Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?

о, да компот от дренки или просто дренки!... МММММ... обожавам киселичко... (но не краставици, а именно това кисело)/ Отдавна не съм ги яла, а спомените от компота - тишина на масата -всеки е зает с костилките.
4то детенце! супер!
а така ми се ходи на едно хубаво гръцко празненство и да тропна...
Всички ще минат по реда си, какви са тези с прережданията! 
и от АГ-то и от акушерката.А и една приятелка роди там и трите си деца беше при същия екип (тя ми ги препоръча)и е страшно доволна.Да се надяваме,че и при нас всичко ще мине добре
... какво няма да се нервираш това си е стрес. Ама ти с твоя ентусиазъм да чистиш и подреждаш ще се справиш бързо,кофти е че точно ти си без кухня,дето имаш нужда от наваксане с яденето
. Пете
забелязваш ли ми емоут-иконките

Душички сладки са тези бъдещи батковци и каки!!!
Ще те чакаме с добри новини
Ей сега ще се изнижат дните
Аз в първия момент, като видях радващите се и подскачащи човечета, си помислих, че са казали на Танчето, че бебето е момиче 
опасна си

. ПРобиотици и аз давам на Пепчо, но това с вредните храни малко ми идва в повече, имам мнение тъй като свекърите ми са химици и специалността на свеки е хранителна химия.
Когато има РД аз даже позволявам на Дани да яде чипс! И да пие сок и да яде пица.(аз често му правя домашна пица с домашно тесто, така че не виждам нищо лошо в това) И от време на време яде МД и кроки. Единственото на което държа е, веднъж дневно да яде хубава топла супа Не му давам натурални сокове, само вода, билкови чайове и фрешове.Кажи, какво казват твоито свекъри относно химията в храната?
мъжа ми си замина и пак съм сама...