СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София; Дружбето
 Joy az ]e ви кажа как ги лекуват - ракия и филия с черен пипер. Ама ние хомеопатия, та хомеопатия Mr. Green

# 106
Хаха, що бе черния пипер и ракията и те прородни продукти  Sunglasses

# 107
Ние с ново топ10 - малкото без никакви видими прпизнаци на кавото и да е било - 39.4 немога да я сваля повече от 40мин  Tired чак сега посмъкна малко и се отряза....тежка нощ ме чака ...само да е добре дребното и права ще седя то е ясно, само незнам от къде и какво е тва чудо

# 108
  • София
Ванина, да не би да има някаква инфекция? Тия подути лимфни възли при слабините, а сега и висока температура newsm78 Не ми звучи безобидно Rolling Eyes

# 109
Бързо да оздравяват всички дечица! Hug
Пишете как мина нощта при болничките!

# 110
  • Испания и Стара Загора

Добро утро,
днес станах в 6.20ч.Андреа много кашля и ставах да й давам сироп. Tired

# 111
  • София
Добро утро мацки!
Ангел кашля само докато заспа...та поне спа през нощта..Кати чак на сутринта се прокашля...Дано вървят към подобрение, че 1 седмица вече си откарахме болни...А както се очертава да пие аб до четвъртък...явно ще я пускам на ДГ след празниците, че трябва да представя и чиста микробиология Mr. Green, че се е излекувала...И дано само с един прием на Аб да се излекува, че тия стрептококи са мн.упорити.
Ванина Дано да сте изкарали леко нощта...
А относно циганетата - да са живи и здрави, ама хич не ща и да се сравням с тях, нито пък да им имам имунитета....

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 09:20 от EmiR

# 112
Анита  Hug
Ванина търсете лекар...Внезапната темп е един от симптомите на последните вируси, ама все пак вещо лице да си каже мнението...

# 113
  • София; Дружбето
Провери за пъпки по тялото, щот това е типично за скарлатината, която сега върлува по детските градини Rolling Eyes
Като видях сутринта какво е пред блока щях да падна. Вятърът е разпилял всички хартии и са пред нашия вход, ужас е. Само да се стопли и отивам да прибера ooooh!

# 114
Ноща мина много леко. 3-4 пъти става да цока, но си запсива веднага след това. И аз веднага се шашнах със тия подути лимфи, но звънях на педи и тя пак ме успокои че са ок изследванията .... каза че заради тъпия пентаксим който е убил имунитета( биха го вторник) сигурно е лепнала някоя вирусна инфекция.... за скарлатината се сетих и аз , но няма пъпки.... като бяхме в петък за изследванията, тоест само аз слезнах, тя спеше във колата до мен се оказа че седи дете със скарлатина и веднага помислих да не съм и я пренесла, на мен нищо ми няма... на нея за момента също. Към 5 сутринта дадох панадол, че беше топла но не премирерих Т, сега давам беладона 9цх 3х5гр. избил е един кучешки зъб тази нощ....но се съмнявам толкова висока Т от него... и още 2 ги чакам всеки момент....

# 115
  • София
Добро утро мацки!

Нищо интересно....нещо ми е мръзеливо, а имам да правя 100 неща...Да не говорим, че така и непочнах миенето на прозорците, покрай тия болести....Ама ще трябва някакси да се организирам....И украсата за Великден още не съм сложила...Ама днеска обещах на КАти...Та ще украсяваме... Grinning

# 116
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
тази година за Великден ще правя само яйца.Алекс искаше да правим курабии и козунак,но с тази смяна на квартирата хич не ми е до месене. Rolling Eyes
Андреа тази нощ не е кашляла.Но сополите й течат. Tired
vanina123 как сте днес?

# 117
  • sofia
Добрютро и от слънчево "Борово"!
Емир, мерси за закуската.
Смотано ми е нещо тия дни. за това не пиша.
Пецата е добре. Вчера, тамън му падна коричката, от раната на носа и отново го ожули...
Бързо оздравяване на болничките и честита нова квартира на Анита!!! Heart Eyes

# 118
Добро утро, девойки  Hug

Така измамно хубаво пече при нас, а е само 5 градуса с пронизващ хладен до леден вятър.....Пак ще излиза за не повече от час....Нямаше край това скапано време в нашия град...от сутринта пак съм напред с домакинската работа, чудя се няма ли край все някога......Сигурно ще има, ако си взема дом.помощница в някой следващ живот....

Болните да се оправят  Hug

# 119
Ние май сме по-добре. Но вчера забелязах че на двете сливици в горния край има по едно огромно бяло петно, педи не вдигаше и аз на своя глава дадох суметролим,който предния път ни бяха изписали в 25поликлиника за същото.Знам че е доста силен, но с тея петна се пшостреснах да не премине йв някоя гнойна ангина, ако вече не сме стигнали до там Tired Днес сме на лекар да видим какво ще каже....

Общи условия

Активация на акаунт