СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 129
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит празник на всички цветчета и дръвчета  bouquet Да сте живи и здрави Simple Smile

Ние бяхме на имен ден на майка ми, че и тя е цвете. Никола не беше спал и естествено се вкисна бързо-бързо, та не може да се каже, че много празнувахме Crazy

# 256
Честит празник на именниците!

# 257
Chestit praznik na vsichki imennici  bouquet
Tzveta, detelini, Yavor i praznuvashti v semeistvata!

# 258
Честит имен ден на всички цветя ! Бъдете здрави и щастливи bouquet

# 259
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 260
  • София
Добро утро мацки!
Ангел нещо пак хремяса и кашля, хич не ми харесва  Thinking...ще пускам втори секрет....Хремата му беше поспраля някъде за около 1 ден и после пак, но основно задна...Хомеопатичните нещо не помагат... Thinking Баси видях се в приключение ....за тия има-няма 15 20 дена.... Laughing
anita29 а ти как разбра, че я болят ушите?

# 261
  • София; Дружбето
Габи и той сополив ужасно, много ме дразни, че не може да си духа носа, а духа през устата Joy За сега карам на хомеопатия и по тоя повод вчера забравих да му дам сингулара ooooh! Ма като е шматка майка му, така ще е
Днес пак не става за разходки, а така ми се ходеше на мол-а да подзяпам Tired

# 262
  • Испания и Стара Загора

Ми като я питам къде я боли и тя ми показва. Peace

# 263
  • София

Ми като я питам къде я боли и тя ми показва. Peace
Абе предположих го, ама ние сме далече от този етап...пък и като го попитам, да му вярвам...Каквото и да го питам, ми се хили като тиква...Реших, че има някакви др.симптоми, по които познаваш...За подръпването знам...
tsveta и въпрос към теб...колко време е остатъчната кашлица...ориентировъчно..Сега заспа и се чудя, след това да се мятам ли за секрет...Основно подкашля, като спи...но няма течащи сополи, с помпата също не успявам да извадя, носа си подхърква докато спи...През деня, почти не кашля...Педи още е в чужбина, а заместващата е чак в сряда на работа...

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:01 от EmiR

# 264
  • София; Дружбето
Еми, при Миша има поне седмица остатъчна кашлица. Кашля като магаре без да има секрети и т.н. Габи и той там някъде

# 265
  • София
Ама той си има задни секрети...поне така си мисля... Thinking Иначе викаш 1 седмица...нормално...Ще се метна до УНГ то..да го види, че вече ми писна значи...Ей го сега за половин час спане поне 5 пъти се изкашля....май не е нормално ?

# 266
  • София; Дружбето
Ама той си има задни секрети...поне така си мисля... Thinking Иначе викаш 1 седмица...нормално...Ще се метна до УНГ то..да го види, че вече ми писна значи...Ей го сега за половин час спане поне 5 пъти се изкашля....май не е нормално ?
Ще претръпнеш Mr. Green аз преди държах по 2 седмици Миша в къщи да я лекувам и н бях сигурна дали е здрава като я пусна, ама ей на. Мятай си я кашляща с чиста съвест, че не е болна. А и педката като каже - остатъчна и ме успокоява още повече Laughing Пък габи - тий си какля и хъхри постоянно, та при него хептем не се впечатлявам вече

# 267
  • София
Ама не става въпрос за Кати....Кати кашля много малко, първите 2 3 дена ...а за Ангел...Иначе Кати изпи вчера последната доза АБ и днеска звънях в ДГ и казаха, че може да я пусна, нищо, че нямам микробиология и незнам дали още е носител на стрептокока...Ама май ще си я оставя....и тия дни в къщи...то нали от петък са вече почивни...Не мога да взема и контакта бележка, чак в сряда....Или пък в с ряда като взема, да я пусна за сряда и четвъртък, ще видя... Thinking

# 268
  • sofia
Хелоу!
Да ви разправям, как онази вечер Петко ми изкара ангелите. В последно време трудно заспива вечер. Денем е лесен, на люлката, люш, люш и откъртва, но вечер...Та, примирих се, че заспива в мойто легло. Примирихме се, че ни прави компания до 11. Обаче оная вечер, все едно беше обладан от демони...Като ревна за някаква простотия/не му давахме да дърпа шнура на един лампион/ и откара 2 часа...До 12...Беше егати истерията. Търчи из цялата къща, дърпа ме да ходя след него, тропа с крака...Пълна програма...Накрая и баща му ме ядоса, като заяви, че се държал така, щото съм го лигавила...Дано не се повтарят тези изпълнения скоро!
Инъче, лошото време не ни спира! След малко отиваме на площадката!
 Heart Eyes

# 269
  • София; Дружбето
Габи прави същите изпълнения и днес получи 2 пъти по пампата. Изтерясва тотално, не ерве, а се дере. Забравя за кво реве и тогава сстава страшно. Е не издържах и му теглих един, дет се вика. После ме гледаше лошо и подмърчаше под нос, ама мълчеше Crossing Arms И сега държи да ме води някъде, ама не знае къде и само се цупи. Знам, че е период, ама как ги мразя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт