СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 106
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
И аз знам, че е заразна, все пак като е червено гърлото...Зоя когато тръгна на градина и започна с ангините, направо се скъса. Когато извадихме 3-та сливица край- спряха,  но пък сега всяка хрема я удря в ушите, болят я, явно това и е слабото място.
Това за Япония го знам, нищо чудно така да стоят нещата.

# 166
Тва мойто не стига че не иска да яде ами и спа само час и половина...На всичкото отгоре подритвам гърнето от 3 дена и днес реших че ще го слагам за пръв път....и докато се наканя той миличкия си свърши работата пак в памперса Grinning

# 167
  • София; Дружбето
Аз Габи вчера опитах да го сложа за гърнето Joy като ревна, висна на врата ми, все едно бездънна яма има по д-то му Crazy умрях от смях, а той милия се дере ли дере. Скоро няма да успяе да го убедя да го ползва като гледам

# 168
И моето чаве от няколко дена му извадих гърнето. Не й харесва да има памперс. Все намира как да си промуши ръката до него да го разлепи. И пищи като и го сложа.... ама няма ме попъдение де. Вчера за 2,5 часа гола нищо не свърши, нито е пикала нито акала, днес пък и обеснявам да ми каже като има ако или пиш да седнем на гърнето, тя се изака в клина си и ми вика - Ако  Laughing оставих я да си го поноси 5мин, като й обясних че за да не и е гадно трябва да ми казва преди да се изака за да акаме на гърнето и тя пищи , реве -акоооо Simple Smile че и е кофти. Дано схвана за кво иде реч да си каже другия път. По едно време си казваше за около 2 седмици че има ако да сядаме на гърнето, ма изведнъй забрави. Тогава ме разбра много лесно. Трябваше смао 1 път да го свърши там и и беше кеф, и аз я хвалех и бонбон и дадох и тя мн щастлива почна д аси казва. Дано и сега пак стане така

# 169
  • София
Ха честит ви първи сняг Laughing Доста изненадващо дойде.... ooooh!

# 170
При нас всеки си спи  с "неговото" си дете,таткото с Явор в спалнята, аз с Тея в детската. Таткото ходи на работа но си става и си го храни нощем.За мен ще е непосилно да кърмя вечер Тея и да ставам да правя и АМ и да бутам биби вечер, за 2 -3 дни и ще съм в състояние  Twisted Evil

# 171
Здравейте!
Аз не съм писала тези дни, ама нещо не ми остава ред. Сега ме е пипнал конюнктивит и пак сме изолирани - то не че можеш да излезеш в тоя дъжд, който е тук, но поне на детски клуб.
При нас таткото сам се оттегли да спи в кухнята - да се наспива и аз като открих каква благодат е да се съобразявам само с едно бебе през нощта и хич и не го ща.
Все се каня на дойда на изложбата на Арлина, но ми се иска някой да гледа Валери, то инъче ще е само да надникна за малко!

# 172
  • София
Добро утро мацки!

Бебешондел браво на таткото...
Нищо интересно...Явно днес ще се седи в къщи...Или разходката ще е кратка...
maya_4ekelova да минава...

# 173
  • София
Добро утро!
Тия дни нещо не мога да се доредя да пиша, само ви чета. Засилила съм се да си купувам хлебопекарна и голямо проучване пада. Crazy
Днес ще излязат резултатите от микробиологията на Никола, пуснах му я във вторник, че вече цял месец влачи разни сополи с различни цветове и ми писна ooooh!

# 174
За гнойната ангина - има вирусна, има и бактериална. Би следвало първата да е заразна, втората не. И с пневмониите е така, а и с други болести, има от двата вида. Само посявки могат да кажат кой вид е и съответно наложителен ли е АБ. Моето голямо дете и мъжа ми изкараха вирусна гнойна ангина зимата, бяха с ужасни налепи и ужасни болки съответно  Sad, но мина за два, три дена без лекарства  Simple Smile. Ако не се сваля и Т, оздравяването е още по-бързо.
Андреа, пробвала ли си компресите от извара за ушенцето, някои майки са много доволни.

# 175
  • sofia
Хелоу!
Вчера водихме Петко да го боднат с Пентаксим. Ма как помнят, значи...Още от входа на поликлиниката, взе да дава на задна...Не успяха да го измерят и претеглят, защото той врещеше и се мяташе, като същински тигър...Явно така ще е...
Нищо интересно, инъче..От няколко седмици Пепи трайно се настани в моето легло и спя зле...От както може сам да излиза от кошарата си, никак не се застоява в нея...
С приятелка създадохме група във ФБ, в която се нервим от последните разкрития за качеството на храните, от известни марки, предназначени за новите и старите членки на ЕС. Поканих някои от вас, но понеже, сигурно съм пропуснала някой, чувствайте се поканениhttp://www.facebook.com/home.php?sfrm=1#!/home.php?sk=group_213939258632720 Heart Eyes

# 176
  • До хладилника, който обичам
Добър ден, драги септемврийски съотборници! Simple Smile

Исках да ви питам, мисля като избият и тия зъби да я отбивам, но идея си нямам как. Тя цока смао нощем, но силно казано суче, защото всичко трае 2-3мин, повечето пъти ме ползва за биба... ако нищо не я мъчи не се буди повече от 1-2 пъти и се надявам лесно да се справя, но приемам всякакви идеи и съвети как да стане по безболезнено за нея.
Ако суче толкова малко и закратко, не е ли вероятно според теб да спре да се буди и сама след избиване на кучешките зъби? Доста бебета спират да се будят нощем след избиване на всички зъби (т.е. кучешки и още 4 кътника).
От друга страна, на тази възраст за 2-3 минути сукане могат да поемат доста сериозно количество мляко... може пък да си суче по-стабилно, отколкото предполагаш?

# 177
Мда, моето спря да се буди, след кътниците и кучешките. Сега само, ако е болна или инцидентно нещо. То и голямото така беше. Wink

# 178
Здравейте Simple Smile
Бу напълно вероятно е. Полседните зъби като избиха има6е един период от 4-5дена в които не се будеше...аз и се надявам така да стане. Принципно съм ок за сукането, но се изнервям от факта че тя от последното зъбоникнене се нау4и мен да ме ползва за биба. Усещам че не суче, ами нещо си гризе, знам ли а аз точно, какво прави нооо категорично не е сукане. Дам ли биба и се почва истерията да гризе мен. Иначе ако суче ок, ма тоооо просто като наддаде една истерия посред нощ... ме побърква

# 179
  • До хладилника, който обичам
Много бебета успокояват дискомфорта, който зъбоникненето им причинява със сукане - кърмата има обезболяващи свойства (даже в някои по-бели страни дават например на новороденото да суче, докато му слагат първата ваксина в петичката). Понякога по-големите деца привидно не сучат, но ако отворят устата, вътре има мляко Laughing С Ръкавичка наблюдавам същия ефект - понякога уж само виси на празен ход, а като се засмее - устата й пълна Simple Smile Ти си познаваш Андреа най-добре, разбира се. Може би можеш да изработиш "план", с който тя да те буди по-рядко, но и да не страда от никнещи зъби?

Общи условия

Активация на акаунт