Тема Незабравима 188

• 30 288
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Мокси, кога успя да направиш и това страхотно гифче? smile3501  love001 newsm51 newsm51
 love001  love001  love001
Топло, топло е слънце...Търся снимки за още едно, и до няколко мин. ще го пусна и него...
А, и докато чакаме фрагмента, да се заредим с пол.емоции...

# 151
Момичета,не е ли време за следобедното ни кафе  smile3506

# 152
# 153
  • Русе
Здравейте незабравимки  smile3525искам да ви попитам дали някой от вас знае как ще свърши незабравима ? С хубав или лош край newsm78 newsm78
В края на юни ще знаем финала.

# 154
Диди, докато ровя зца чашки с кафе ти ме изпревари.Благодаря с удоволствие се присъединявам за кафенцето.

# 155
  • Варна
Здравейте, мили дами в тоя ветровит следобед! Hug
Благодарение на хубавите клипчета, великолепните гифчета на Мокси, отзивчивостта на Леман и Ивва за преводите и сладките ви приказки, темата пак е нашия оазис! Поздрав към всички  lovekiss

http://www.youtube.com/watch?v=fajaK-SbJag

Благодаря за милите думи за скромните ми поетични опити! bowuu
Боб, чудесно стихче, както винаги!   bouquet
Отдавна предложих нашия сериал вече да не се казва "Незабравима...", ами "Недосегаемия..."! Crossing Arms Grinning И въпреки всичко ми е странно да не присъства в нито една от номинациите- все едно в каква категория! newsm78 Сериала си има своите достойнства, интересен сюжет, отлична режисура, красива музика, да не говорим пък за великолепната актьорска игра на почти всички актьори- главните най- вече, че и второстепенните! newsm18 Явно обаче такъв начин на поднасяне на една история и нейното развитие, не е особено харесван, очевидно се предпочитат сериали в стил риалити, където действието се развива последователно ден след ден и диалозите имат преобладаващ битов характер! Crossing Arms

# 156
Здравейте незабравимки  smile3525искам да ви попитам дали някой от вас знае как ще свърши незабравима ? С хубав или лош край newsm78 newsm78
В края на юни ще знаем финала.

Благадаря  Hug

# 157
  • Варна
Ей, изпосталя и побеля момчето- няма шега! Crossing Arms И двамата с Йозлем останаха пак кожа и кости- тоя сериал хептен им изпи силиците! ooooh! И двамата заприличаха на самоходни тояги, като в края на първия сезон! Grinning Нищо чудно, че като свършат снимките Серхан се кани да смени климата и заниманието, че да си почине малко и възвърне форма, че както е тръгнало, горкият, съвсем ще се свърши- явно тая работа с триците, чушките и орехчетата се разсъхна, получи се обратен ефект! Wink Я, какво момче имахме преди 2 години, а сега какво остана от него! #Crazy Ама пак хубааав, хубааав.... Two Hearts

# 158
# 159

newsm47 newsm47 newsm47 Maй ще празнуваме рожденния ден на Ямурчето newsm78

# 160

Само дето клоуна ми прилича на Бату.

# 161
Какво ли ще последва от това?  Thinking

# 162
Мокси,и трите гифчета са прекрасни.  love001 smile3501 newsm51 newsm51

# 163

Само дето клоуна ми прилича на Бату.
Дори и на мен ooooh! ooooh! ooooh!, ама закъде без главния "герой" на филма #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 164
Мокси, страхотни гифчета newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт