Велико Търново и региона

• 128 672
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Не се отваря, Силве! Я кажи ти-от грима в Crazy доволна ли си?

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 22:38 от pepi:)

# 511
Всичко е доста относително и въпрос на личен вкус.Преди малко един татко от градината,(който  е преподавател в техникум)сподели ,че са водели учениците на много хубав театър!И той колко доволен бил,че взел и петгодишната си дъщеричка! Shocked
Тъкмо днес една колежка ми каза,че синът и е поискал 5 лв за билет за театър,и че ако не отидел господинът му щял да го остави на изпит. CrazyИ така целия клас ooooh!
Деси от Крейзи с две ръце за официална прическа Peace

# 512
Теди, ето каква била работата с учениците Wink

Пепи, за официална прическа имам две предложения: Дидони (нали съм му верен фен ), ако искаш косата ти да е пусната, може да я направи да изглежда фантастично, и  Галя от салона на Лачита над Емо Станев, ако искаш косата ти да е вдигната високо за класическа официална прическа. За работата и на двамата гарантирам  Peace После да покажеш снимки, ей Wink

# 513
Пепи, Катя ми е правила два пъти прически, полу-официални  Wink, аз така исках и бях доволна. Ти какво разбираш под официална прическа? Simple Smile

За театъра - аз също ходих на това представление и се забавлявах. Simple Smile Да поясня, че нищо не разбирам от театър и може би за това имах два отпускащи и забавни часа в залата. Wink

А за учениците - те и моите могат да кажат, че съм казала, че ако не си купят Оксфордския речник съм ги заплашила да им пиша двойки. Mr. Green Което, разбира се, не е вярно, но знам ли ги какво им раждат главите. Wink

# 514
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря за отговорите!
Марти, хубави насоки ми даде!
Ditta, както писах, става въпрос за сватбена прическа /не за мен  Embarassed/, за булка. Та не съм много наясно какво точно булката иска да се направи с косата й, но понеже ме помоли за препоръки, се обрнах към вас.
Катя и Деси са ми първи в списъка, ще видим дали ще се получи.

# 515
О, Пепи, пропуснала съм, че става дума за сватбена. Embarassed

# 516
да попитам по-опитните мами , които са правили кръщене на децата си , какъв подарък са правили на кръстника ? Hug

# 517
  • софия
Здравейте.
В миналата Ви тема бях питала за частна занималня за лятото. За съжаление не я е откривам. Та искам да попитам за такава. На малкия градината тук, София, почива август. Трябва да го пратим при родителите ми в Търново, които пък ходят на работа. Събирам мнения за занималня...ако имате отзиви разбира се. Благодаря предварително!

# 518
Здравейте момичета, и аз имам питанка. Искаме да си направим разходка с преспиване в Килифаревският манастир и въпросът ми е има ли в региона подходящи места за риболов?  Hug

# 519
Здравейте Мами от нашия град и аз имам една питанка.Ако някой е на ясно със заплащането за домашна помощница може ли да ми каже как вървят цените.Работа за около  8 часа на ден, пране, гладене, почистване на два етажа, бани, тоалетни.Без прозорци.Благодаря Ви предварително.

# 520
# 521
  • Велико Търново
Здравейте Мами от нашия град и аз имам една питанка.Ако някой е на ясно със заплащането за домашна помощница може ли да ми каже как вървят цените.Работа за около  8 часа на ден, пране, гладене, почистване на два етажа, бани, тоалетни.Без прозорци.Благодаря Ви предварително.
Плащам 6 лева на час за същото плюс прозорци.

# 522
Плащам 6 лева на час за същото плюс прозорци.
Благодаря Ви за бързия отговор.Без прозорци, защото за тях време няма начин да остане.Толкова много има за миене, бърсане, гладене и простиране.БЛАГОДАРЯ smile3525

# 523
  • Велико Търново
Всяка къща и семейство са различни, но ако идва всяка седмица и се позадържа лесно, според мен ще остава и време за прозорците, но наистина е много относително.

# 524
Всяка къща и семейство са различни, но ако идва всяка седмица и се позадържа лесно, според мен ще остава и време за прозорците, но наистина е много относително.
Да, разбира се така е, напълно съм съгласна с Вас!

Общи условия

Активация на акаунт