СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 126
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Мая: радвам се, че ти е харесало, куклите наистина самалко зловещи Wink
Ето снимки от изложбата: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.202365753119409.445 … 5.140207779335207

# 241
Като говорите за умората, така лошо ме настъпвате по мазола  Mr. Green. Напоследък едва се справям с нея. Това обаче няма нищо общо с кърмачето Моника - тя си спи нощем. Аз мога и десет часа непробудно да спа, но стана ли и има, няма два часа и се чувствам уморена  Tired. Вярно е, че правя доста неща, но пък бива ли чак така да се чувствам  ooooh!. Досега пих бирена мая, смятам да мина на витаминте за бременни. Някак си мисля, че нещата в живота просто в един момент се натрупват. С първото дете нямах грижи, даже спях с него следобед - малее как си спинкахме само!!! Нямах толкова уроци, нямах никакви консултации, в момента сякаш съм няколко човека в един ден - майка, консултант, учител...и за всяка роля давам максимума от себе си. Иска ми се много с мъжа ми да заминем за няколко дена да се гмуркаме някъде, да спа и ям по цял ден, без часовник, пълна тишина... И това ще стане, само да сме живи и здрави  Praynig
Мая, поне имаш извинение защо къщата ти е занемерена, аз не се занимавм с Моника толкова много, тя просто щъка около мен душата, а къщата ми ако я видиш....  Mr. Green
Ходим на театър, почти всяка седмица. След мероприятието, пийваме по бира някъде с приятелите, с които сме ходили. Тогава изобщо не се чувствам уморена....  Mr. Green Blush

# 242
Арлина, лятото може да припечелваш доста парички според мен, в някой курорт. newsm10 Не че и през останалото време сигурно не продаваш доста от нещата. Но така си представям повечето бижута, с една свежа лятна рокля на плажа Heart Eyes. Ех, мечти!

# 243
Арлина, лятото може да припечелваш доста парички според мен, в някой курорт. newsm10 Не че и през останалото време сигурно не продаваш доста от нещата. Но така си представям повечето бижута, с една свежа лятна рокля на плажа Heart Eyes. Ех, мечти!
Направо си ме представи мен в свежа плажна рокля - от сега се цаня да и продавам бижутата  Mr. Green В замяна ще и оставя да отглежда Свил  Whistling

# 244
хахаа Joy Joy
Ако намеря къде, ще ги дам разбира се. За диадемите и фибите има вероятност в един детски магазин в Кранево, но още нищо не е сигурно.

# 245
Добро утро!
Честит имен ден на всички цветя и дървета! Днес и моето дръвче Явор има имен ден! По повод цветница община Димитровград организира посаждане на дърво за всяко новородено дете от -1.01.2010 та ще ходим да съдим дръвче за Тея.  

# 246
Честит Празник на Явор, а и всички празнуващи днес   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 247
  • София; Дружбето
Честито на всички именници, живи и здрави и наздраве Grinning

# 248
  • София
Добро утро мацки!
Честит празник на всики цветя, цветенца и дървенца! ЖИви и здрави, усмихнати и много късмет!

# 249
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
честит имен ден на всички ,които празнуват днес.  bouquet

Тази нощ Андреа се буди няколко пъти с рев.Боляха я ушите.Сега е по-добре. Tired

# 250
Честит имен ден на всички малки и големи цветя благоуханни - много здраве и усмивки!   bouquet

И аз си имам двама именници в къщи - каката и баща ми - да са ми живи и здрави! Ходихме и на църква и Ади много горд държеше свещичката си. По едно време естествено се опита да хване огъня  Mr. Green

Анита, бързо да минава на малката душица! Hug

Бебешондел, много сладко това с дървото - Теа ще си има дърво нейн набор  Party

# 251
  • sofia

Честит празник на всички цветя!

# 252
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ!   bouquet   bouquet

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 20:38 от gary

# 253
Честит празник на именниците!  bouquet

# 254
Честит празник на именниците!   bouquet

Ние с Ванина се засилихме да ходим на църква и да си вземем върба, обачееееее такава опашка се беше извила, а децата естествено искаха да играят, че свихме към близката площадка.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт