СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Така измамно хубаво пече при нас, а е само 5 градуса с пронизващ хладен до леден вятър.....
Тук е същата работа, много е неприятно Sad Чакам да се затопли вече, че така не се изтрайва...

За Великден ще ходим по гости напред-назад, така че май само яйца ще боядисаме. То козунак и без това не мога да правя Blush

# 121
Пак болнички, да оздравяват бързо!  Hug
От два дни не сме се разхождали навън и чакаме с нетърпение топлите дни.
Соник, как е на работата?

# 122
  • София
Ами как, нищо особено. Grinning
Има си предимства пред седенето вкъщи, но си има и минуси. Mr. Green

# 123
  • Испания и Стара Загора
Тук пък е голяма жега.Вчера беше 34 градуса,днес е около 24.Още не съм взела слънцезащитен крем за децата и вчера и двамата ги хвана слънцето и сега им са червени бузките. Crazy

# 124
С тези високи темп. дето ги казваш, направо си беше удар под кръста с нашите 5-8 градуса... Crazy

# 125
  • София
Ехааа Анита ...егати кефа..искам и аз да е топло...Времето много подвеждащо...уж пече, а така си духа, чее....
Обаче аз измих прозорците в хола, едните пердета са изпрани и вече закачени...остават другите...Че без пердета, в нас си е направо Биг Брадър Laughing, та затова на части...
Ангел явно си наваксва със съня, защото и вчера и днеск сутринта спа по 2 3 часа...и аз се възползвах. Кати може сама да си играе, та поне хола оправих...
Соник и кво викаш...по -хубаво на работа ам? Wink

# 126
  • София
С тези високи темп. дето ги казваш, направо си беше удар под кръста с нашите 5-8 градуса... Crazy

Какви 5-8, тука снощи заваля сняг  Crazy

# 127
  • София
Добро утро мацки!

Разболявам се... Mr. Green Бате още не се е оправил, сега и аз...Боли ме яко гърлото, а сополи нямам ooooh! МАй семейно ще си пускаме микробиология... Mr. Green Децата и те си имат по някои и друг сопол, подкашлят отвреме на време...та още немога да ги обява за здрави и тях...Приказка просто...Доста мрън, ама това е положението...

# 128
  • София; Дружбето
Мен ми е едно поспаливо, пак не можах да се наспя като хпрата, хем рано си легнах. Днес няма да излизам, ще гладя. Само да се надъхам Mr. Green
Ванина, как е Ади?

# 129
Добро утро!

EmiR, благодаря за кафето, иде ми и двете да ги изпия.
Нощес, след N-кратно ставане за биба, успокояване и т.н. в 2,15 Ивата се нанесе при нас на спалнята. А аз от няколко дни много трудно си намирам поза, нещо ме души и се въртя, ръцете ми изтръпват, абе....мани-мани. Ти да не си се простудила вчера с чистенето на прозорците? Дано се оправиш бързо  Hug
И аз за Ива още не смея да кажа, че е съвсем здрава, но като цяло сополките и подкашлянето са рядко явление. Оправя се, но иска още мъничко.
И вече да се оправя това време, че ми писна. Тъкмо спира вятъра и от утре го дават дъжд - аман  Crossing Arms Добре, че в събота заминаваме в Пазарджик за две седмици, пак ще е някакво разнообразие и за мен и за Ива.
Дано болните се оправят бързо  Hug

# 130
  • София
Smile'S е Ивата не си ли намира сама бибата...Ангел още от 6 7я месец почна да си я намира...и въобще не съм ставала...Слагам по две биби, едната обикновено при възглавицата...и той си знае...
МИ незнам дали съм се простудила...Докато мих прозорците си бях вътре реално..По добре да съм настинала, ама както почват болките в гърлото...незнам...Ще видим...Със сигурност като водим КАти за контролна  микробиология и ние ще си пуснем, ако не и по рано, щото бате си е зле...кашля като магаре и има още сополи......Няма да си прехвърляме стрептококи непрекъснато...а възможността да сме заразени е доста голяма...
tsveta аз вчера без настройка измих прозорците...та мятай да гладя...ще се потя и ще ми мине гърлото Wink

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 10:06 от EmiR

# 131
Добро утро Simple Smile

Smile'S Пробва ли да спиш с възглавница за кърмене?

На Явор сополите вече ги няма, сега остава и Тея да се оправи  Confused

# 132
EmiR, понякога си намира биберона, но понякога така я е забутала  /миналата вечер беше вътре в калъфката, която й слагам под главата/, че и аз се затруднявам да я намеря. А и като я чуя, че издаде звук и машинално си скачам, за да не се разсъни и да се настани при нас. Мисля края на май - началото на юни да я мъча да махаме биберона най-вече заради бебето, но как ще ми се получи идея нямам.  Еми, и друго щях да те питам - ти нали сега спиш при децата /правилно ли съм разбрала  newsm78 /, та се чудя кога мислиш да ги оставяш сами. Ние много се чудим каква конфигурация на спане да направим в новия апартамент. Може и другите да споделят опит, моляяяя ви  Praynig

Бебешондел , опитах се да ползвам. Вечер като се наглася и е супер, но като рипна два-три пъти през нощта и все едно правя скок с препятствие. Най-често сутрин е на земята и аз се отказах. Я сподели ти опит с бибероните или вие не ползвате?

# 133
EmiR, понякога си намира биберона, но понякога така я е забутала  /миналата вечер беше вътре в калъфката, която й слагам под главата/, че и аз се затруднявам да я намеря. А и като я чуя, че издаде звук и машинално си скачам, за да не се разсъни и да се настани при нас. Мисля края на май - началото на юни да я мъча да махаме биберона най-вече заради бебето, но как ще ми се получи идея нямам.  Еми, и друго щях да те питам - ти нали сега спиш при децата /правилно ли съм разбрала  newsm78 /, та се чудя кога мислиш да ги оставяш сами. Ние много се чудим каква конфигурация на спане да направим в новия апартамент. Може и другите да споделят опит, моляяяя ви  Praynig

Бебешондел , опитах се да ползвам. Вечер като се наглася и е супер, но като рипна два-три пъти през нощта и все едно правя скок с препятствие. Най-често сутрин е на земята и аз се отказах. Я сподели ти опит с бибероните или вие не ползвате?
Оставям му биба в единия край на кошарата и той си я намира вечер.
Вие с преносима кошара ли сте?Ако сте с дървена може да махнеш няколко решетки за да можеш както си легнала да и подадеш биба.

# 134
Хелоу   bouquet

Ходих и се разкрасих  Flutter, малко боя, малко краища, малко лаф с фризьорката, определено съм доволна, разнообразие определено.
Въпросът със спането и мен ме интересува определено. Поръчахме на малкото дяволче легло и до 20 -ина дни ще ни го докарат...В стаята на Коко се инсталира и ....Господ да ми е на помощ. Коко все още си казва, че стаята си е негова. Ама и как да е и на Боби, като той няма там нито играчки, нито дрехи нищо. Всичките му неща са при нас в гардеробната в спалнята, а играчките са му в хола....Нямам идея, как точно ще стане свикването с новото положение и от двамата. Баткото е превъзбуден от идеята, че ще спи заедно с дребното, а то още няма идея, ще има да тупка по коридора докато свикне....Навита съм много да си свиква да спи при баткото. Поне за обедния сън, че все още го приспивам в количката, а тя взе да окъсява вече и не мисля, че ще е много удобно жената, която ще го гледа да го лашка и тя напред назад...Ох, честно да си кажа даже не го и мисля...като дойде леглото, тогава ще видим....

Общи условия

Активация на акаунт