Тема Незабравима 188

• 30 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
С един приказен .....круиз с капитан......Хубавелко. smile3548 newsm19 smile3548.....ви пожелавам сладка нощ и лека и успешна седмица

ВЕСЕЛ КРУИЗ

Редиците..... стройте..
И бърже се пребройте
Потгеляме в уречен час
И котва пускаме в Бургас

Сред вятъра и морските вълни
Моксито е на пристана и бди
Компанията шумна ще познае
И лично с всеки ще се запознае

В бар ...красив с табелка  резерве
Компанията зная ,че ще отведе
Сред музика.....облечена в неон
Очаква ни невероятен щур купон

Сред весели закачки и шеги
Нощта тъй ...бърже ще си отлети
А аз ви обещавам през деня
Да ви науча....как се скача във вода

Тъй лесно е и не е никак страшно
И допира с водата е прекрасен
Ако пък някой .....хич не ще
На плажа да си легне и да се пече

Серхане Серхане.......къде затри тия плочки smile3530Стискай още малко зъби.....и ние покрай тебе и ехе почивка сладка те очаква newsm41 smile3509  car003 1swing
Бързо да си върнеш формите,че много изпосталя.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 00:14 от bob_99

# 646
Боб, поздравления за ''Весел круиз'' smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525.
Лека нощ smile3524 smile3524 smile3524 и успешна нова седмица на всички Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart!

# 647
Боб  smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51

Лека нощ на всички! Hug Hug Hug

# 648
  • Варна
Едно стихче за лека нощ  smile3531

Любов

Един от любимите ми моменти-
в прегръдките ти да се сгуша,
любов се разлива по вените
и сърцето ти как бие слушам...

Чувствам се като благословена
с тази силна любов споделена...
Любими, всичко за мене си ти-
слънце, въздух, щастие, мечти...

Любовта ни е толкова голяма,
че когато сме заедно двама,
светът го няма,времето е спряло,
сякаш се сливаме в едно цяло...

# 649
Репортаж със Серхан Яваш.

Вие сте завършили спортна академия. Има ли вероятност след този сериал да се завърнете към спорта. Какви са плановете Ви?
Сега, мисля, че няма да има връщане. След този сериал нямам някакъв проект. Ще си почина, определено много се изморих. Ще си почина един известен период от време. Колко точно, не знам.

Серан Яваш и познанията му по астрология.

Ако човек знае точния си час на раждане, може да се изготви персонален хороскоп. И ако наистина часът е точен, хороскопът може да разкрие съдбовни знаци.
Над земята има енергийни вълни - положителни и отрицателни. Ако човек се намира под влияне на  отрицателни вълни - работното му място, къщата, чифлика - човек ще бъде неспокоен, нещастен. И обратното.

Въпроси от феновете:
Коя книга четете в момента?
Сега чета " Сълзите на любовта" отново за Шемс и Мевляна - това е една различна история.
Кое е незабравимо в "Незабравима" - любовта, болката, предателството/изневярата или невъзможността?
Всичко това го има в " Незабравима", но за зрителите основно е любовта между Харун И Еда. Tя е водеща.

# 650
Добро утро и успешна нова седмица!!!

Благодаря на Розичка и г-жа Броненосец за интервюто!  bouquet
Благодаря на всички "войни"поддържащи огъня в тема "Незабравима"-със стихове,клипове,снимки,колажи...с присъствието си  bouquet
Незабравимке,добре дошла!Приятно ми е да те "видя" Hug
И нека започнем новата седмица с прекрасен клип на Ади 

http://www.youtube.com/watch?v=QSQ6bgLTk6g

# 651
  • София
Здравейте дружина,
Отдала съм се на учение и понеже тук има достатъчно квалифицирана помощ за превод си позволявам рядко да се меся. А и да си призная, след 20 епизода преводи на скучни диалози, за мен това е най-лесният начин да не съм особен фен на филма. Това не е оплакване обаче, а напротив, защото когато превеждам и уча нови думи и това си ми е чиста полза, едновременно развлекателно и полезно занимание. Например – как се наричат различните въртележки в лунапарка или разни изрази от ежедневни разговорни ситуации. А и компанията тук е знаменита и "трудно забравима". Та поздравявам ви и пожелавам успешна седмица!

Да поясня малко за „резила” – това беше обща тема за предаването, питаше се кои звезди са от района на Ризе (Rize, а оттук се получава Rizeli – от Ризе или както е заглавието на частта от интервюто „Във вените си Йозлем Йълмаз е от Ризе”). Та от Ризе е и Таркан и имаше и още изброени. Така пък от Адана е Къванч Тът… (извинете не му помня фамилията). Имаше изброени и други артисти от филмите на ATV. Пак по същия начин имаше в предаването и изброяване какво обичат тези артисти – та от тази част запомних че Тюба Буюкюстюн обича ориз, Бюлент Инал – харесва един прочут актьор, а пък Мурат Йълдъръм яздел кон в дъждовни дни. Или пък много подробно за тоалетите на една позакръгленка героиня от друг сериал. Еми, такова си е това предаване – клюкарско.
На нашите герои им зададоха по 2-3 въпроса, а от събраните от фенове въпроси – само по два. Г-жа Броненосец ги е превела тези въпроси. Любопитното беше, че от въпросите към Серхан Яваш – единият беше от мъж, единственият въпрос зададен от мъж (това е първият за книгата), а вторият въпрос е от фенка от Азърбайджан. Та после във фейсбук турските фенове се гневеха, защо толкоз малко въпроси и защо не са задали техните въпроси.
Освен това – от предаването не става ясно да има още продължение за „Незабравима”, например за следващата седмица. Гледах много диагонално, но мисля, че толкоз от дългоочакваното интервю.

# 652
Добро утро и успешна нова седмица! Hug Hug Hug

Г-жа Броненосец,благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51
Милена,благодаря за информацията! newsm51 newsm51 newsm51
Дани,страхотно стихотворение! newsm51 newsm51 newsm51

Днес е понеделник,дано пуснат хубав фрагмент довечера. Praynig

# 653
Добро утро и успешна нова седмица! Hug Hug Hug

Г-жа Броненосец,благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51
Милена,благодаря за информацията! newsm51 newsm51 newsm51
Дани,страхотно стихотворение! newsm51 newsm51 newsm51

Днес е понеделник,дано пуснат хубав фрагмент довечера. Praynig

Спорна седмица на всички и от мен! newsm51 smile3525

# 654
Добро утро и успешна нова седмица!

Благодаря на г-жа Броненосец за превода на интервюто. newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на Милена за пояснението за "rezil"  newsm51 newsm51
Поздравления на Боб за "Весел круиз" и Дани за "Любов"  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
 Приятен ден!

# 655
Добро утро!
Благодаря на Г-жа Броненосец за превода и на Милена за пояснението newsm51 newsm51 newsm51
Поздравления за Боб и Дани и за техните стихчета  "Круиз" и "Любов"  newsm51 newsm51 newsm51
Ех, днес е ден за фрагменти, ще видим какво ще ни предложат newsm78

Хубав ден и успешна седмица Hug Hug Hug

# 656
  • Русе

Добро утро, приятели!

Успешна нова седмица и прекрасно настроение на всички!  bouquet

Г-жо Броненосец, благодаря за превода на интервюто! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Милена, интересна информация пускаш, благодаря ти! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Боб, Дани, "Весел круиз" и "Любов" са прекрасни! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 657
Добро утро, незабравими !

Г-жа Броненосец, Милена, благодаря сърдечно за преводите !   bouquet  bouquet
Милена, тази дума невъзможност в смисъла, в който я разбирам невъзможна любов, ме върна отново на мисълта, че краят няма да е това, което очаквахме.
Цялото звучене на втори сезон е мъка и болка, много малко радост.
Няма да променят това до края, така ми се струва.
Разбира се, тази любов е безсмъртна, ще преодолее и смъртта дори, но ... това е тъжен край.
Единствено циганката от първи сезон ми беше някаква надежда, но циганката след това на брега на морето от съня на Еда, тя сякаш измества първото пророкуване, показана е ясно като смърт...

Ще дочакаме края да видим, толкова ще се радвам ако бъда опровергана.
Може една анкета да спретнем вярваме ли в добрия край на филма, да видим какво мислят и четящите тук, които не пишат.

Относно тези репортажи по АТВ, винаги ми остава едно неприятно чувство, като че ли нашият филм е десетата дупка на кавала в Турция. Нормално , да няма рейтинга на Листопад, Забраненият плод- филми по канал Д, те са друга класа. Но филмите по АТВ, едва ли има по-добър от нашия филм, въпреки критиките ни, едва ли има по-п рекрасни актьори от Серхан и Йозлем. Нашата Йозлемка е толкова по-красива от туба , на снимката , която някой пусна, че и сравнение не може да става.
Прелестно ни е момичето, разбрах, че има и защо , там , откъдето е,  Hug

Дано този филм е трамплин за успех и на двамата в киното.

Хубав ден, незабравими !  Hug

# 658
Добро утро! Hug Hug Hug
Благодаря на г-жа Броненосец bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за превода на интервюто , на Милена bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за поясненията !
Дани, прекрасно стихче''Любов''  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!
Хубав ден и успешна нова седмица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 659
Добро утро  Hug

Г-жо Броненосец,благодаря за превдода  newsm51
Милена,благодаря за инфото и разяснението  newsm51

Боб,Дани...за Весел Круиз и Любов  smile3501 smile3501 newsm51

Желая ви успешна нова седмица,хубав понеделник и  не чак толкова ужасен фрагмент   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт