СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте.
Бебе6ондел как е Явор? Справяте ли се с гипса...?
Андреа е с гнойна ангина .... изписаха ни сумамед 0,100мг 5дена...много бели налепи има и нямало как да минем без него. Абе здраве да е за пръв път ни се налага антибиотик да давам , надявам се скоро да не ни се налага пак. Иначе Ади е толкова жива че грам не и личи да е болна, нито кашля нито хрема нищо, но стане ли към 21 часа и се почва с температурата над 39гр и то милото толкова се отпуска... първата вечер ми изкара акъла. Т беше 39.6 тя вряла цялата , бузките и станаха като на хиляди капиляри все едно се напукаха, клепачите парят, текат и очите и съм я гушнала аа тя вече се отпуска в ръцете ми и заголва бялото на очите.... дадох hexalgin 5 капки и под душа със доста студена вода, не съвсем ледена но студена и за 10мин се оправи. Мислех в болница да ходим ма докато стигнем о6те 20тина мин с тая Т реших че ще я свалим сами. Тва беше преди 3 дена , сега вече не вдига чак такава макс 39.3 но пак си е кофти ситуацията де. Вече има 2 приема на антибиотика и се надявам довечера да мине по леко. Нощем си спи подобаващо добре като се има навпредвид че е болна и че последните 3 зъба вече до незнам каква степен са се надули, но ги няма....
Исках да ви питам, мисля като избият и тия зъби да я отбивам, но идея си нямам как. Тя цока смао нощем, но силно казано суче, защото всичко трае 2-3мин, повечето пъти ме ползва за биба... ако нищо не я мъчи не се буди повече от 1-2 пъти и се надявам лесно да се справя, но приемам всякакви идеи и съвети как да стане по безболезнено за нея.

# 136
  • София
Кати почна да спи сама към 1, 6 г на голямо легло в нейната си розова стая. И така си откара докато се роди Ангел, когато реши, че ще спи при нас. Та все още спим 3-мата заедно..Аз и Кати на спалнята, а Ангел в кошарата. Кати също си знае, че розовата стая си е нейната и следобяд там си спи сама. За отделяне на двамата - незнам...още не съм мислила...Лягат по различно време, КАти пие по 100 пъти вода, шумка, говори си нещо, завива си ирачките с някакво одеалце...наднича над кошарата на Ангел...Та сега поне като лягам с нея за има-няма 5 минути е заспала, а пък аз понякога си лягам при бате  Wink и после се местя по някое време, та реално понякога те си спят и  сами...Ангел още не е готов да спи на легло. Той има трънчета в дупето и не мирясва на леглото - пробвах го. Слиза по 110 пъти и неможе да заспи, та засега си остава в кошарата...
vanina123 даваш ли биогая или някакъв друг пробиотик...нищо, че цока, ама Аб си е силен...За отбиването...незнам, бих кърмила до последно...но с Ангел не стана. ПРи КАти малко насилствено стана, влязох в болница заради зацапване и като се върнах след 3 дена просто не дадох. Така че вариант, някъде без теб би могъл да сработи...

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 16:01 от EmiR

# 137
  • Испания и Стара Загора
При нас спането е болна тема.Алекс още спи при мен и не иска да се отдели.В новата квартира и двамата ще си имат по една стая.За сега Алекс има голямо желание да спи сам,дано наистина стане.Андреа си спи в нейното легло,но още не мисля да я отделям в отделна стая,защото както е наплашена от последните фиести тук,като се събуди през нощта,се успокоява само като чуе че съм там.Догодина може и да я отделя в друга стая.ММ спи отделно,заради работата-да не ги буди като излиза рано,или като се връща вечер късно. Rolling Eyes
За бибите-Андреа спи с 2 биби.Едната в устата,а другата си я държи в ръка.От 2 месеца спи с едно плюшено зайче и цяла нощ не го пуска.Ако през нощта си изгуби бибата,или търси другата,или спи без. Peace

# 138
Aди спи с биба само след обяд. Но на каката едно време я връзвах за спалния чувал и си я намираше много лесно. Ние поради жилищен проблем си спиме тримцата ( аз,Ади и ММ) в една стая. За сега няма изгледи да се промени нещо - дано да не е така до второ пришествие.  Rolling Eyes

# 139
За спането - в новия апартамент ще има голяма детска стая, а нали ще са две момиченца мисля да ги свикна да си спят заедно от началото. Че ако Ива реши, че стаята е нейна после лошо. Мислим в началото /то начало - начало, сигурно 2 години ще откараме  Rolling Eyes / аз да спя при децата, бебето в сегашното легло на Ива, което тя въобще не уважава и все гледа де се нареди на спалнята. А на нея ще купуваме голямо легло. Прави ми впечатление, че ако заспи на спалнята спи спокойно, рядко се буди и мрънка. Дано се получи. Така таткото да се наспива, че на работа ще ходи, пък аз ще попрескачам при него  Wink
А за биберона - много ми се иска да го махнем преди да се роди бебока, че после мисля ще е трудно /ако бебето ползва де/. Сега биберона го ползва само преди лягане - да се кротне малко и докато спи. По-рано не го търсеше въобще, но сега осъзнато си го иска.

# 140
Emir не давам нищо друго...педи каза че щом го давам на 24ч. нямало смисъл...знам ли аз като неарзбирам нищо и ми е за пръв път се доверявам....

# 141
  • София; Дружбето
АБ много дразни стомаха и е най-добре да се дава пребиотик с него, навсякъде тръбят за това. А и няма да навреди, само ще помогне Rolling Eyes

# 142
  • София
Smile'S често казано сега си го отчитам като грешка, че научих таткото са си спи сам в неговата стая...и да се наспива, защото с две деца е по-трудно и реално и майката си има нужда от сън. Та незнам, помисли си...И двете деца ще изискват целодневни грижи, а ти не си от желязо...То зависи бебка живот и здраве как ще е с нощното хранене...Ама с това, че татковците работят, а майките си седят в къщи...доста от бащите не разбират какво става по нощите...
vanina123 Кати пие АБ на 12 часа и УНГ след като обаче, аз попитах ми каза 2 пъти по 5 капки биогайа...или 2 хапчета на ден от блистера биогайа.  Аб убива и лошите и добрите бактерии и води бактериоза,  или образуване на гъбички и затова се дава обикновено пробиотик.

# 143
Ок не го знаех това. Ще купя утре. Иначе не съм забелязала да и създава дискомфорт АБ-то. Даже от както го пие има апетит а аз мислех че ще стане обратното  Peace

# 144
Ванина: препоръчвам ти този: http://apteka.framar.bg/30014968/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BA% … B0%D0%BF%D1%81-14
Моите последно него пиха, по-хубав е от този: http://apteka.framar.bg/12000464/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BA% … 5-%D0%BC%D0%B3-16. Та вземи Фортето, разликата е малка в цената, но пък освен пробиотици съдържа и пребиотици Peace Хубавото на този е, че е опакован във фолио и няма нужда да се държи в хладилник Wink

Изложбата ми мина чудесно, голям интерес имаше. Искат да ми изкупят нещата, ха дано де Party Поканиха ме на 15.05 да се излагам в музея в Балчик Wink

# 145
  • София
Добро утро мацки!

arllina е на Лора как го даваш линекса? Разтравяш съдържанието от капсулката ли, щото Ангел не може да глътне такава капсула....
Пък аз прочетох във фейса само за изложбата през май..а сегашната къде беше, разкажи повече...Браво на теб...Дай снимки...
На КАти давах линекс, че нещо се беше запекла, ама ефект не видях. На нея биогайта й действа по-добре...А и хапчетата са като бонбонки и дори и Ангел ги хруска с кеф...само го пробвах де...чее ако се наложи Аб да знам с какво да давам...Днеска ще го водя да го преслушат, че вече 5 дена минаха, пък от време на време още си подбухва, та да видим дали сме свършили работа с инхалациите...Вчера пък КАти я водих на УНГ - ухото е почнало да минава, но е още леко възпалено...

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 07:50 от EmiR

# 146
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Тази нощ Андреа много кашля.Към 2ч. ставах да й дам сироп.Бяха минали само 3 часа от предния прием,но й дадох и я успокои.Заспа и през нощта няколко пъти само прокашля. Tired

Ок не го знаех това. Ще купя утре. Иначе не съм забелязала да и създава дискомфорт АБ-то. Даже от както го пие има апетит а аз мислех че ще стане обратното  Peace
И при нас АБ-то така действа - усилва апетита.И педи ми каза ,че има такова действие.Тук не дават пробиотици. Thinking

# 147
Добро утро,

Имайте предвид, че пробиотика се дава поне 2 часа преди или след прием на аб, аз мислех сега да взема лактофлор, че имат и форма за дъвчене, вярно са по-големи хапчетата, но пък ще ги деля на 2-3 докато ги сдъвче....На младини на Коко му давах подобни пробиотици в капсули и изсипвах съдържанието от капсулата в яденето му или направо в лъжичка и в устата...

# 148
  • София
Ходихме и до педи...Ангел кашля влажно, което е оки...отпушило се каквото е било запушено...С две думи инхалациите са си свършили работа...Кати и тя диша добре...С две думи Wink оправят се децата...
anita29 ми и тук ако не попиташ, малко са лекарите дето като изписват АБ дават и пробиотик...Днеска педи/заместничката/че нашата педи е в чужбина/ каза, че е хубаво дори и след спирането на Аб да се продължи пробиотика...поне до 20 дена, а месец било най-добре...
Nadina лактфлора таблетките за дъвчене Ангел си се справя екстра...но трябва по 4 таблетки на ден и нещо не ми се връзват като количество...и цена...иначе са супер вкусни....

# 149
Добро утро!
Нищо ново при нас,за това само си ви чета....
Гледам че болничките се оправят,дано се спре вече с тези болести.Дани нещо само мрънка,буди се и плаче...Горните кучешки му разказаха играта на милото CryСамо бели прави и от време на време посяга на деца...Не знам как да му обясна че не се прави така Thinking

Общи условия

Активация на акаунт