"През юни ще сме мами на кавалери и мадами."- тема 21

• 25 489
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Майчице още едно слънчице на бял свят Hug
Да е жива и здрава, само хубави неща в живота и да радва мама и тати.

Два дена влизам за малко и двата пъти някое от бебчетата ни се е появило, представям си какво ще е юни направо лавина от поздрави и новини. Crazy

# 526
  • Sofia
Мама Звярка, дано се оправиш само с Полижинакса и да докараш до 9тия Simple Smile

Замислих се и аз за Деската, такова лежане му удари толкова време, сега сигурно няма крак да подвие  Laughing. Дано се чувства добре Simple Smile

# 527
такаа, изкъпах се, направих тоалета, сега даже и маска на лицето ще си направя  Wink за да съм готова за срещата с "кавалера" - милия на мама повече от месец не съм го "виждала"...

мама-звярка - успех в борбата с гадините и дано скоро да не идва при теб щъркела Wink

Орикс - Хубави резултати! ... като гледам май накрая ще си останем двечките в темата   Crazy

# 528
Шунче, мерси за обяснението Simple Smile

Цвети, душичка, сетила си се да провериш за моя младеж...  Hug

Мейдънли, лошо е наистина, когато се чака, но... няма как. Аз ходя винаги със записан час и до сега не съм чакала, но и моята едни празни приказки понякога говори, чак бързам да изляза.

# 529
heberlea ,  ние сме накрая , ама пък ще известяваме   за другите мами, нали така Simple Smile
 Приятна среща с кавалера  Peace

# 530
Нищо не се знае момичета, тук само говорим как ще се ражда по-рано, варианта за преносване никой не го има предвид Simple Smile (като изключим тези секцио)

Радвам се за хубавите новини от прегледите...

# 531
Чин, права си Simple Smile то е божа работа , ама ние пък трябва да направим каквото зависи от нас. Понеже и аз съм от тези , които много ги е страх от ранно раждане, взех напоследък да си самовнушавам как  ще изкарам докрай. Накрая ще взема да вляза в Юлските от самовнушение  Simple Smile  

А  пък ти марш да учиш  Naughty Mr. Green

# 532
Честито на Деската и Марти! Да е жива и здрава малката кукла, бързо да наддава и много скоро да си я приберат у дома!

Честит Рожден Ден на майката на Цветич и на таткото на Зизуна! Да са живи и здрави и през юни да се радват на прекрасни внучета   bouquet

# 533
  • Varna, München
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДЕСКА И МАРТИ ! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, С МНОГО ЩАСТИЕ, РАДОСТ И УСМИВКИ ДА ВИ ДАРЯВА!   bouquet newsm03  Hug[/color][/size]

Цветич, Зизуна   bouquet честити рожденици  Simple Smile

Елина  Praynig само с хубави новини да ни зарадваш  Peace

На всички други мами пожелавам една успешна и весела седмица, само с приятни емоции  Hug

# 534
Здравейте Hug
Толкова хубави новини има в темичката  Party
Честито бебче на Крисонка Hug
Честита дъщеричка,Деска!Да ви е жива и здрава и бързо възстановяване  bouquet  bouquet
Честити рожденници на Цвети и Зизуна   bouquet  Да са ви живи и здрави още дълги години!
На мен ми биха ваксината и съм по спокойна вече,но вчера бях на консултация и доста се притесних.Акушерката каза,че бебето е мъничко  Confused Не ме е гледала на ехограф,а само с опипване и мерене на корема го каза. Матката се е качила само с два сантиметра за един месец.На ехограф съм чак на 27 април,незнам как ще изтрая до тогава.Последния ми ехограф беше на 7 февруари Rolling Eyes
Иначе от тази седмица,всеки четвъртък ще ходя на нещо като курсове,които води акушерката,при която ходя-Подготовка за раждане-звучи ми доста плашещо Crazy
На всички,които им предстои среща с бебчетата -успех и да се върнете само с добри новини!

# 535
Орикс, и аз това си повтарям като мантра - как ще стане юни, и тогава ще тръгвам да раждам. Имам си ритуал даже - сутрин докато не си го повторя три пъти, не ставам от леглото. Само че вчера докторката като ме гледа, и аз като й го разказвам това, каза - Абе какъв юни, ти с тези контракции до май ако изчакаш, много ще е добре.
В събота се уплаших доста - едно голямо куче нахапало мъжа ми, и като ми звъннаха от Спешното, луднах направо. Оттогава доста ме стяга корема. Чудя се дали да ида да ми леят куршум, или бременните не трябва да ходят?
Дени2, какви са тези ваксини, дето ги слагат на бременни???

# 536
Аз тържествено обещавам вече да не казвам ако сънувам бебчета. А и дати също. Че гледам че ме грози опасност от БАН, а аз без форума не мога да дишам.  Laughing Когато Ваче каже че ми е отменила наказанието, почвам да споделям.  Mr. Green

Бюти, това ИС общо за всички болници ли е или е за една определена?

# 537
Мама Звярка, с отрицателен резус фактор съм и тук ваксината Анти Д гамаглобулин в 28-30 седмица е задължителна  Hug

# 538
Krissonka и ДЕСИ  newsm51, Честити Ви бебчета.Много , много да Ви радват, да растат здрави и усмихнати деца! Бързо възстановяване и прибиране в къщи Ви пожелавам!

# 539
  • Sofia
Мама Звярка, дано е добре мъжът ти! Мен уж не ме е страх от кучета, но се ужасявам от големите бездомни и гледам малко по-далеч от тях да стоя.

Моята дъщеря тези дни е много любвеобилна към бебето (корема ми), само го гали, пее му приспивни песни - защото като пипне да усети как рита и то спира, аз й казвам, че го приспива Wink. И вчера в мола почти извика "искам още сега да се роди"  Embarassed, ужас, и така се прехласнала, че не чува какво й обяснявам, че има още 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт