Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 837
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  love001  love001  love001 Пете човек се учи докато е тъп  newsm26 Много ти благодаря за образоването ми...  newsm51 всеки ден ставам по добра  newsm03

# 481
  • София
  love001  love001  love001 Пете, всеки ден ставам по добра  newsm03

Kissing Heart

# 482
Момичета,моля ви ако някой е виждал в нета в английски или в бг сайтове,изгодни преносими кошари с 2 нива,да даде линкчета,че ще трябва да се купува по необходимост Mr. Green

# 483
Калоянис мила, аз съм се влюбила в тази, но не знам това ли имаш предвид и изгодно ли е Sad
Вървят към 270 лв.
Има светлинки, уж музичка, повивалниче и съм решила, че бебчо първо няма да си спи в легълцето, а в такава при нас... само мисля да му купя друго матраче Simple Smile

# 484
Оле, докато ви изчета - добре сте се справили - 5 страници за 24 часа. Като съм на работа ми е трудно да наваксвам с четенето.

Добре завърнали се на всички момичета, усещаше се липсата ви! И добре дошли на новодошлите!

Моето бебе пък рита много и почти по цял ден. С предната бременност като че ли не беше така.

КГ - + 10 до момента - извръкна ми като тапа корема от една седмица насам. Похапвам си и ми се кара акушерката, че последния месец съм качила 3 кг. Еми, здраве да е! То и последния месец ме мъчи запек, защото пих желязо. Сега го спрях, че ми се нормализира хемоглобина. Но е ужас това със запека - ще се пръсна по шевовете. Две вечери по ред пих дуфалак - еми ефект никакъв. Сега съм си накиснала сини сливи да пия сока. И сливки си похапнах.

Момичета, прегръдки и спокойна вечер!

# 485
  • София
Цвета, пробвай сутрин на гладно с киви, може да ти подейства.

echolalia, Юлиана, Нутела до утре ситрин  Hug

Напускам ви, че сме си свалили филмче и мъжа ми дава зор да го гледаме.
Лека вечер на всички!

# 486
здравейте знам че е рано още но какво мислите за задължителните ваксини за бебчовците мъжа ми гледа едни клипчета със доста страшни странични ефекти от ваксините и сега ме убеждава да не му слагаме никакви ваксини като се роди нашето бебче ама аз не съм съгласна е до тогава има доста време    приятна вечер и много   Hug на коремчетата

# 487
Минавам само да пожелая лека нощ, че да ми е по-лесно с четенето утре  Wink

Кратунка, мен ме "преглежда" всеки път частния заради матката пак. Сега тъкмо трябва да ходя тези дни и това си мислех - дали няма да престане вече, че съм в напреднал месец  Thinking не е много приятен прегледа, но се търпи като е за добро. Но имам малко притеснения вече в седми месец...
Предния път го питах - пак ли, а той -да /заради предишния късен аборт/
Имам му доверие, но...и резерви малко

айде лека нощ  Hug

# 488
  • София
...какво мислите за задължителните ваксини за бебчовците мъжа ми гледа едни клипчета със доста страшни странични ефекти от ваксините и сега ме убеждава да не му слагаме никакви ваксини като се роди нашето бебче ама аз не съм съгласна...

Ами ти сама питаш за задължителните ваксини! Тук, щом са задължителни - се слагат...Не мога да взема много отношение по въпроса, поради разбираеми причини, но със сигурност има такива ваксини, които не са задължителни, но хората ги слагат...а за задължителните, мисля, че не би трябвало да има избор...Ще чуеш много мнения ЗА и ПРОТИВ! Всеки сам преценя, кое е най добро за детето му  Peace

# 489
Аз принципно съм "ЗА" задължителната ваксинация, пропуските в имунизационният календар могат да са фатални! Разбира се това си е мое лично мнение, никой не искам да ангажирам, но ми прави впечатление, че всички колеги на мъжа ми си ваксинират децата, а те все пак са лекари и са преценили позитивите и негативите.

addy1
, мерси мила! Явно аз съм голяма пъзличка!  newsm45

# 490
  • София
Аз принципно съм "ЗА" задължителната ваксинация....
Добре де, нали са задължителни, как така имате право на избор  newsm78

# 491
За кошарките, аз си поръчах на CASAUL . Изглежда страхотно и е на много достъпна цена.Можеш да ги погледнеш в Кикиморско царство.Това е някаква турска марка, сравнително нова на нашия пазар.

# 492
 Добро утро! Имам поне 10 страници за четене, така че..... отивам да чета!

# 493
Добро утро,
много странички сте изписали, не мога да смогна да Ви прочета.
Но попаднах на една с рецептата на jen за торта и запретнах ръкавите да я направя.  chef
Много хубава торта.
Ще Ви я предложа днес за закуска.

Относно ваксините аз също съм ЗА, но това е моето мнение.
Кошарката ще е дървено креватче, за да се вързва с останалите мебели на каката. Харесали сме си на Bertoni.

Приятен ден от мен да се захващам с подреждането, че утре ремонта продължава.

# 494
tzveta33, и аз усещам бебето да рита много по-силно от предния път. На моменти дори е болезнено. Говорих с докторката си и обяснението й е, че стените на матката са по-"изнежени" от преди и затова се получава така. Още повече, че сега го нося и по-ниско и е седалищно, така че...
Но съм забелязала, че като ми е притеснено то милото се скъсва да рита, или примерно към 16 часа следобед, когато му писне щурата му майка да седи в една поза по цял ден. Вчера последните два работни часа ги изкарах на крак, че в момента, в който седнех пред компютъра и се започваше.

Общи условия

Активация на акаунт