Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 887
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето :)
Ееее, страхотна новина. И на 09.04 имат едно талисманче  Heart Eyes Да са им живи и здрави и бързо да наддават   bouquet

# 631
Здравейте майчета!
И аз съм доволна от днешния ден!Първо от кафенцето в лабиринт,после и от отворените врати.Определено там ще отида да раждам.
Клю Много в хубаво кътчето!

За заглавие на темата и аз съм за номер 2  Peace

# 632
И аз съм за заглавие номер 2  Peace
Днес излязох за 20 мин да ес разходя,все едно съм изкачвала Еверест,така се изморих,много ми тежи бебка вече  Rolling Eyes
За интимния гел ползвала съм  и ейвън и лактацид и нивеа,всичките еднакво ми понасят,за болницата Вода  Peace
Юнчета ще ни изпреварят,ама ние сме героини всички устискахме доста мен ако питате,като изключим талисманчето ни  Flutter

# 633
Ех никой ли няма новина от Марго,дано всичко е наред и скоро да се похвали.
Аз отивам да разходя кучето,ама нещо едвам вървя и усящам едно странна болка ниско долу,ама е по-точно нещо като дискомфорт,ох и аз не знам как да го опиша. newsm78
ама ми е много скучно самичка и се чудя дали да не звънна на татето ни да се прибира вече,стига е работил.

# 634
Интимен гел ползвам Лактацид,но не всеки ден.След раждането май със смрадлика ще действам
Аз на запис на тонове още не съм ходила,не е и ставало на въпрос,но аз имам време де.
Сега се разрових да видя цените и нещо много голяма разлика.Тина киркова-10 лв,втора градска-25лв.Защо ли така?
Между другото корема ми вече е толкова голям,че даже главната акушерка днес във втора градска рещи,че ми е скоро термина  Crazy

Честито на юнските бебета!Да растат бързичко!  bouquet

# 635
Здравейте и от мен, аз се връщам от преглед, имам вече 4 см разкритие, доки каза че до края на седмицата ще родя  , а аз му казах че не вярвам, хич не ми се вярва наистина. Изобщо съм толкова спокойна и непуска в момента че чак аз се дразня, наистина не ми пука и даже искам да ме боли че да раждам, ама ще видим до кога ще е това спокойствие, толкова години съм го чакала това бебе, че по- скоро ме е страх после какво ще става, от колкото докато раждам. Доктора каза също че главичката е в таза влязла вече, слязла ниско, което било много добре  и за разкритието каза че е също добре, каза споредм ще родиш бързо, може би ще имаш 2 часа болки и толкова, аз пак му викам докторе, ще рабера ли кога ще раждам, че нещо много на майтап го обръщам Simple Smile Simple Smile Simple Smile ех така съм щото незнам какво ме чака, ама аз и не му мисля сигурно за това съм спокойна! Друго май няма каза до събота ако не съм родила да отида пак да ме прегледа! Сега си имам болки , а днес цял ден почти нямах, сега ми се появиха контракции, щото му дръпнах пак 1 часова разходка хубаво да се разкрия Simple Smile)) За интимен гел аз ползвам Лактацид!

# 636
Интимен гел ползвам Лактацид,но не всеки ден.След раждането май със смрадлика ще действам
Аз на запис на тонове още не съм ходила,не е и ставало на въпрос,но аз имам време де.
Сега се разрових да видя цените и нещо много голяма разлика.Тина киркова-10 лв,втора градска-25лв.Защо ли така?
Между другото корема ми вече е толкова голям,че даже главната акушерка днес във втора градска рещи,че ми е скоро термина  Crazy

Честито на юнските бебета!Да растат бързичко!  bouquet

ааа Тина Киркова запис на тонове 15 лв..днес ходих,дори се засякох там с Bigmama от априлките и срещата ни в понеделник.
Е Марго ще чакаме с теб значи....Simple Smile

# 637
  • До морето :)
Марго, чакаме с теб, по-на честичко да ни пишеш как си  Grinning Стискаме ти палци всичко да мине бързо и безболезнено  Hug

# 638
ок ще пиша, сега усещам ниско долу ама много ниско, как се движи бебето, и как притиска дебелото черво и влагалището, ама не е болезнено, и как съм гладна Simple Smile по - късно като се нахраня пак ще пиша !!! Мерси за позитивните мисли на всички Simple Smile

# 639
И аз със смрадлика смятам да действам Grinning

Марго, с теб сме  Hug Днес на лекцията в Лабиринт акушерката посъветва клекналата поза, стоенето права и разходките напред-назад, за получаване на пълно разкритие и започване на родова дейност Simple Smile Стискам палци всичко да мине по мед и масло  Praynig

# 640
Марго, с тебе сме и стискаме палци!  Praynig Ти ни дръж в течение, защото те мислим тук бая народ   bouquet

# 641
  • Сливен

Нели обувките ги купих от Джъмбо,исках да са в по-тъмно розаво но нямаше,е малко се разминават с костюма ама и така си ми харесват.

Ще трябва пак да ходя до Джъмбо  Mr. Green . Мерси  Hug

П.П.: Кажете кое заглавие ви харесва най-много:
1. Скоро ще празнуват цветята, а Майски мами си чакат децата!
2. Ето, че Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!
3. Ето и Цветница дойде, МАЙ чакаме бебе!
4. Навън вече има цъфнали дръвчета, цветни МАЙки чакат момичета и момчета!

nellyli на мен ми допада много заглавие номер 1, но и другите са много хубави Simple Smile

# 642
Марго стискам ти палци  Praynig

Момичета колко от вас ходят на тонове в Тина Киркова и кога сигурно седим заедно пред 106 кабинет и незнам коя коя е  Laughing

# 643
Марго и аз стискам палци всичко да мине добре.
За изтръпването-сутринта така ми беше изтръпнала ръката че не можах да вдигна телефона  Laughing
За интимния гел-аз от 5-6 години използвам на Нивеа и съм си доволна Simple Smile
За заглавието-всичките са много готини,което ви харесва.

# 644
Марго стискам ти палци  Praynig

Момичета колко от вас ходят на тонове в Тина Киркова и кога сигурно седим заедно пред 106 кабинет и незнам коя коя е  Laughing

на мен днес тоновете в Тина Киркова ми бяха за първи път..следващия път съм в сряда 20.04 от 10ч,ти кога ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт