От кой матрак сте доволни? - Тема 2

• 235 878
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Аз повдигнах матрака на мострата и видях, че рамката е обвита в тънък плат, не видях клапи, но и не знам как изглеждат.

И още един въпрос, кой е аналогичния матрак на Магнифлекс на този, който съм си харесала Хепи Дриймз

Memoflex  Peace

# 616
  • София
Мерси. Само че не мога да се реша да дам два пъти повече пари. Ще се надявам този на Хепи Дриймз да е достатъчно добър.

# 617
  • София
Изчетох цялата тема. Мислех да купуваме латексов матрак Екон, но се отказах поради няколко причини. В момента има промоция на Магнифлекс в Карфур за 82 на 190 цената е 140лв, което ми се вижда доста евтино. На сайта на Магнифлекс модела е от серия isleep и всички модели от тази серия се произвеждат за някоя от големите вериги магазини - Метро, Практикер, баумакс, Карфур и не знам къде още беше. Какво мислите за тях? Някой ползвал ли е?

# 618
  • На земята, която е всъщност звезда.
Изчетох цялата тема. Мислех да купуваме латексов матрак Екон, но се отказах поради няколко причини. В момента има промоция на Магнифлекс в Карфур за 82 на 190 цената е 140лв, което ми се вижда доста евтино. На сайта на Магнифлекс модела е от серия isleep и всички модели от тази серия се произвеждат за някоя от големите вериги магазини - Метро, Практикер, баумакс, Карфур и не знам къде още беше. Какво мислите за тях? Някой ползвал ли е?

Няколко поста по- нагоре се говори за тези "масови" матраци.

# 619

Това са по- скоро хотелска серия матраци или масови матраци, които освен атрактивната си цена нямат кой знае какви качества. Самата разлика в цените между тези матраци и стандартната серия матраци показва, че качествата на матраците са доста различни.

# 620
Аз повдигнах матрака на мострата и видях, че рамката е обвита в тънък плат, не видях клапи, но и не знам как изглеждат.

И още един въпрос, кой е аналогичния матрак на Магнифлекс на този, който съм си харесала Хепи Дриймз

Memoflex  Peace

Отстрани на самия матрак се пада (едни златни кръгчета това са т.нар. клапи), сега виждам, че има и 3D лента за проветряване (подобна на тази на Магни).
Съгласна съм, че мемофлекс е подобен като характеристика, като изключим, че той е с калъф с цип, дамаската му е доста приятна и нежна, също така подобен е Аманте - пак на Магнифлекс, не е изцяло от мемори, но е изключително мек и приятен матрак.

Аманте - http://magniflex.bg/products/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%8 … %20premio/amante/

# 621
Имам прекрасни впечатления от матрак на Магнифлекс, купуван преди около 8 години /поради което не мога да посоча точния модел, но избора ни беше за средно съотношение анатомичност-ортопедичност/. Купихме го за дъщерята, но си признавам, че след нощните смени изобщо не се колебаех да се намърдам на него  Laughing.  Изключително удобен, лесна поддръжка и - не е мръднал! Обичам си го този матрак!!! Heart Eyes              Понеже непрекъснато се хвалех от него пред роднините, племенницата ми си купи магнифлекс за спалнята от Метро. Тогава ме нахокаха, че съм проспала икономическата изгода, но след около месец употреба на метро-магнифлекса започнаха да се оплакват, че не им е удобен/и двамата с мъжа й са си тежички, ама и аз не съм в категория перо/. Явно некомфортното им усещане е от това, че матракът е по-тънък и поставен върху подматрачни рамки не създава нужното удобство. Сега същия метро-матрак е сложен директно на пода и "се търпи".
        От около месец с мъжа ми се сдобихме с Дуофлекс на Магнифлекс. Пробвахме и другите модели в шоурума им на бул.България, но този си е "нашият". Радвам се, че успях в "спастрянето" на паричките за покупката му, а не ги изгърмях за нещо по-евтино, за да се спася по-бързо от неудобния ни разтегателен диван...Търпението ми беше възнаградено на 100%!!!
       Heart Eyes Магнифлекс!  Heart Eyesи търпеливия си мъж! Grinning

# 622
  • Раковски
 Я да попитам аз бебета на какъв матрак е най-добре да спи?
 Покрай работата ми продаваме тед и се чудим какво да вземем, само ще бягам от дунапрена (сандвич), че попие ли някои работи няма изсъхване.

# 623
  • София
Че нали има специални чаршафи на Ред с ластици за точно тия неща?
Имам едно изгледано на обикновен дунапрен и две на кокосов матрак. Кокосовият взе да потъва в средата, но му е вече трето дете. Имай предвид, че бебетата са леки и им е удобно на какъвто и да е матрак.

# 624

Имаме (жена ми и аз) и Хепи Дриймз, и Манифлекс, доволни сме и от двата. Манифлексът ни е Дуофлекс, Хепи Дриймз матраците ни са другаде и сега ми се губи моделът. Но за българската фирма Хепи Дриймз казвам "да", по изключение (иначе остро критичен към българското).
Ако ще купувате, идете, пипайте, питайте, мислете дълго, и чак тогава се хвърляйте!

# 625
Я да попитам аз бебета на какъв матрак е най-добре да спи?
 Покрай работата ми продаваме тед и се чудим какво да вземем, само ще бягам от дунапрена (сандвич), че попие ли някои работи няма изсъхване.

бебечките матраци трябва просто да са по-твърди, но всеки матрак, който се предлага като детски/бебечки е съобразен с това, има си определени стандарти. Добро решение е да си вземете протектор или непромокаем чаршаф, за да предпазите повърхността на самия матрак срещу намокряне. Доста марки ги предлагат, като има и размери за бебешки легла.

# 626
И аз да попитам, кои матраци са подходящи за ползвател над 100 кг?

# 627
Вече съм мъничко под 100 /минус два хляба Blush/ Чувствам се комфортно на Магнифлекс - моделът е Дуофлекс. Избрах този модел, понеже имам проблеми с гръбнака и мога да си избирам дали да спя на по-твърдо или по-меко.
           Както казва Jankoff - Ако ще купувате, идете, пипайте, питайте, мислете дълго, и чак тогава се хвърляйте!
           Смело се мятайте на мострите!

# 628
И аз да попитам, кои матраци са подходящи за ползвател над 100 кг?

Матраците, които са с по- голяма дебелина например 23-25см. и нагоре. При повечето производители има скала за килограмите за всеки матрак.

# 629
  • Стара Загора
Добър ден.
Изчетох старата тема...126 страници Shocked и тази почти цялата обаче ако трябва да я изчета...ще дойде време да купупвам матраците Mr. Green
Няколко момичета питат в старата тема за матраци, които са на детски легла с шкаф отдолу и нямат подматрачна рамка е е цяло дъно  но не прочетох някой да им е дал отзиви за изгодни и удобни матраци.
Друго което разбрах Екон и миришат и не миришат Mr. Green
Аз нямам обоняние като цяло...обаче мъжа ми и големия ми син са като кучета съгледвачи Mr. Green
Матраците ще са два с размер 80/190 за децата.
Разглеждах сайта на Екон и БЛян...чесно казано немога да избера и незнам дали няма да се спарват от твърдото дъно на леглата.
Ние сме с ТЕД но няма да го причиня това на децата си Twisted Evil ще сменям и нашия но едно по едно.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт