Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?

)
То нямаше и време де , че аз стоях до последно у дома
И двете си родиха нормално , но преди това се консултираха с двама други лекари за всеки случай... Аз като разбрах ,че Тодорова изражда в майчин дом , направо забелих очите от изненада. Но явно си има голямо значение , кой е екипът , а не мястото ! 
) Неговите движения усетих страшно рано, в 11 седмица, даже д-рката изказа недоверие. Но...няма как да сбъркам
Боже, това бременната жена не е като човека

докато ме нямаше.Не съм ви изчела,но ще се опитам поне тази тема да прочета.Ами май е крайно време да ми сложите едно розово щъркелче.Миналия месец като бяхме на ФМ ни казаха момиче, а преди това два пъти момче.
.Добре че само лични вещи имаме да местим,че мебелите си остават,ама като си погледна само парцалките и обувките и ми призлява,да не говорим,че и на другите двама гардеробите не са малки..........пък и не е само това.Но да мине велик ден и се почва малко по малко.поне ще си намирам повечко занимание през деня

Добре, че не е силно още.