нали ние всички дружно ще го направим.. Аз искам да видя Али в затвора, казала съм го вече..
20 години е бил в затвор ( защото да си моряк е точно това - затвор на кораб в продължение на години, малка отпуска да оправи сметките и пак наново).
Само не искам повече да му се мяркат разни Джемилета и Каролинки и лъжливи другари, и вечно обиждащи го деца... Джемилето го признавала за баща, как го признава, като генетичен материал ли как по точно???
Колкото до този разговор който ни очаква, аз имам един бърз въпрос педи това, тя ( Джемиле) каза ли му там на корабчето, че няма да се жени за балъкчъ?
Не, на кораба ...неказа, че не е приела....предложението, в крайна сметка...голяма грешка, винаги я прави Джемиле....с него, оставя го, нарочно да си мисли...предизвиква, ревността му...отмъщавайки си, ала....този път.....трябваше, да беше го изкрещяла....в ужаса, в момента на...скорост, като отидоха при него.........като, откачи напълно....пак, нямаше да е късно, според...мен, но не......уплахата й, бе очевидна....тя,преди не го е направила...сега, съвсем...нямаше да се сети...разбира се!
Колкото за неговия затвор, те и двамата са били в някакъв....собствен затвор, по единично....в затвора, при убеждаването от страна на Али, да я принуди да се разведат, понеже онази няма да си промени показанията, иначе...отказвайки отначало, беше...казала на Аи, той..понеже, реагира после..."Иначе, ще те затворят, Джемиле, ще останеш в затвора....това ли искаш?"...- отговаряйки му, бе..казала, какъв затвор бе..та, аз цял живот съм...в един, такъв...затвор! Така, че...някои неща, наредвайки филма.....се изясняват, ..постепенно, предполагам....занапред, ще е по-ужасно, всичко е.....обвинения, прехвърлени..между двамата.....ала, неосъзнати....за собствените си такива, всеки вижда вина у другия...общата, я..няма!