Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ох , най-накрая се прибрах
Алекс е тръгнал да се разболява, но съм го хванала в началото и се надявам да го пресека.
С бебето всичко е наред все още си върви с около 2 седмици напред  и е с главата надолу този път. Питах изрично за пъпната връв и слава богу не е около вратлето. Тоновете са ни много добри и всичко си е нормално. Остава си датата за 04.05 секциото (стига да не тръгне преди това госпожицата)
Бубе ,Райа изглеждате страхотно   Hug  bouquet
Zhenny85 леглото е много сладко  Heart Eyes
babybu не знам дали ще мога да ти обясня като хората как стават нещата  newsm78
По принцип правенето на темата не ми отнема кой знае колко време и мисля , че няма да ми е проблем и след това да я подготвям. Притеснявам се само да не тръгнем двете с Хера да раждаме по едно и също време  Laughing , но като гледам  тя има планове за по-рано   Wink така , че ще  се оправим някак си.
 За среща на Софийските мами в понеделник не знам дали ще мога . Ако Алекс се оправи и е на ясла ще дойда иначе няма на кой да го оставя  Rolling Eyes

БУБАповечето картинки ги взимам  от един руски сайт   Peace

# 91
  • София
Аз срам не срам, ще питам... От няколко часа насам, ей така както си стоя и отдолу в слабините ме бодва, ама много яко. Боли ли, когато се увеличава разкритието или от нещо друго ме боли?  Embarassed Хич, ама хич не съм наясно с тези работи.

П.П. Скоро не сме правили креватни упражнения, така че няма как да е от това.  Blush

# 92
menyanthe - и аз получавам понякога рязка болка,но мисля че това е от раширението на таза,но при мен не е постоянна а само за секунди и спира.
ох моята бебка голямо мърдане прави вече от 1-2 часа,то рита,надига се,а и главичката май мърда щото усещам натиск много ниско долу,почти между краката.
Днес след тази разходка май се е заредила с енергия.Нашия тати ни даде ултиматум тази вечер да направя списък за каквото ни остава да вземем и събота да приключим с покупките,милия се е притеснил че ако тръгна да раждам,още не сме готови за болницата и няма да знае какво да ни прави. hahaha
момичета голям глад ме гони,май ставам да хапна,че като се прибрах от разходката обърнах една купа с мляко с бисквити,ама пак огладнях  Rolling Eyes

# 93
Гери С. страшни премеждия с тия полицаи  hahaha Аз още успявам да сложа колан без да ми пречи пък и коремчето хич не е голямо май newsm78 Поне така си мисля де.

raia07 на мен предният път ми ги пукнаха и ми казаха че са малко...Не беше кой знае какво...Чувала съм че не може да се збърка с пишкане! Joy Ама не знам нали не са ми истичали сами  Thinking

menyanthe и аз имам такива бодежи вечер ... чудя се дали бебо не натиска нищо или опитва да спука балончето  Thinking  newsm78 И при нас не е от креватния спорт понеже ни е забранено и пия магнерот. Аз тиквеника забравих днес точно това да питам доки  ooooh!
А от разкритие и болка при него хич неразбирам , нали предният път зорлем лекарката ми направи 3 пръста и пак се наложи да ме режат!
Спокойно поне не само теб те боли...аз поне така се оспокоявам , че и другите имат болки като моите.

Някои ако може да каже ако знае.

За контракциите аз нещо честичко имам втвърдява ми се целия корем и боли кофти , но поне не за дълго...Рано ми е още! hahaha

Аз да питам още нещо...Има ли мами дето коремчетата и са още високо?...мойто рогато добиче твърдо не ще да се смъкне и е доста високо дали да се притеснявам като съм в 36 седмица?

# 94
момичета много пишете днес цял ден четох старата тема и сега като влязох в новата та вие сте изписали 7 страници, признавам нищо не съм чела .
Имам едно питане трябва тия дни да си поръчаме легълце за бебка и се чудя за решетката каква да я поръчам .Единия модел е сваляща  а другия модел си е висока а легълцето е на две нива .
Много ще ми помогнете мамчетата който са ползвали такива легла да споделят, нямам никаква идея кое е по удобно.
А и сега се сещам някой беше споменал че легло със второ ниво , трябва да има 20 см от матрака до горната част на решетката така ли е наистина.Почти не намирам в сайтове колко е височината на леглото за да преценя, а нали съм в нас и не мога да изляза не мога да отида до магазин и да си преценя , много ще съм благодарна ако ми помогнете , че аз наистина не знам .

# 95
bonbonkata-maia Нашата е висока и леглото е на 2 нива може да се качи матрака по нагоре един вид. Много съм доволна понеже бебо като порасне свалям нивото , махам решетката и си става като легълце  Mr. Green Аз за това и мрънках най-вече на милото като я купувахме за Ники и сега пак ще си я ползвам! Супер е! Party Пък и след секциото предният път абсурд да се наведа чак до доло и бях много щастлива че има 2 нива
Нещо такова представлява но без перрденцето и не е цветно

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:35 от DRUzi

# 96
  • Сливен
Simple Smile Здравейте отново... Кога успяхте да изпишите толкова странички Simple Smile
Днес отново се разхождах много, даже купих още някои неща за бебката Simple Smile Но в момента се чувствам доста изморена... Кръста ме наболява повечко... Има ли още някой друг който да се оплаква от болки в кръста?

Жени, честит рожден ден и от нас Simple Smile  bouquet  party023 newsm59 Пожелаваме ти здраве, щастие, много любов, леко раждане и едно здраво и усмихнато бебче Simple Smile

А сега се отправям към леглото, че и утре имам задачки, а съм доста изморена... Лека и спокойна вечер от мен Simple Smile

# 97
Кръста ме наболява повечко... Има ли още някой друг който да се оплаква от болки в кръста?

Има, има.. аз 2-3 дни бях на легло заради това, не мога да се мръдна просто. Пия магнезий и но шпа, но ефект кой знае какъв не виждам..

# 98
Simple Smile Здравейте отново... Кога успяхте да изпишите толкова странички Simple Smile
Днес отново се разхождах много, даже купих още някои неща за бебката Simple Smile Но в момента се чувствам доста изморена... Кръста ме наболява повечко... Има ли още някой друг който да се оплаква от болки в кръста?

Жени, честит рожден ден и от нас Simple Smile  bouquet  party023 newsm59 Пожелаваме ти здраве, щастие, много любов, леко раждане и едно здраво и усмихнато бебче Simple Smile

А сега се отправям към леглото, че и утре имам задачки, а съм доста изморена... Лека и спокойна вечер от мен Simple Smile

аз,аз..мен ме боли кръста.....то и преди ме болеше,ама и сега отвреме на време.даже одеве ме защипа нещо отвътрешната страна на бедрото горе високо и сега си ме боли    Sad Sad

# 99
DRUzi - моя корем започва още от под гърдите,и малката като подаде краче ги посритва отвреме на време,aма в същото време усещам главичката почти на изхода,така че незнам нисък или висок ми е
о и аз се присъединявам към болните кръстове

# 100
Кръста ме наболява повечко... Има ли още някой друг който да се оплаква от болки в кръста?

Има, има.. аз 2-3 дни бях на легло заради това, не мога да се мръдна просто. Пия магнезий и но шпа, но ефект кой знае какъв не виждам..
е как бе, аз вече не знам какво е живота без болки в кръста  Twisted Evil между другото бях чела, че велоаргометър помага, ама не знам колко е удачно  newsm78 и преди малко се чудех, Буба като спомена за пътеката  newsm78 а аз си имам вкъщи, но все му се назландисвам  Blush ако някой знае дали може?

# 101
  • Den Haag
Жени Честит рожден ден  Hug  bouquet, каквото си пожелаеш да се сбъдне и да родиш леко и безпроблемно  Hug Hug Hug

Бубе,Рая много сте хубавки  Peace

Нелка другия път освен на кафето на нашата уличка, че да мога да се дотъря  Embarassed Grinning

И аз съм си със бодежи там вътре, остри и прорязващи от няколко дни  Confused и болки в кръста от време на време  Tired

# 102
Аз срам не срам, ще питам... От няколко часа насам, ей така както си стоя и отдолу в слабините ме бодва, ама много яко. Боли ли, когато се увеличава разкритието или от нещо друго ме боли?  Embarassed Хич, ама хич не съм наясно с тези работи.

П.П. Скоро не сме правили креватни упражнения, така че няма как да е от това.  Blush
И аз имам такива бодежи някой път по слаби друг път по болезнени но са за кратко и после съм си ок като прочетох не сме единствени явно е нормално  Crazy
Аз да се похваля днес бях на ехо бебка е 2500кг много е добре имам си достатъчно околоплодни води плацентата си озрява бебка не бърза да излиза това е добре да си дочака датичката за секциото. Crazy Докито ми очерта даже срамните усни на снимката  Crazy такаче ще обличам рокли  hahaha

Честит празник на цялата лекрска гилдия!!!   bouquet

# 103
  • София
запис, докато не сте изписали и тази тема

Жени, ЧРД!

# 104
  • София
Успокоихте ме! И при мен тези бодежи са за съвсем кратко.  Hug

За кошарката - моята си я взех със сваляща се решетка, но за съжаление не може да се регулира височината на матрака. Според мен по-удобно ще е да е със регулиране височината на матрака - по-малко ще се навежда човек, а това определено е по-добре от гледна точка на болките в кръста.  Wink

За болките в кръста - и аз съм в кюпа!  Joy Ама малко остана до края - ще издържим!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт