Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?
Айде да дойде тая пролет най-сетне!
) А иначе бебешките нокти растът супер бързо, те ако не се режат почват и да се чупят.
подобна практика със сигурност не се отразява добре. Чудесно можеш да си спиш легнала и с бебе на гърда.
Аз уви не съм, а пък откакто съм бременна готвенето ужасно ми тежи, и каквото и да направя все не ми харесва.
Ужас, добре че свекърва ми готви като за световно в събота и неделя , че и ние често се облажваме. 
Боже, това бременната жена не е като човека
Голям съм Марко Тотев. Оперираният ми бъбрек е пълен с урина и има задръжка, а дребния точно върху него се е разположил. Изписаха ми антибиотик, имам и температура но е ниска( 37.3), ако вдигна над 38 ме вкарват в болница

!

ти верно се беше позагубила малко wellcome back again
козуначените кифлички после ще пиша как са станали и дали сме ги издокарали т.е. майка де аз съм само помощник

и какво ли още не, което трябва да се избягва
днес ми е голяма скука не че не лежа като всеки друг ден ама ми е една ткова и аз незнам какво
.Цял ден се чудя какво да правя
тъй като аз до като съм се моткала из нета майка е направила козуначените кифлички чакам да станат готови че да се понатъпча с кеф
Ей и това време не се оправи значи та поне да мога да излизам на терасата да се попичам мухлясъх в къщи
.Бебко инак цял ден си ме подритва прави някви лупинги
ту нагоре ту надолу