Бебе6ондел как е Явор? Справяте ли се с гипса...?
Андреа е с гнойна ангина .... изписаха ни сумамед 0,100мг 5дена...много бели налепи има и нямало как да минем без него. Абе здраве да е за пръв път ни се налага антибиотик да давам , надявам се скоро да не ни се налага пак. Иначе Ади е толкова жива че грам не и личи да е болна, нито кашля нито хрема нищо, но стане ли към 21 часа и се почва с температурата над 39гр и то милото толкова се отпуска... първата вечер ми изкара акъла. Т беше 39.6 тя вряла цялата , бузките и станаха като на хиляди капиляри все едно се напукаха, клепачите парят, текат и очите и съм я гушнала аа тя вече се отпуска в ръцете ми и заголва бялото на очите.... дадох hexalgin 5 капки и под душа със доста студена вода, не съвсем ледена но студена и за 10мин се оправи. Мислех в болница да ходим ма докато стигнем о6те 20тина мин с тая Т реших че ще я свалим сами. Тва беше преди 3 дена , сега вече не вдига чак такава макс 39.3 но пак си е кофти ситуацията де. Вече има 2 приема на антибиотика и се надявам довечера да мине по леко. Нощем си спи подобаващо добре като се има навпредвид че е болна и че последните 3 зъба вече до незнам каква степен са се надули, но ги няма....
Исках да ви питам, мисля като избият и тия зъби да я отбивам, но идея си нямам как. Тя цока смао нощем, но силно казано суче, защото всичко трае 2-3мин, повечето пъти ме ползва за биба... ако нищо не я мъчи не се буди повече от 1-2 пъти и се надявам лесно да се справя, но приемам всякакви идеи и съвети как да стане по безболезнено за нея.
и после се местя по някое време, та реално понякога те си спят и сами...Ангел още не е готов да спи на легло. Той има трънчета в дупето и не мирясва на леглото - пробвах го. Слиза по 110 пъти и неможе да заспи, та засега си остава в кошарата...
Поканиха ме на 15.05 да се излагам в музея в Балчик 

Само бели прави и от време на време посяга на деца...Не знам как да му обясна че не се прави така