Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
ок ще пиша, сега усещам ниско долу ама много ниско, как се движи бебето, и как притиска дебелото черво и влагалището, ама не е болезнено, и как съм гладна Simple Smile по - късно като се нахраня пак ще пиша !!! Мерси за позитивните мисли на всички Simple Smile

завиждам ти благородно за спокойствието,аз като се знам ква паника съм,пожелавам Ти всичко да мине много леко и да не разбереш дет се вика болката  Hug

и така имаме Мама коятo е почти родила мен ако питате    Party бебевалежа е на път  baby_neutral

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 20:42 от зайче

# 646
Марго стискам ти палци  Praynig

Момичета колко от вас ходят на тонове в Тина Киркова и кога сигурно седим заедно пред 106 кабинет и незнам коя коя е  Laughing

на мен днес тоновете в Тина Киркова ми бяха за първи път..следващия път съм в сряда 20.04 от 10ч,ти кога ходиш?
аз ходя понеделник и четвъртък от тази седмица по 2 пъти от 10 часа жалко ще се разминем  Crazy

# 647
  • Айтос/Бургас
Добър вечер на всички май-чета! Hug

На тези,които им предстои да раждат,леко и безпроблемно и да гушкат скоро пухкави бебенца! Party

За интимния гел-аз ползвам Сафорел,много съм доволна и сменям с Лактацид или Себамед.
Да попитам вие какви спални комплектчета купихте? Ако може снимки.   bouquet

# 648

Момичета колко от вас ходят на тонове в Тина Киркова и кога сигурно седим заедно пред 106 кабинет и незнам коя коя е  Laughing

на мен днес тоновете в Тина Киркова ми бяха за първи път..следващия път съм в сряда 20.04 от 10ч,ти кога ходиш?
аз ходя понеделник и четвъртък от тази седмица по 2 пъти от 10 часа жалко ще се разминем  Crazy

а защо ходиш по 2 пъти?

# 649
Момичета на всички ли ви слагат колани при записа на тонове,мен за първи път ми ги записаха на предната консултация,но сложи едно пластмасово като слушалка ,свързано с един монитор и от там излизаше една диаграмка.В понеделник съм пак на преглед и казаха че пак ще ги запишем.

# 650
Да е честито на Юнската мама, да наддават и възстановяват бързичко!!!   bouquet

Нелили, и аз харесвам номер 2 като заглавие Simple Smile
Отварата от смрадлика си е страхотна, така че след раждане ще си ползвам и аз, само за болницата ще си взема интимен душ - медицински (ох забравих името му ще трябва да видя в рецептата).
Освен това си подготвих още една нощница, та смятам да съм с три броя Simple SmileSimple Smile

Марго,  Hug Hug Hug! С теб сме!

# 651
Момичетаааа, добър вечер и от мен Simple Smile

Докато ви изчета се обърквам тотално.
И аз съм за заглавие 2
Днес пристигна матрака - много готин Simple Smile Ще кача снимка, но във фейса. Останаха ми чаршафчетата. Изпрах и целия гардероб на бебо, утре се очертава доста гладене.... и май съм готова. Събота се хващаме да почистваме и да подреждаме нещата по местата, че сега всичко е като на склад в едната стая.
Утре съм на ЖК, ще пиша колко е порастнал момъкът и как са нещата.

Хайде лека вечер на всички!

# 652
Момичета на всички ли ви слагат колани при записа на тонове,мен за първи път ми ги записаха на предната консултация,но сложи едно пластмасово като слушалка ,свързано с един монитор и от там излизаше една диаграмка.В понеделник съм пак на преглед и казаха че пак ще ги запишем.

ми на мен за записа ми слагат две пластмасови като слушалки,вързани с едни колани и една прачица с копче,което да натискам когато бебето мръдне и аз си имам диаграмка...не че я разбирАМ де.

# 653
Добър вечер на всички май-чета! Hug

На тези,които им предстои да раждат,леко и безпроблемно и да гушкат скоро пухкави бебенца! Party

За интимния гел-аз ползвам Сафорел,много съм доволна и сменям с Лактацид или Себамед.
Да попитам вие какви спални комплектчета купихте? Ако може снимки.   bouquet

Това са ми едните чаршафчета http://eladabg.com/images/bebeshko-spalno-belio-3345.jpg + синя олекотена завивка на същата фирма, купувана отделно, другите са ми ето тези http://www.babybg.com/images/oyunchnpaynevye.jpg, имам и още 2 комплекта, за което си купих плат и баба ми ми ги уши, но тях ще ги снимам и ще ги кача. Имам и едно тънко одеялце, както и няколко по малки, които не са за чаршафи, а например за количка Simple Smile

# 654
Привет, мацки  Hug
Какъв сняг вали навън  #Cussing out не е истина  #Cussing out Аз си мсилех, че лятото идва  Crazy
За интимния гел - използвам лактацид, всекидневно от години  Peace но за болницата мисля да ми носят смрадлика
Днес беше много хубава лекцията в Лабиринт, кафенцето преди това също  Heart Eyes после обаче ми се разказа играта от чистене и миене на чинии от снощното ни гости  Crazy та сега болки в кръста, щуротии  Crazy
dessince, много хубави чаршафчета  Heart Eyes
За записа на тонове и аз мислех, че е безплатно по ЗК, ама нъцки..20 кинта

# 655
2. Ето, че Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!   newsm10

# 656
Забравих да кажа и аз ползвам Лактацид от години, за болницата не се бях замисляла, но може би и аз ще взема смрадлика, някой беше писал за Бивацин, това не са ли капки за нос  newsm78
За заглавието, май съм за 1.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 21:52 от dessince

# 657
 coldда ни е честит априлския сняг!!!
  Марго, спокойствието е най-важно, а ние сме с теб!
  Поли, беше ми много приятно да се запознаем, дано снежното време не ни попречи за срещичка следващата седмица.А ти почивай.
  Оффф, Ивко с Т , пак няма да е на градина. Там е ужасно топло и като излезе на вън и веднага прихваща Sad
  За тоновете, аз ходя всяка седмица и не плащам нищо. Доки, който ми води цялата бременност, каза че са към ЗК.
  Лелеее, много сладки тия комплекчета! И мравките и патоците....имам 4 комплекта, ама и тия ми се прииска да имам. Моите ме мързи да снимам Blush

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 22:02 от klukarkata

# 658
  • Айтос/Бургас
Dessince страхотни са комплектчетата,много свежи!   bouquet

# 659

а защо ходиш по 2 пъти?
Защото секциото ми е след 2 седмици и сега ме следят по често.
babybu и мен ме увиват с един колан и ми слагат две неща като слушалки и после излиза диаграмата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт