Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?

Желая усмихнат ден на всички
Не съм ви чела събота и неделя
честито на патерици на именниците бъдете живи здрави и много щастливи 
,само дето цяла събота мрънках на мъжо,че нищо незнам 
сложна работа,но съм си харесала hauck malibu all in one,и мисля да е тя
и викам аз минавам напред и да излизам.Отивам отпреде пред попа и си подавам ръката към него-нали трябва да се целуне и той ме вижда,че имам червен конец на ръката и като се отдръпна и като взе да ми прави забележка пред целият неврозен народ...защо съм имала такова нещо,не било хубаво,и се дърпа от мен все едно съм Дявола
и аз си дърпам ръкава и той ми казва късай го какво го криеш,вземи си по добре едно кръстче да ти го осветя и си го носи.Ако ви кажа колко неудобно и тъпо се почувствах.Първо,че на бременна жена не се говори така и по този начин и то в църквата
.Ама свекърите като им даваха купища пари за църквата бяха много хубави,а сега тръгнал да ми бучи.Е като се върнах пак си вързах червен конец.После пък като си вкарах в главата суеверията,че нали нетрябва да се правят възли,ама като се замислих нали като си връзвам косата пак правя възли и си заплитам косата на плитка.Абе луда работа,ама ми беше скапано настроението и то на такъв хубав празник.Та наоплаках ви се.Ама трябваше да споделя.Извинявайте ще стане много дълъг пост