.newshub.bg/%D0%9E%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0 … D0%B8.468214.html

Честито на всички за резултатите  Hug Чакаме Ели да се включи с добри новини  Hug
На всички, на които им предстоят изпити им стискам палци и им пожелавам да си ги вземат с отличие  Peace
sensenitka аз си смучех ментови бонбони, когато гърлото ме болеше...не мисля, че има проблем да го правиш и ти  Peace (все пак ако си прецениш посъветвай се с доки)

А снощи бебчо как ме сритваше  ooooh! Тъкмо се поуспокои, но баща му взе да хърка  #Crazy и бебчо на всяко вдишване и издишване ме подритваше...много му се радвах  Heart Eyes ее вече знам, че не му допада като баща му хърка  Joy

# 254
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!
sensenitka, дано се оправиш по-бързичко  Praynig
fat.wombat, твоето свеки  голяма Monkey  Laughing
gali3009, дано не се налага да къртите и всичко да се размине с минимални поражения  Hug
petqta, shturchaki - след като си направите линийките, на финала ви излиза URL, което трябва си copy и paste в профила (пише настройка на профил) има едно поленце "ПОДПИС" ... та там се копира URL-то и ще ви излиза след всеки пост. Надявам се да съм била полезна ...  Embarassed
Да ви се оплача, снощи изкарах кошмарна нощ. Не ми стига, че се скарахме с мъж ми и се ядосах на майка му, ами разбрах че съседката (която беше бременна почти в 5-тия мес.) е направила спонтанен аборт  smile3518 и ми стана много криво, на всичкото отгоре цяла вечер някакви убийства сънувах и се бях окорила в 5 сутринта ... Днес ми е цял ден като на запис ... Легнах да поспя "уж" на обед, хората решили в градинката да режат клоните на дърветата  smile3515 не че е лошо, но ...  #2gunfire
Ходих и на ЖК по ЗК ... и там ме издразни доки ... как може нищо да не казва, само добре е, всичко е наред ... Нито гледа колко тежи, нито колко е дължината на бебка ... НИЩО! И каза, че съм в средата на 6-ти месец, а аз доколкото смятам другата седмица влизам в 7-мия ... или аз нещо не съм в час или той  Thinking и на всичкото отгоре на въпроса някакви изследвания няма ли да ми пускате (защото не ми е пускал нищо от 3-тия мес.), той ми отговаря "Има време" ... Май май повече няма да ходя при него, ами само при частното АГ
Съжалявам за дългия пост, но трябваше да си излея на някой "мъката", а не знам кой по-добре от вас ще ме разбере   love001
Пожелавам на всички една прекрасна вечер, защото деня вече почти свърши

Общи условия

Активация на акаунт