От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 236 651
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
geryger опитай в друго химическо. Калъфа на нашия магнифлекс съм го давала на химическо без проблем.
И аз съм го давала на химическо.
Въртим го само на сезон. Не е нужно през 3,4 седмици- то ебаси робията дет ще е, голям китюк  Mr. Green. Аз не се спарвам на него (Екон),супер ми е,спа и на същите възглавници -латексови.

# 571
ivcho81 , Ние взехме Магни за детето, на нас Натуркомфорт ,Магнито е супер ,много ми харесва по-твърд е,но ние търсихме точно това.

# 572
Привет, момичета! Моят въпрос може и да е обсъждан, но все пак ще попитам. Купихме матрак на Екон и нали подаряват две възглавници с нестандартна форма. Въпросът ми е намерили ли сте калъфки за тях или шиете? Изглеждат удобни за облягане и искам да си ги ползвам, но не ми се занимава да търся шивачка, че да давам поръчка ...

В едната стая имаме легло-сандвич.Уших 3 възглавници за гърба,а тези цилиндричните слагам отстрани и стана като диван.Покривката на леглото и тя от същата дамаска.Съвсем друго изглежда.Но аз им уших калъфите сама-с цип.Ако умееш да шиеш или твоя близка умее-не е сложно.

# 573
  • София
Ходихме за матрак, лежахме на матраците  Simple Smile Детето много се забавлява.  Laughing Отказах се от покет пружинките. Много меки ми се видяха.
Последно сме се спряли на Магнифлекс. Модел Магни или Бамбу. Има ли някой впечатления да сподели?
Стават ли според Вас за дете? Избрахме ги понеже са по твърди. Сегашния и бебшки матрак е като дъска.

# 574
Аз бях харесала много Магни, но дебелината не ме устройваше.
След това ме посъветваха, че не е добре за дете да се купува матрак с обособени зони на комфорт, защото те са правени да следват извивките на възрастен ( т.е. по-висок човек), а не на дете.

# 575
Преди време бях писала, че си купихме матрак "Комбино" на Блян и беше много, многоооо мек, потъвах като в блато. Обаче направихме рекламация. Донесоха ни нов, който е достатъчно твърд и ми е много удобен. Сега вече ми харесва.
Иначе никак не ми се връзваше как толкова мек матрак може да има отлични ортопедични свойства. Явно си бяха спестили част от материалите първия път. Но пък уважиха рекламацията и сега съм доволна.

# 576
Здравйте момчета, предстои ми да си купя нов матрак, защото стария които купихме преди 5 години с 5 години гаранция на Тед вече не става за нищо. Матрак с пружини еднолицев - никога повече. Ама сега съм в такава чуденка, има толкова много, много фирми, модели и разновидности, а и толкова различни мнения тук, че не знам какво да купя. Много ще съм благодарна да си изкажете мнението от вашите матраци фирми и модели.
 предварително ви благодаря.

# 577
petunia от опит мога да ти дам следните насоки - ходиш, пробваш, купуваш и после идваш тук в темата да се похвалиш/оплаеш  Laughing

# 578
Аз съм доволна от матраците на Класик гр.Хасково. И ги препоръчнам изкрено на всеки.

# 579
  • Варна
Аз съм доволна от матраците на Класик гр.Хасково. И ги препоръчнам изкрено на всеки.
Ейй защо не го написа преди 15 дни  Mr. Green Много им се чудех и се спрях на Нани. Но не пружинен.

# 580
  • София
Ние от десетина дни сме с матрак Блян комбино. Имах известни притеснения заради факта, че основата му е дунапрен, макар и да го пишат по-завоалирано Laughing, но най-отгоре е слой мемори пяна и усещането е чудно. Аз ъм тежка доста, но лягайки на този матрак направо тялото ми се очертава, матрака върви по гооолемите ми извивки Mr. Green. ако имах финансовата възможност бих си купила изцяло мемори матрак, но засега и този ще върши добра работа. Предишния ни бше на Тед пружинен и повече няма да ползвам никога такъв. В магазина продавачката се опитваше да ме убеди, че Тед с отделно пакетирани пружини и идеален просто, ама така и не успя да ме убеди.

# 581
  • София
Имам нужда от инфо помощ.
Моля за помощ  baby_neutral
Колко време трябва да седи разгънат матрак на Магнифлекс преди да се ползва?
Матрак е Магни със зони на комфрт, та се чудя коя страна е от кум главата?
Има един зашит етикет в единия край, дали не е там? newsm78

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 21:42 от geryger

# 582
  • София
Имам нужда от инфо помощ.
Моля за помощ  baby_neutral
Колко време трябва да седи разгънат матрак на Магнифлекс преди да се ползва?
Матрак е Магни със зони на комфрт, та се чудя коя страна е от кум главата?
Има един зашит етикет в единия край, дали не е там? newsm78

За Дормео-то ми казаха - 12 часа, за да "бухне", после 24 часа да не се спи на него, предполагам и за Магнифлекс е така. Погледна ли в сайта им?
Аз ходих, пробвах матраци, наистина един на Магнифлекс ме грабна, но неговата цена ме отказа много бързо. Дормео не отстъпват по нищо, особено модела 6+14, като облак е. Но и неговата цена е доста висока...

# 583
  • Варна
На мен ми казаха 4 часа да не се ползва Магнифлекса,а в книжката
после прочетох май за 2 часа.

# 584
Използвам случая да съобщя за голяма некоректност на Dormeo, които подават съобщение в Интернет (към този момент) за завивка Дормео Миа, намалена от 119.90 лв. на 59,95 лв.:
http://www.dormeo.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB% … ad_netinfo_207342
Но операторката на тел. 02 81 851 79 - вместо да се извини за станала грешка и т.н., троснато отвръща, че такава оферта няма!?!? Сякаш моят компютър може да си го измисли!?!? Такива безобразия не бива да се търпят! Имайте едно наум за Dormeo!

Общи условия

Активация на акаунт