"През юни ще сме мами на кавалери и мадами."- тема 21

• 25 496
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Ех, че ме развълнувахте днес момичета...  Heart Eyes

че и разсмяхте - Шунка ама таз възглавничка верно не му ли е голямка на пича Grinning Аз пък си гушкам между краката една мекичка възглавница, вече се хващам че си я примъквам и насън...

мейденли - наистина неприятно е това с чакането..може би действително е добре да се ориентираш към друг доктор...
Аз се радвам, че в клиниката където ходя сега за докторката си почти не чакам. Ще видим другия месец като тръгна по Тина Киркова как ще е... Поне вече си имам докторка за раждането - освен че е добър специалист е и много човечна и загрижена за пациентите си...

Ани2 - това с чакането е толкова неприятно... чудя се на мъжете в България..абе те жени и майки нямат ли?! Как веднъж един не отстъпи място, а все се правят на разсеяни, че и даже нещо повече... Иначе и моя баща е вече като дете, но поне с това майка ми все още се занимава. Евала ти на търпението!

Цветич -   bouquet цветя от мен за майка ти! Благодаря за пожеланията - вярвам че всичко ще е наред със малчо...

# 511
E,аз вчера си чаках поне 20-30 мин. на ЖК и накрая прегледа-има-няма 2 мин.Док каза 32 г.с.-термин 9 юни(уж newsm78),разбрахме се за болничните и толкова.Няма изследвания,няма тонове,няма мерене,няма теглене.Само се моля всичко да е наред,друго не мога да направя Praynig

# 512
Maidenly аз също ходя в частен кабинет и си плащам. Всеки път имам час, но се е случвало да чакам - до час - два. Все пак докторката не си клати краката и да пие кафе - в повечето случаи е дошло момиче без час с нещо спешно или обяснява нещо по телефона. Честно казано нямам нещо против - знам че и на мен може да ми се наложи и искам да ми вдигне, ако нещо ме притеснява, а не да ми затвори, защото е с друг пациент. Също ако отида в кабинета без час, защото нещо ме притеснява ще се радвам да ми обърне внимание, а не да ми даде час за след седмица. Нещата имат две страни  Peace

# 513
  • Пловдив
Честита малка принцеса Йоана на Деската! Да расте жива и здрава и да е най-голямата радост на мама и тате!
Толкова се развълнувах Heart Eyes
Честити рожденици на ЦВЕТИЧ И ЗИЗУНА   bouquet
ЕЛИНА, чакаме те с добри новини Hug
Аз съм на преглед другата седмица. Дано се е повишил хемоглобина Praynig

АНИ, какви пророчески сънища само! На мама и на баба ми много често им се присънват неща, които в последствие се случват. На мама са директни откровения като твойте. А на баба ми са за разтълкуване. Но тя винаги ги тълкува правилно. Разтълкувала е за кой ще се омъжат и двете и дъщери. А по-миналата година каза да очакваме три сватби и едно бебе. Е, в една година се ожениха три от внучетата и, а едно я зарадва и с правнуче Simple Smile Звучи невероятно, а понякога даже и плашещо... Rolling Eyes

Хубав ден, момичета!

# 514
  • Sofia
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА ДЕСКАТА.НЕКА ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА И СКОРО ДА ГИ ИЗПИСВАТ.  bouquet

ЕЛДРА, не се притеснявай толкова повече почивка и повече течности Всичко ще е наред. Praynig

MammaAneliaN: Гледам че и други се оплакват от петна и промяна на лицето. Аз съм много светла и с лунички от април месец почвам да ползвам крем с SPF 40-50.Още щом се подаде пролетното слънце си взех на Chicco Mamma Donna той е с SPF50 малко мазничък ми мидва но пак. А преди него ползвах пак на Chicco против петна но забелязах че не ме предпазва достатъчно.
за сега нямам петна и лунички.Иначе тези петна са нормални и са пигментация следствие на хормоналните промени, от слънцето доста се засилва ефекта. После ще избледнеят но все пак. За сега може само да се мажеш да не се появяват нови.

Аз пък изобщо не вярвам в тези бабини деветини, като му расте косата - киселини. аз пък съм виждала бебечета без коса а майката страдаше от киселини.

Цвети, Zizuna, да са ви живи и здрави рождениците.

Успешен ден на всички днес, много хубави емоции и усмивки.  Hug

# 515
МЕЙДЪНЛИ, аз ходя от самото начало в Шейново на частна консултация., всеки пт съм с уговорен час, но почти винаги чакам поне 40 мин., а понякога и повече. Както казва и МАЯ. Не се сърдя обаче, защото знам, че те наистина вършат работа, ен си приказват, особено откакто няма мургави сестри Flutter

# 516
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА ДЕСКАТА И МАРТИ!
Да е жива и здрава и много, много да ги радва! Целувки!

# 517
  • софия
Благодаря ви за пожеланията за мама  bouquet.
Maidenly, положението е такова че по известните имена си  имат достатъчно пациентки на който си им водят консултациите от самото начало и графиците им са пълни, както и за раждане, сега може да се сблъскаш и с друг проблем, да не искат да те поемат за раждане дори и да искаш да си платиш. Хващаме летен сезон и те си плануват отпуски. Аз затова отидох преди 2 месеца и то ме представи човек, иначе не знам дали щеше въпросния лекар да ме вземе.
Дано бебка е добре да не ядосва и тревожи мама Деси Praynig
Чин бяхме в Карфур, няма момчешки бодита, само момичешки.

# 518
И аз чакам на ЖК,час най-много...но моя док е и израждащ,та често го викат в болницата(а кабинетът му е на др място,не особено близо) по спешност,но както момичетата казват...не се знае аз кога ще го извикам по спешност.Отивам си на часа,но си знам,че сиг ще почакам,а там има списания и си чета,доки после си ми отделя нужното внимание,така че не ми пречи.

# 519
Забравих да кажа, че за Йончев ако го бях изчакала щях да си платя 40 лв.
Maidenly, аз ходя при него и да, плащам си всеки път, но той си те записва и в дневника т.е. парите не отиват при него. Нали е на кабинет все пак, а и ние не се водим на ЖК в Шейново и затова. Но винаги в понеделник се чака, трябва да отидеш между 16-16.30 и ще е по-добре, но закъснееш ли, ще чакаш. Ако искаш пиши ми, ще ти дам телефона му. Независимо от мненията за него, защото има и не много добри, аз ще раждам при него втори път и съм много доволна от вниманието му.

# 520
  • Sofia
Вещи, добре, че се включи, защото честно казано, от сутринта те мисля покрай Деси...  Blush

Чин, накратко - един тип се е увил и спинка на снимката с нещо като бременна възглавница, но дълга поне 4 метра Simple Smile

Силвия, и аз нощем се чувствам като Кумчо Вълчо, дето го напълнили с камъни и метнали в кладенеца...  Laughing За да се завъртя, трябва да се изправя, обърна и пак да легна. Но ей на, още 2 месеца максимум и ще мине.

Maidenly, аз ходя при д-р Даниел Георгиев в "Мед-рал", но четох, че имал договор с Майчин дом - не знам дали е актуална тази информация. Може да звъннеш да го питаш. http://www.bgmedicine.info/lekariv.php?key=972
Малко е далече за мен, но никога не съм чакала.

На ЖК чакам и аз по половин час, тя записва уж часове, но имам чувството, че всички бременни ги записва за 1 и същи час в началото на работната смяна. Но пък първо бременните подкарва, след това останалите. Винаги е навалица пред кабинета й.

# 521
Деска, Йоанка ,вие сте герои!!! Толкова много се радвам,че всичко е наред с вас!!!Бързичко да  укрепнете и да се приберете удома! Деска , чакаме да разкажеш всичко Simple Smile

Момичета Simple Smile аз се връщам от доктор. Мерки и теглилки - аз съм +2 кг. Бебо не знам точно колко е , на мен не ми казват грамове. Само ми каза че по ехограф отговаря на 29 седмици и 4 дни - за мен е достатъчно. Утре ще ми излязат резулататите  от изследванията , дано хемоглобина да е ок!
Общо взето всичко е в норма. Официалния ми термин е 1 Юли. Но това е по ПМЦ. А аз тъй като си знам кога ми е била овулацията си го смятам за по-рано:)

Днес след  прегледа и след като ми взеха кръв,  бях толкова гладна, че ударих дъното на падението, като унищожих 2 мекици от съседната закусвалня!!!  Mr. Green Бяха много хубави и подобаващо мазнички.... Оххххх.
 На всички очакващи прегледи стискаме палци всичко да е наред.

# 522
  • София
Момичета, благодаря ви за мненията   bouquet Съгласна съм, че те не си говорят празни приказки, просто не ми се е случвало до сега (при старият ми доктор един  път ми се наложи да чакам час, за което той ми се извини), а и на ЖК лекарката също е много коректна с времето. Мога да си позволяда изляза обедната почивка от работа, да отида спокойно на преглед, без да предупреждавам, че ще закъснея и т.н.
Според мен е въпрос на организация (говоря за системно закъсняване, както в случая, а не инцидентно - така ми каза едно момиче в чакалнята, че си е практика да се чака по много), но както и да е.
Шунка, благодаря ти за името, ще видим първо довечера с Иванов.  Hug
Мама Нанка, благодаря, имам му телефона и съм сигурна, че като специалист е чудесен. Разбрах, че и чувство за хумор даже има  Hug

Абе много ме е яд на моя (стария) ми доктор - точно сега ли намери да отиде в Япония  Twisted Evil Чувствам се като изоставена  Crossing Arms

# 523
  • софия
Да ви кажа и мен ме е яд на някой доктори, все пак взимат по 40-50 лв за преглед не трябва да е така това не с малко пари и чак наистина се получава, че им се молиш да те приемат за раждне или преглед. Но както каза Чин иди при някой неизвестен и няма да чакаш и кафе ще те черпи, но знаеш ли го колко е компетентен. newsm78. Объркани са нещата.
Орикс, хубви новини си ни донесла и ти.

# 524
Не съм чела няколко дни, и съм пропуснала най-важното - малките талисманчета.
Честит Виктор-Емануил на мама Криси!
Честита Йоана на мама Деси! Деси, мила, герой си ти!
Бързо да растат и бързо да се прибират у дома.
Вчера бях пак на лекар, тоновете са добри, за ентерокока - Полижинакс, категорично не бива да пия пеницилин, предложи да си избера Нелидикс или Нитроксолин, и двата са потенциално опасни за плода ooooh!, и предпочетох да пробвам само с Полижинакса. Вече е почти сигурно, че няма да дочакам термин, надеждата е да вляза в деветия месец поне.
След малко отивам да пусна поръчката за легла и матраци за детската стая Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт