Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 821
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Кратунка,
браво , че си доволна от лекаря. При кой ходи ?

# 601
Момичета благодаря ви за подкрепата  newsm51

Както аз често обичам да определям живота си, аз съм късметлия, но просто малко трънливо и трудно ми се получават нещата newsm10

Нада да кажеш резултата от панетонето.

Кратунка браво мила за добрите резултати, сега се успокой и се наслаждавай на малкото си момче докато е под сърчицето ти  Peace

fat.wombat ти незнаеш как го боли мъжкото месо, и у нас са драми само от една капка кръв hahaha, да не ти казвам като си разцепи главата и трябваше да се ход да го шият какви са саги  Whistling

Ние сме за малко сами с мъжо, майка ми ме съжали като никога  Mr. Greenи взе синчето за 2 часа до вечеря, че ще ходим у тях на вечеря и сега гледаме едно страхотно филмче. ПРепоръчвам го  The rite с Антъни Хопкинс

newsm47

# 602
  • Варна
Jen стискам ти палци   fingerscrossed да се разминеш само с антибиотика и скоро всичко да е ок
Честит Лазаров ден на всички празнуващи!

И да споделя едно случка:
Преди няколко вечери като сатвах за пореден път през ноща до тоалетна ми се стори че си одрасках крака на нещо по леглото, но толкова ми се спеше че не обърнах внимание а на сутринта бях забравила. Вчера обаче през деня нещо ме досърбя и гледам крака ми се зачервил и подул и вднага се сетих какво стана на предната нощ, но се чудех какво може да ме е ухапало. Тази сутрин си ставам най нормално минавам през банята и мъжо вече се разбудил викам да дръпна пердетата, дърпам едно и посягам за другото и какво да видя една голяма оса  #Crazy направо си изкарах акъла. Веднага се светнах че тя ме е ухапала представяте ли си няколко дена си е била в спалнята и не сме я забелязали и сигурно като съм ставала съм я закачила и тя затова ме е хапнала  newsm78
Милото я разкара ама сега още по скоро искам да слагаме комарници, че гадинката как се е качила до 7-я не я знам. И на всичкото отгоре вчера вечерта за пореден път щях да си изповръщам.... Sick и днес цял ден съм като махмурлийка, че и на работа бях Sad
Но досега бях и на разходка така че се ободрих и сега се залавям с готвене   chef и чистене  clean wash hang 1dishes, че утре милото ми е именник и да се подготвя Simple Smile
Хайде и аз днес чаршафосах май  newsm78 това засега от мен после пак ще ви нагледам и дочета, че пак има писано бая....Simple Smile

# 603
  • София
Писах, писах, писах, писах, писах и......м...му, всичко изчезна  #Cussing out  hit

# 604
Teodora_ това е ужасно с осата! Но не искам да те плаша, но те си живечт на 7ми етаж също. Миналата година при папа имаше на балкона на 7ми етаж осиник и баща ми не си поплюва и ги горна с вестник. Мой съвет огледай около прозорците да нямате нещо такова.

Джен дано скоро се оправиш, че наистина много ти се струпва.  Hug

Пете и на мене на два пъти ми се случва  - пиша си пиша и се затваря страничката без предупрждение, та ми иде да грабна чука и ... Та го споменавам на Windows - когато не трябва ще те попита 10 пъти дали си сигурен, а там където наистина трябва да попита преди да направи белята изобщо не пита...

fat.wombat ама че картинка сте били със твоя хубавец. Дано ти позволи скоро да го оперираш. Намажи мястото, където е тръна с йод, помага. Wink

# 605
По повод чистенето по празниците - не го правете  Naughty Една година понеделника след Велик ден (който също се води празник) чистих прозорците - е, няма да ви казвам колко каръшка година ми беше  Tired ooooh! Сега смятам да изчистя в сряда и никакво чистене до следващата сряда  Naughty Не съм суеверна, ама няма да чистя...

Пете, много е гадно така  #Cussing out
Теодора, не е ли рано за тези жилещите бе... Close
Кратунка, браво за прегледа  Hug
Иринка, ти кога смяташ да палиш мотора за Ботуша  Wink Hug

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 19:42 от the Faith

# 606
Здравейте, дами!
Честит празник на всички празнуващи! Всички мамчета с болежки и проблеми - дано по-бързо да оправите  Hug на всички влезли в 7-ми месец - честито, все напред и напред  Hug
Ние днес се разходихме в зоопарка, преди това изчистихме къщата и сега мисля да се отдавам на безалкохолна бира и филми. На връщане аморето ми предложи да се отбием през Вис Виталис, тъй като харесахме едно легло-люлка в инетрнет магазина, за да сме го видели на живо. Резултатът - леглото е страхотно, но накупих огромна торба дрехи....отново...много съм щастлива, като ми остане пак малко време ще ги наснимам и ще ги кача в албума. Някой беше писал, че не може да се спре да пазарува, ами и аз така...представям си последния месец какво ще съм чудо  newsm81
Ели, мила и аз съм се запалила да си купя слинг, обаче в БГ са много скъпи - над 60 лева, поръчала съм на половинката като си ходи вкъщи да види техните другия месец да потърси и да вземе, ако са по-изгодни там. Ти какъв ползваш - тип шал или тези, които приличат на чанта/кенгуру? Много ми харесват тези тип-шал, обаче ми се струва много сложно как се връзва, ако си ползвала и преди - сподели как си се справяла  Hug

# 607
привет, милички! Hug
Ние днес е поразходихме до един детски магазин, нищо не купихме, но разходката беше супер Hug

Сега се чудя дали да вечеряме навън, че нещо ме помързява да правя вечеря Embarassed

Пете, Ели, ами зарадвах се, че вече и аз съм в 7
-ми месец, ще вдиди кога и азще имам щъркелче най-после в съответния цвят, но то по поста ми ще се разбере Joy

Пете, за синьото сирене, не се притеснявам, защото е храна, която много обичам и често хапрвам по принцип, иначе сега през бременността само 2-3 пъти съм хапвала, а последните пъти е доста добре термично обработено, та не мисля, че има проблеми!
Мисля, че всичко е в мярката и гледам да не прекалявам Wink

Честито на всички с хубави новини!!! Hug
На болничките и тези с неразположения стискам палци всичко да мине бързо!!! Praynig

За килограмите ми от пследните мерки и теглилки и аз се чудя защо съм +, но последния месец ми беше доста кофти - много ми прилошаваше и ми се гадеше, а и върнах на няколко пъти, та може би затова!!! Иначе, разбира се, че не гладувам!!!
Сега по Великден като сме при наще мама ще се погрижи за килцата ми hahaha  chef

За покупките, днес установих, че нямам никакво желание да купувам каквото и да било Sad Много ми е кофти някак, незнам защо... гледам едни малки кукленски дрешки и не ми харесва нищо, нито за девойка, нито за младеж, единствено съм харесала дрешки за изписването, само чакам да ми потвърдят пола, че да ги поръчам от нета! Много гадно състояние и настроение ми е като сме по детските магазини...
Дано скоро отмине, даже нямам желание да извадя дрешките от Коско, а като се сетя за пране, гладене и подреждане, направо ми става лошо, явно съм доста далече от периода "на гнездене", което пък е добре Wink

Иначе чакам с нетърпение да дойде юни месец и да ми мине прегледа при доки, да решим кога ще се роди бебето, за да мога всичко да си приготвя, че моя мъж идея си няма кое къде стои и за какво служи от нещата на Коско, а пък за бебето не ми се мисли, даже днес настояваше от сега да купя козметиката за бебето, да не би да се наложи той да я купува без мен hahaha Ама като нямам желание за никакви покупки, отлагам максимално тази дейност...

За сега ви пожелавам приятна вечер, ако мога ще намина пак, ако не утре съм на линия с кафето! Wink[/color]

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 19:55 от ˙·٠Bulechka™٠·˙

# 608
Ей ма на и мен Simple Smile

ЧЕСТИТ ЛАЗАРОВ ДЕН на всички , които празнуват !!! Simple Smile

След раходката се прибрахме с майчето и така му легнааах. Спах като заклана. Още не мога да си почина от онзи ден от местенето!!!! Crossing Arms Сега си хапвам едни униклано сладки домашни сладки "негърчета" , които баба ми направи , че утре в родата много именници Simple Smile ох... пренесох се в детството си с тези сладки Simple Smile снимах ги , та може тея дни да ви кача едни снимки с рецептата, защото наистина си заслужават ! Simple Smile

Джен... няма какво да ти кажа, мила Simple Smile Ти си си коравак Wink  Hug Аз се надявам, тази дни как ме постягва единия бъбрек, да не ми се е обострил и моя пилониферит ( хроничен). В понеденик ще си видя резултатите от стерилната урина, та и там дано няма проблеми Wink

Честито на всички с добри резултати от прегледите Simple Smile Гледам момите обаче все още не са преминали като цяло 1 кг , та се ориентирам и аз по ваще мерки, че ние чак на живо ще ги разберем Wink

Ох, мъжо и той ми е именник утре, ама няма да правим посрещане на гости по-така, защото нанаще хора, няма д аим се идва на паратамента, който е извън града, където сега временно живеем Simple Smile Та на обяд у едните родители, на вечеря при другите и така Wink Пък след месец , за рождения му ден, вече да сме живи и здрави, ще посрещаме на новия етаж Wink

Абе да ви се оплача , та да споделите и вие и да датете съвет. От няколко дена на свивката под лявата гърда, където ми е вече корема усещам постоянно почти една пареща болка. Все едно ми се е протрило там, но като го гледам кожата си ми е наред там... като леко се свия на тази страна и усещам , че се разширява и се усилва болката, но от въте на вън я усещам, та чак отгоре на кожата като изгорено... newsm78 Не знам какво е и ми е много странно, дали маката дето и без това от 1 седмица насам само в ребрата ме подпира и рита, да прави нещо.... не знам да се притеснявам ли ? кофти е, че вече не се търпи... по цял ден, а като гледна на тая страна и точно за 5 мин трябва да си сменя позата Tired

Hug ви всички и ще се отдам отново на почивка, че не мога да си намеря поза дато да стоя вече, само на челна стойка не съм пробвала  Mr. Green

# 609
  • Варна
Ето ме пак   bouquet Днес цял ден съм по улиците, ходих с колата да изпробвам столчетата и май се спирам на Рьомера, че Besafe ми се видя много тежък (близо 8кг  Shocked)
Petqta, защо коша за новородено ти се струва несигурен? И защо колани, то бебечето е толкова малко през първите месеци и не шава толкова, че чак да падне от коша! Не се притеснявай, те хората са го измислили  Peace
Нада, и аз днес изкупих мола  Laughing Много съм доволна от покупките, даже и себе си и мъжо вредих с по една нова риза  Wink А дрешките за бебо отидоха директно в склада (т.е. в стария ни апартамент), така че ще снимам по-нататък  Peace
Джен мила, ти много се измъчи  Cry Дано по-скоро да се оправиш и да избегнеш болницата  Praynig
Кратунка, много се радвам за добрите ти резултати  Hug А пък гъбки кой няма  Simple Smile
Теди, каква е тая оса бе мила  Shocked не жужи ли, не бръмчи ли, че не я чухте толкова време? Ей, изхитриха се животинките  newsm78
Пете, пиши пак  Hug
Ели  Hug
Милички, лека вечер на всички, аз се оттеглям на дивана   bouquet

# 610
  • София
Здравейте!
Въпреки празника аз не се спрях днес,цял ден чистих и оправях и сега съм много изморена.Свалих си едно филмче и мисля да го изгледам сега.
Качих снимка на покупките в албума,както и на кроасаните които направих има няколко снимки в моя албум Peace Калоянис,много благодаря за рецептата,станаха много вкусни Hug
Пожелавам ви приятна вечер. Hug

# 611
the Faith аз мисля да пътувам средата на май, ако котка път не ми мине, че нали ни знеш колко сме несигурни... ама аз съм планувала и мисля да го сторя, а на бебоците съм им казала - никакво излизане до юли.  Sunglasses

Момичета вижте това клипче как се променя за секунда желанието на едно дете:
http://vbox7.com/play:38122df1

nut_ella ти май също си с мъж италианец... и си мълчиш... Naughty

Ванче стиска палци да нямаш проблем с бъбреците.

От мене лека вечер.  Hug Hug Hug

# 612
  • София
Калоянис, имам въпрос за рецептата за кифличките?
Всички продукти, както си ги записала, се омесват и се прави тестото, така ли  newsm78 Има ли някаква последователност или направо всичко обърквам заедно и меся тестото? Маята трябва ли да я оставя да втаса отделно за няколко минути?

bouquet

# 613
Irina B., да и моят съпруг е италианец, аз и затова не се включвам в дискусиите за готвене, тъй като от него не мога да хвана ред в кухнята и аз да сготвя  Hug, не че се оплаквам, де  Hug той душичката вече си е натурализиран шоп, както той сам казва, утре баница ще прави сутринта   bouquet
ти в Италия или тук ще раждаш?

# 614
Привет и от нас,дано всички да сте добре,не съм ви чела че нямаме нет и няма как. Дано ме извините.Ние сме добре аз раста по-малко почти само на корем.Другата седмица съм на преглед.Днес Радостина ми бе ЛАЗАРКА.Толкова щастлива бе  и се фръцкаше с носията.....нямам думи. Голям кеф.Утре е Цветница и искам да поздравя всички който имат имен ден -Да са живи и здрави и с цветя да е осеян пътя по който вървят.Аз ще сеопитам да си взема Върбови клонки от църквата за здраве.
ЗА сега много прегръдки и целувки от нас Hug
Лека вечер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт