Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 852
  • 733
  •   1
Отговори
# 375

Епона,на какъв трън си се набола?Някъде бях чела,че ако имаш заседнало трънче от кактус много помагало да се намежеш с вазелин-трънчето само излизало на повърхността.Но не ми се е налагало да опитвам.
---
Освен парене в гърлото и хранопровода-друг дискомфорт има ли  при вас?НА мен като че ли за тези оплаквания ми помага сусамовия тахан,но имам и една болка 2-3 пръста под гръдната кост.Не мога точно да обясня-не е парене,по-скоро е все едно нещо ми е заседнало в края на хранопровода.Боли ме като се храня,боли като пия вода,като преглъщам...И това е през цялото време,докато не тръгнат киселините...Тогава болката спира и почва  Sick

Уф, абе то беше един дълъг около 3см и дебел около 1/3 см трън в една слама. Единствено нещо малко от връхчето може да е останало, но ми се струва малко вероятно. Повече ме притесняват разни там бактерии. Ако не бях бременна, нямаше и да му обърна внимание...  ooooh!

За киселините: и мене започнаха да ме мъчат нещо много напоследък. Имам само това паренето, което описваш. За другата болка не знам, може би ако нещо се е раздразнил самия хранопровод.  newsm78 Може би е добре да се консултираш с док?

# 376
посъветваха ме да си избера акушерка "на ръка"...не знам до колко е правилно, но това била възможността, според мненията, да си гарантираш, че ще ти обърне внимание... мисля да се посъветвам и с доктора и ще дам инфо и за неговото мнение

# 377
А за харесването на името - и аз моето дълго време не го харесвах (Адриана съм), но в един момент започнах да му се радвам. Иначе са ми го бъркали с Адрияна, Андриана, Адрианна и т.н., ама какво да се прави.
и аз, и аз  Mr. Green

Ние пък нашето име още не сме го измислили. Постоянно обсъждаме уж някакви варианти и после...пак наново. Мъжа ми скоро спомена да го кръстим на баща ми (неговия е починал преди няколко години). НО аз категорично не искам, по много причини  Crossing Arms и го отрязах. Уж бяхме избрали Самуил преди, но пък ще стане С.С.С ... та се позамислих  newsm78
Наскоро му предложих Денис, но на него не му харесва, че имало турски корен... Whistling
Вече влизам и преглеждам темите на "Родени 2011"-януари, февруари, март, април, та дано ми хареса нещо  hahaha
Коластра нямам и аз за сега
Днес бях на "училище" пак, много интересно си бъбрим, пак се позамотахме 2 часа.
И аз почти мисля, че съм си избрала болница за раждане. Не че съм ходила да я видя, но събирам мнения  Peace ВМИ-Пловдив

Е, лека нощ от мен  Hug

# 378
Момичета при нас в покрайнините на София вали обилен сняг smile3506, без майтап, вече е натрупало по колите  hahaha

Пускам ви е един готин сайт за бремеността, в които можете да следите размера на бебто, вашите килограми, даже и да засичате честота на контракции

http://www.baby2see.com/index.html

# 379
С тоя сняг направо ме убихте, преди малко се обади един приятел от София и ни каза, ужас  Whistling
А сайта е супер, досега се ровичках в него  Peace

# 380
И в Младост вали  Shocked Shocked Shocked и вече е побеляло  Shocked Shocked Shocked и даже изчезна сигнала от антената...

# 381
лелелеее верно ли сняг?!?? Значи и тук ще се донесе бъро з, бързо !!! Оф ние утре се изнасяме от апартамента и цял ден ще е таква лудница!!! Аз още днес поприбрах в няколко кашони разни нещица, но като цяо е нищо на фона на всичкия багаж който трябва да се изнесе ooooh! Утре от  рано се почва опаковане, по обяд изнасяне и стоварване на багажа на новия ни етаж в една стая, а ние ще си качим един малък багаж( барабар с бойлера) в един апартамент , край града( в едно курортно селце, което е доста по нависоко и има точно до нас ски писта, която явно утре ще може да се ползва  Mr. Green).  Вечерта пък ще сме на рожден ден на племеничето ми.... ох ще е е пълна лудница. За капак  мъжо в петък заминава за 1 ден в командировка, точно когато трябва да се издава апартамента, та.... ако нещо се заяде хазяйката... ще викам майка ми с мен , че са бивши колежки и майка няма да и цепи много басма  Mr. Green

ох... едва ви изчетох.. Simple Smile

За имената - нашата бебка ще се казва - Румяна Трендафилова Костадинова. Името беше харесано одавна и много се радвам ,че отцелихме ( с едното и на свекър ми Румен), че ако беше момче, нямаше да стигнем до консенсус с мъжо Wink

Джен  Hug

За киселините, МокаКуин аз в началото като драйфах много  и имах ужасни киселини, барабар с разраненото гърло и така и не му открих цаката.. просто го оставих само да си мине.  Peace

За лекцията на 20 съм на линия( ако не ми мине котка път) Wink

Ох, ... ще се ориентирам към заспиване, че утре ще е дълъг и тежък ден !

Hug

# 382
До сега с мъжо прибирахме саксиите с цветята, че при нас в Бояна със сигурност през ноща ще замръзне  Mr. Green Ей така една приятелка ми е разправяла, че майка и на 1-ви май се е женила и е валяло сняг и все сме се смели на този разказ, а доживях да го видя  Laughing

# 383
Ехо!
Добър вечер!
И на мен ми е много неприятно, че вали сняг - няма ли да се затопли най на края!!!

Нашето име ще е Сияна - едновременно на дядо си /моя баща / Стецко и на баба си /свекърва ми/ Янка. Трудно ни беше да го решим, но сега си го харесваме.

Джен, знам че не са шега тези стрептококи. От вчера пия Аугментин - детски дози. Ще го пия общо пет дни и после контролен секрет.

Бяхме на родителска среща тази вечер и изостанахме с вечерния график - по изключение вечеряхме сандвичи  Simple Smile Ния заминава на зелено училище в понеделник във Велинград и се чудя какви дрехи ще й приготвям. То си идва зима пак  Rolling Eyes

# 384
Нада аз съм с термин 5.07,но с доки си говорихме,че след 27.06 ще вършим работа и не мисля че е рано,ако бременността е нормална и няма засега видими проблеми.
Ох, благодаря! Помислих, че аз нещо не съм в ред. Моят е на 16 юли и от сега знам, че на 7 ще раждам (ако разбира се не родя на 30 април - с всичките проблеми и нерви, които са ми на главата в офиса, но това е друга тема).

# 385
jen, ти си ми почти съседка - аз съм в "Манастирски Ливади", под резиденция Бояна Grinning

# 386
  • на село
 newsm09 Не е истина,сняг по никое време ooooh!
И тук в Пловдив стана много много студено,сигурно сутринта колата ще е затрупана #Crazy

# 387
  • София
Какъв е този сняг през април, ужас  smile3539 newsm81

# 388
Ура! Спасих цветята. Сняг?!

# 389
Наде, абе стига с тези нерви, от известно време все пишеш, че ще родиш по-рано заради работа Naughty Никакви такива, да не е на баща ти този бизнес и да имаш акции с високо дохдност  Mr. Green, я го карай малко по спокойно, хич не е лесно от собствен опит знам, но сега ще си го налагаш заради бебчо.

Верно сме съседки, аз съм над Манастирски ливади, към Боянската църква  Laughing

Цвете дано се оправиш с тези дози антибиотици Hug и браво на Ния за зеленото училище, аз моят синковец немога да го накарам да отиде на такова мероприятие  ooooh!

П.П. Наредих цветната градина в хола  hahaha Дано се позатопли следващите дни, че ще сме като в ботаническа градина  Joy

Общи условия

Активация на акаунт