Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 822
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Добро утро,
много странички сте изписали, не мога да смогна да Ви прочета.
Но попаднах на една с рецептата на jen за торта и запретнах ръкавите да я направя.  chef
Много хубава торта.
Ще Ви я предложа днес за закуска.

Относно ваксините аз също съм ЗА, но това е моето мнение.
Кошарката ще е дървено креватче, за да се вързва с останалите мебели на каката. Харесали сме си на Bertoni.

Приятен ден от мен да се захващам с подреждането, че утре ремонта продължава.

Това определено ме впечатли доста ..... #Crazy би ли сложила и рецептата да се пробвам   chef
Добро утро забравих да кажа като видях тортата  Embarassed
Хубав ден на всички мами Simple Smile

# 496
Добро утро мамчета  Hug

Мрачно и студено е в София, май и днес ще си стоя в къщи, само баткото трябва да рпибера следобед от училище.
Так преядох -няма да казвам какво че да не им се прияде на чежбинските мами, че имма киселини от 9 часа сутринта, то бива лакомия, направо не истина  ooooh!

Теодора вчера я постнах рецептата с тортата, върни се 2-3 стр.назад. И аз я  правих вчера, ама нямам навика да снимам, а моите мъже вече я изядоха полвината  Mr. Green

Калоянис дай малко ориентири какво исакш от преносимата кошара и за какви пари и ще ти пускам линкове.

# 497
При Гала говорят за пробиотиците, на мен ми е интересно....

# 498
Добро утро от слънчевото Филибе!
Още не съм си подала носа навън, за да измеря и температурата  Outta Joint  но дори и от прозореца като го гледам това слънчице, ми сгрява душата.
Пожелавам на всички спокоен ден!   bouquet 

# 499
Ниа, супер, и на нас със мъжът ми, мечтата ни беше за четири деца, но ако третата бременност не са близнаци, надали ще имаме време, а аз и смелост за четвърто. А иначе, засега сме решили (живот и здраве, разбира се) за три поне и имам приятели и познати, които ме смятат за луд ентусиаст, особено след тази малко проблемна бременност. Мен единствено да си призная възрастта ме притеснява, защото хем не искам с разлика по-малко от 3 години, хем се притеснявам за късната бременност. Да сме живи и здрави, всичко само ще се нареди.
Кратунка, и аз съм я харесала тази кошара на Babymoov. Единствено ми се щеше две от крачетата да са с колела със спирачки, че да я местя в другата стая през деня, където е по-светло (спалнята ни е тъмничка). Но реших, че ще ползвам коша за новородено - баткото така го отгледах - през деня в коша за новородено на количката го местех из къщата и понеже е есенно бебе, все го местех подир слънцето, че да го пече. Човечето накрая имаше тен посред зима без да е излизал много много  Laughing    А сега ще сме и лятно бебе.
Цвети вчера мисля или онзи ден писах, че аз съм така от началото на бременност. и ето как се справям - сутрин 2-3 пръста топла вода с мед, за закуска овесени ядки, през деня и една активия, 45 мл лактолоза или дуфалак, 1 таблетка биогайа и 3х2 таблетки еспумизан и ако се съберат 2-3 дни без изхождане и по един шоколад комфорт. И някой път всичко това пак не помага.

# 500
Юлка и аз го гледам, ама мене ме дразнят, абсолютни патки, толкова глупости изприказваха, че просто нямам думи Crossing Arms. ПРобиотици и аз давам на Пепчо, но това с вредните храни малко ми идва в повече, имам мнение тъй като свекърите ми са химици и специалността на свеки е хранителна химия.

# 501
  • Варна

Теодора вчера я постнах рецептата с тортата, върни се 2-3 стр.назад. И аз я  правих вчера, ама нямам навика да снимам, а моите мъже вече я изядоха полвината  Mr. Green
Благодаря ти сега се връщам да я изровя, и утре мога да я спретна че милото има имен ден в неделя да го изненадам   chef

# 502
Добро утро!
Благодаря ви, момичетата, за топлото посрещане!
Установих, че с Rakkaus сме избрали една и съща клиника за раждане и следим бременността при един и същ специалист.  Simple Smile Макар че смятам да съм във Варна през целия юни и ще имам готовност да родя и там. За варненския апартамент съм си харесала една кошара на Bebeconfort, която не успях да намеря налична, така че сега се надявам да ми я доставят. На едно ниво е, но пък си я харесах като цветове. За по-евтин вариант си спомням, че преди няколко години се намираше в ТСМ, майките бяха доволни от нея. Незнам дали сега предлагат.
petqta, според мен Господ си знае работата  Simple Smile Моите  деца са с голяма разлика, вярно че сме почнали от рано, но сега по на 40 чакаме поредното. Харесвала съм и съм се възхищавала на големите семейства, но ми беше трудно да се реша на трето, след това май е по-лесно  Joy

# 503
Макар, че е раничко още ви предлагам един линк с доста синтезирана информация за ражаднето http://www.mamaibebe.com/index/www/19/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D … %D0%BD%D0%B5.html

Приятно четене   bouquet

# 504
Добро утро !

Юлка, аз дока си правя закуската дочух, че говорят за пробиотиците, но и мен нещо ме дразнят дамите в студиото.А като почнаха да разказват как си хранят децата и да се хвалят колко кисело мляко им давали и йогурт вече не издържах и превключих.По мое мнение ако искаш да се храниш здравословно и си вманиачен по темета на 100% трябва да избягваш киселото мляко от магазините.Родителите ми взимат от време на време прясно мляко от някакво село и си правят кисело.Сирене и кашкавал купуваме от една мандра от гр.Брезник и ако щете ми вярвайте, но нямат нищо общо с тези от магазина.

Браво на мамите решили да имат 3 или 4 деца, искрено ви се възхищавам.

klarita, вкусна изглежда тортота на Джен, май и аз ще я пробвам.

Аз вчера бях на док, за две седмици не съм напълняла и още съм си 6+ затова сега започвам да си хапвам повечко и по начесто, че по-сериозно да ми проличи, че съм бременна.Иначе ми смениха Нутри-мага с Магнерот 3х2, което ми се струва много, но идеята е да понамалиме Гинипрала, на което истински се надявам.

За имунизациите бяхме говорили и както тогава споменаха други мами има доста информация за и против и след като я прегледаме  всяка сама за себе си може да реши, защото това определено е нещо много сериозно и всеки сам трябва да направи своя избор.

# 505
Пете, за ваксините - принципно са задължителни, казвам принципно, защото много майки отказват ваксина - подписват отказ и това е! Правилото е, че ако детето няма всички ваксинации няма право да бъде прието в детска градина и училище, НО това явно не важи за частните. Не съм се ровила много по правната им уредба, но по спомен можеше да глобят родителя, няма право на детски и такива неща, но човек който си позволява частна детска градина така или иначе детски не взема...
Утре съм на среща с бебчо и от сега се чудя на какъв пазарлък ще го ударя с доктора за тоя преглед, абе луда работа!
Тортичката изглежда много вкусно! Браво!
За килограмите и аз съм +10 - брррррр, ама после как ще ги свалям нямам идея! И без това бях с 10 над обичайното си тегло преди да забременея, но хормоните си казаха думата!

# 506
Привет  мамчета Grinning усмихнат ден на всички Hug При нас днес е слънчево и ветровито,но въпреки това ние вече се разходихме Joy За ваксините аз съм за,но малко ме притеснява това че вноса им нещо е проблемен Thinking За ритничетата нашия малък мъж е много активен  newsm62 най вече вечер,когато уча за изпит  newsm03 или когато пътуваме с кола Grinning Мъж ми много му се радва,когато си сложи ръката на коремчето ми и той го ритне Joy
Сега ставам,че трябва да почета още малко (в неделя съм на изпит newsm53 )
 Hug и целувки

# 507
 Момичета дали има някоя мама която ходи на жк в Майчин дом или ще ражда там Party

# 508
  • София
Добро утро! Аз днес съм в особено приповдигнато настроение въпреки мрачното време - от понеделник излизам отпуска за 10 дена и ми е едно приятно сега...  newsm68 newsm68 newsm68

Установих, че с Rakkaus сме избрали една и съща клиника за раждане и следим бременността при един и същ специалист.  Simple Smile

А така, и ти във Вита при д-р Чорбова, а? Simple Smile Доволна ли си от нея? Аз съм, но една моя колежка ходи 1-2 пъти и не остана доволна - сметна, че не й обръща внимание.

Добро утро от слънчевото Филибе!
Още не съм си подала носа навън, за да измеря и температурата  Outta Joint  но дори и от прозореца като го гледам това слънчице, ми сгрява душата.

Може ли да дойда и аз? Искам слънчице, ама тук едни облаци, един студ...

Джен, мерси за линка - ще го разгледам, така или иначе днес ми се очертава мързелив ден без много работа Simple Smile

Кристи, браво на теб - само 6 кг отгоре! На мен пък в понеделник доки ми се накара за 10те отгоре, та сега гледам да внимавам малко повече какво и колко ям  Embarassed

За ваксинациите: и аз знам това, което знае Кратунка - може да откажеш, но после нямаш право на детски и детето не може да посещава държавна детска градина/училище. Всеки сам си решава какво и как да прави за детето си; аз лично възнамерявам да го имунизирам.

За шоуто на Гала и това, което приказват там: баба ми му е много голяма фенка и само ми звъни да ми обяснява някакви неща; аз й казах, че детето си по съвети от ТВ предаване няма да гледам  Crossing Arms Може и да говорят полезни неща, но аз бих ги обсъдила с лекар.

За броя на дечицата: и аз се възхищавам на всички, които имат смелост да родят и отгледат повече от 2 деца   bouquet Ние с таткото на повече от 2 не сме навити (особено аз), освен ако втория път не станат близнаци...

Отивам да симулирам малко трудова дейност (грам не ми се работи днес  smile3558 ) и после пак ще ви нагледам.  Hug

# 509
Добро утро и от мен  Hug

При нас се опитва да грее слънце, но нещо май не му се получава  Tired Въпреки това аз ще се поразходя, че тези дни заради лошото време не съм излизала и вече полудявам в нас. Само мисля за това, че мъжа ми замианава и съм в кофти настроение, поплаквам си, а не е добре за бебето. Ще вземе да се роди някое тъжно и ревливо  Tired
Иначе е много активно в движенията и сутрин и вечер и през деня  Mr. Green
И ние искаме три деца да имаме, живот и здраве, дано да успеем  Praynig и двамата обичаме големи, сплотени семейства, а и неговото е с 3 деца и сестра му има 3.

Лек ден и бъдете усмихнати и спокойни /кой го казва/  Hug

Общи условия

Активация на акаунт