СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 098
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Arlina честито Simple Smile Това е много хубаво....ма пак е мн далеч изложбата, постарай се да я добуташ по близо до София ще я навестим и ние  Wink

# 151
Разтварям в малко вода и със спринцовка в устата, така и ги давам на Лора, а Зоя ги гълта цели.
Снимки ще събирам от приятели, че половинката забрави нашето фото. Изложбата открихме в Етнографска къща-Добрич, може да се види там до 11.05
Моите им пресякох сополите и само с това се разминаха този път, пупу. Зоя си е на градина, подготвят някакво представяне в Балчик, научила е един куп патриотични стихчета Joy На някои много се смяхме, супер соц звучат.
Бързо оздравяване на всички, пак много болни Hug
Arlina честито Simple Smile Това е много хубаво....ма пак е мн далеч изложбата, постарай се да я добуташ по близо до София ще я навестим и ние  Wink
Повод да намините към морето, предполагам поне до средата на юни ще е в Балчик Wink

# 152
  • София
Кати си напъха мънисто-перличка в носа....баси...сега отидоха с баща й да й го вадят...Ама каква патица е...добре, че си каза...ужас, досега не беше правила такива простотии...И с какъв акъл ще си го пъха в носа ooooh! Дано го извадят лесно, че направо настръхвам....
arllina макситрол и тобрекс...викаш пресича безпролемнно сополите...И мен ме е яд, че КАти не е на градина, защото имат много интересни неща по програма, ама ще си ги преборим стрептококите и тогава....

# 153
Кати си напъха мънисто-перличка в носа....баси...сега отидоха с баща й да й го вадят...Ама каква патица е...добре, че си каза...ужас, досега не беше правила такива простотии...И с какъв акъл ще си го пъха в носа ooooh! Дано го извадят лесно, че направо настръхвам....
arllina макситрол и тобрекс...викаш пресича безпролемнно сополите...И мен ме е яд, че КАти не е на градина, защото имат много интересни неща по програма, ама ще си ги преборим стрептококите и тогава....
Зоя си беше пъхнала едно топче, но успях да го извадя. Очите ти все на 4 трябва да са и докато го гледаш ще стане работата, големи са диванета.
Тобрекс на Зоя слагах, на Лора Цилоксан. Макситрола го избягвам, че мисля имаше кортикостероиди. Бивацин също слагам, като се налага, но по-рядко, че е по-скъп. Тези капки за очи, антобиотични ми ги е изписвала доста пъти и педи, сега направо си знам и веднага купувам.
Когато е водниста хремата правя инхалации и пръскам спрей, давам витамини. От хомопат. за хрема файда не съм видяла. Въпроса е да я пресечеш в началото, станат ли жълто-зелени секретите, взимам от тези капки, възможно най-бързо , иначе слиза надолу, става червено гърлото и после започва кашлицата. Естествено, понякога не се развиват така нещата. Последния път Зоя направо започна да кашля брутално, червено гърло... хрема нямаше никаква.
Миналата година,  когато имаше Зоя стрептококи, сложихме Пневмо 23 и ги уморихме с нея, педи отдавна ми беше казала за тази ваксина, че много ангини правеше. Други ваксини освен тези по касата не съм и слагала.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 10:43 от arllina

# 154
  • София
Извадили са топчето...и аз се пробвах с пинцетката, ама много хлъзгаво и реших, че ще го вкарам по навътре, та направо при УНГто.
А Кати и ангина не е правила, ама ако се наложи ще сложим тая  ваксина. Ще видим второто пускане на ДГ как ще е ...Днеска и педи вика на АНгел да му сложа пневмо 23, ама била след 2 годинка...та ще видим...

# 155
  • Испания и Стара Загора
Алекс сутринта ме изненада с болки в ушите ooooh!Изписаха ни антибиотични капки и сироп.Дано се оправи.Точно преди 1 месец беше на АБ ,пак заради ушите. Tired

# 156
Еmir, добре, че всичко е минало добре  Hug
От няколко дни Ванко е изнамерил дървени топченца от една завеса и ги влачи по стаята, вчера успях да ги изхвърля, слава богу.

# 157
Еми, дано нямате такива инциденти занапред. Като беше на възрастта на Кати моята щерка пък си беше натъпкала нослето с бонбони"Бони-бон"-не зная дали ги има сега. Понеже се гледаха с баща си, отишла да му се оплаче и настанала голямата паника-разревала се, започнали да текат сополи с цветовете на дражетата, подсмръкнала, едното драже полуразложено се озовало в гърлото и....големи изпълнения. Не са стигнали до лекар, но и тя и баща и доста се бяха поуплашили.

# 158
  • София; Дружбето
На братовчедка ми синът ( 2 г и половина) от 1 година го лекуват от отити. Ама постоянни болки, ангини и т.н. Та се оказа, че дребния си е набутал преди година топче в ухото ooooh! и след резонанса, който му направиха, защото вече не спираше да боледува, го откриха. Като ми каза останах ококорена. Какво ли не измислят дребните да ни подлудят ooooh!

Аз днес правя пица по рецепта на позната, ама нещо на вид не ги докарах, дано поне на вкус станат като нейните Grinning

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 14:20 от tsveta

# 159
  • София
Аз от Кати не съм очаквала такава простотия, защото от малка й давам да си играе с топчета, мъниста, да ги ниже.... За АНгел съм повече на тръни, защото той за секунди прави какво ли не...но КАти ме изненада определено... Thinking
anita29 за бактериална инфекция при Кати, се усъмних именно заради ушите. Досега не са я сърбяли/боляли и т.н. Въобще симптом ухо, не беше познат.
tsveta мале, мале....

# 160
Ние малко бяхме навън. Незнам защо си мислех че гнойната ангина е заразно и си държах детето чинно далеч от всички други деца, хич не е стъпвала на площадка от петък....и вчера ми казаха че не било. Никъде не намерих инфо, но факта че е по-добре ме подтикна да повярвам че не е заразна и излезнахме.Еййй каква радост само.Толкова беше щастлива милата и само идваше да ме гуши че я псуанх навън  Heart Eyes
tsveta  Shocked шок.... направо ме разби... я сподели рецептата имам едно купешко тесто от вчера в хладилника, че правих пърленки, но може и в пица да го превърна  Blush
Emi мн кофти с тия топччета, ма тя наистина не е толкова малка от къде го е измислила...

# 161
  • София; Дружбето
Ам ква рецепта, тесто, олио, дом пютр, пилешко роле (или поне такова мислех, че купувам ooooh!) и кашкавал. Ама са ми едни криви пиците, като карикатури Grinning

# 162
Ам ква рецепта, тесто, олио, дом пютр, пилешко роле (или поне такова мислех, че купувам ooooh!) и кашкавал. Ама са ми едни криви пиците, като карикатури Grinning
Не звучат криви Simple Smile аз пици всякакви ям ... може да ме ползваш като кошче  Laughing
Вижте на какво попаднах http://www.youtube.com/watch?v=0OYH0ViQuUc не е истина, ако излезе че е вярно, а ан мен ми звучи смислено, не знам какво ни чака, не смао нас ами цялото човешко население... да се гаврят така с хората.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 163
  • София
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hj_B05qiCPQ … ce=www.google.com
Аз пък четох за гнойната ангина, звучи ми заразна ...ама незнам...

# 164
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hj_B05qiCPQ … ce=www.google.com
Аз пък четох за гнойната ангина, звучи ми заразна ...ама незнам...
Хммм ми то нащо не изглеждаше като никое от тия, а уж гнойна ангина ми казаха.... на едната сливица, от дясно имаше в горния край само 1 бяло петно , нито червено гърло, нито подуто ... нищо, само тва.... и тя каза че е някаква инфекция и за тва е и с толкова висока Т. Но ми беше странно как в четвъртък на изследванията не показа че има инфекция а в петък вечерта изведнъй се появи.... неделя вечрта и понеделник давах суметролима и после понеделник вечерта новия Аб и до вчера сутринта вече и беше идеално гърлото, нито червено, нито имаше бялото петно, но продълйавам да давам Аб-то до 5 дена.
Вчера като звънях на педи да питам за АБ-то тя ми каза че нейното не било заразно, просто явно гърлото и е слабо място и настинката я удряла там....
Ама аз така или иначе не и давах да играе с другите деца, сама си джиткаше по пързалката, за по сигурно

Общи условия

Активация на акаунт