Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 885
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Като говорим за килограми да се похваля предният път с Ники в 9тия месец съм ей това русото с полата http://i52.tinypic.com/2iuffc.jpg  hahaha а преди да забременея бях ей това http://i56.tinypic.com/28sm3o6.jpgПреди Б2 бях ей това http://i55.tinypic.com/1zf7j42.jpgа сеги сме ей това  hahaha -http://i54.tinypic.com/10mpzt5.jpg с ей такъв корем - http://i55.tinypic.com/2drggon.jpg  Joy

Без диети и гладуване! и съм сигурна че пак ще си стана нормална до годинката на Б2

# 106
Жени, аз да се включа на финала, но все пак ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    bouquet
Много здраве и едно прекрасно, здраво бебче на финала   bouquet

babuby, на мен док ми обясни, че докато пия желязо няма смисъл да пускам изследвания на желязото (щото аз го направих тоя номер и се ошашках яко от резултата  Crazy), но хемоглобинът, който е част от ПКК-то си го изследвам, за да видя има ли все пак промяна.
DRUzi, ти още ли взимаш магнезий? Доколкото знам, трябва да го спрем, когато влезнем в 9-ти месец, защото пречи на нормалните контракции после. В смисъл, че ролята му е матката да не контрахира, а в 9-ти месец вече и е време точно за това. Ама че го обясних и аз  newsm78 Ама все пак си питай док де- той си знае най-добре  Peace
Иначе онзи ден на прегледа ми казаха, че главичката  на Шушулка вече започнала да слиза в малкия таз. А няма да ви казвам как ме болят срамните кости от разширяването  #Crazy. Ако постоя повече време седнала, изправя ли се съм като...  #Crazy #Crazy #Crazyи така боли докато се раздвижа. Иначе кръст не ме боли  Whistling. Само последните две нощи като получа контракции и започва да ме стяга и той, но като отмине контракцията и болката отминава.
Херич, напраУ шЪ си направим една сбирка по Великден в Аг-то като гледам  Mr. Green

# 107
dudence доки нищо не ми каза за лекарствата  newsm78 Ще взема да и звънна утре да я питам...

Joy Сега за всички дебеланки  Joy , едно заглавие измъдри моя болен мозък  hahaha -
Килограми качваме безкрай !Колко ли ще станат те до МАЙ?

# 108
dudence

Joy Сега за всички дебеланки  Joy , едно заглавие измъдри моя болен мозък  hahaha -

Peace Peace Peace
 newsm62 newsm62 newsm62

# 109
dudence доки нищо не ми каза за лекарствата  newsm78 Ще взема да и звънна утре да я питам...

много съм ЗА такова заглавие Simple Smile
миналия път моя мъж ми беше направил една статистика колко ще кача до края, още от 3-4-ти месец, по някаква програмка от него измислена. сега обаче нямало достатъчно данни.. и все пак като почнах да качвам още не се е нагласил да ми направи.
някой писа за СУЕ-то, че му било 30.. е, моето последния път беше 80.
и хемоглобин 100, док каза, че е ОК и за сега желязо не се налага. Самото желязо ми беше 10.9, което е в норма.. може би за това.. Предния път си пих цялата бременност Малтофер, сега съм при друг АГ и нещо не си дава много зор за лекарства да ми изписва.

# 110
Здравейте Simple Smile
Честито на всички рожденници   bouquet
Да се похваля Simple Smile Ние вече сме четирима  newsm44. Днес изписаха Тони-бонбони Simple Smile
Добре е , хапва , спинка Simple Smile Направихме си първата баня в къщи , малкото жабче много се кефи Simple Smile
Отивам да полягвам ,че днес емоциите ми дойдоха в повече . Лека вечер  Hug

# 111
  • Den Haag
мама на Ванко много се радвам за вас, сладки сънища на цялото семейство  Hug Hug Hug

# 112
Здравейте Simple Smile
Честито на всички рожденници   bouquet
Да се похваля Simple Smile Ние вече сме четирима  newsm44. Днес изписаха Тони-бонбони Simple Smile
Добре е , хапва , спинка Simple Smile Направихме си първата баня в къщи , малкото жабче много се кефи Simple Smile
Отивам да полягвам ,че днес емоциите ми дойдоха в повече . Лека вечер  Hug

Добре дошъл на Тони в къщи!!! Много се радвам за вас, все такива новини да ни казваш, а малкия без проблеми да си хапва и спинка и да бъде едно здраво, здраво детенце!!!  Heart Eyes

# 113
За болките в кръста и аз съм с тях, а също така и такива в коленете, незнам дали ви болят, ама мене ме наболяват...
Нелили, добре че си хванала Алекс преди да се разболее!!!  Heart Eyes

# 114
мама на Ванко, браво! Страхотна новина!!!   smile3525
Добре дошло на малкото юначе в къщи!!! Нека лошото е зад гърба ви и от тук нататък само радост да ви носи!!! Само хубави мигове на всички вас - четиримата!!!   Hug  Hug  Hug

Жени, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила! Желая ти само здраве и много радостни мигове с всичките ти мъже!!! Да имаш едно леко и прекрасно раждане!!!  Hug  Hug  Hug

# 115
Добро утро!
Мама на Ванко,много хубава новина.Да расте здрав и много радост да ви носи малкия Тони!  bouquet

# 116
Добро утро момичета!
Мама на Ванко много се радвам че вече сте си в къщи,дано Тони да надава бързо и да нямате никакви проблеми.
Нашия тати днес стана много рано и аз покрай него,ама времето е много гадно и мрачно и сега немога да се разсъня.Оказа се че и кафето ни е свършило,а в момента умирам за една чаша.Ама и как ме мързи,едва ли ще стигна до магазина  Laughing
DRUzi - заглавието е супер,пък и ни отговаря точно hahaha.
Аз вчера се нареди до слона и сестра ми каза сега ще снимам едно слонче и едно мамутче(аз бях мамута).По-късно ще се опитам да кача и някоя снимка ако намеря кабела за фотото.Пък и още не съм ви показала екипа за изписването.
Момичета аз немога да си харесам пелена за изписването.Гледах във Вис Виталис,ама то само 2-3 имаше и то имам чувството че са останали от пантивека.Е харесах една турска,ама 36лв за една пелена,тези хора луди ли са newsm78 .И в Джъмбо гледах ама много изкуствени материи,искам да е памучна а не видях такива.

# 117

Добро утро!  bouquet

Мама на Ванко , честито ти бебче в къщи! Да се радва много на мама , тати и бати   bouquet ! Да хапва много и да се радва на прегръдките на мама!Всичко най-най- ви пожелавам!   bouquet

babybu    Нали знам аз , знам! hahaha
Аз купих чист памук пухина , много мека оранжева беще 18 лв. Явно ще трябва да се поразходиш да поразгледаш повече!Аз хубаво че случих на магазин...

Гери С мен пък почна да ме боли коремчето като се събуждам!ама много кофти от няколко дни като стана е ужас! НЕмога да се откопча от леглото! #Crazy

Мерси на всички за коментарите на заглавието! Ама с тия килограми дето ги обсъждаме 2 дена какво да измисля друго! Joy

# 118
Добро утро!
Мама на Ванко, много се радвам и аз за вас!Дано всичко негативно да е останало зад гърба ви!
Друзи - много готино заглавие:) А
Хайде усмихнат ден от мен!!! Hug

# 119
Добро утро и от мен!

Честито на мама на Ванко за прибирането и на четвъртото човече вкъщи! Да хапва здраво и да спинка и да ви радва мнооооого!

След вчерашния страхотен слънчев ден във Варна (първия от 2 седмици), днес пак е мрачно и ужасно  Sad Друго не ми се пише вече....... Искам слънццеееееееее

Общи условия

Активация на акаунт