А лятна кърмаческа серия 2011?

• 22 190
  • 539
  •   2
Отговори
# 30
  • Чехия
Шамански и аз очаквам с нетърпение, при все че като нося блузките тука и са с бг. надпис никой и представа няма че съм рекламно лице на маминия млечен път... ама пак има ли нови искам пак да се фръцкам Simple Smile  Hug Hug

# 31
Мога да помисля за лимитирана серия официални нощници за посрещане на ново бебе  Wink

Иве, благодаря Simple Smile Зимата имаше надпис и на английски, може и тази година да има такъв вариант.

Очаквам идеи за слогани и хитри реплики  Wink

# 32
  • Бургас
Хип-хип урррааааа

# 33
Шамански и аз очаквам с нетърпение, при все че като нося блузките тука и са с бг. надпис никой и представа няма че съм рекламно лице на маминия млечен път... ама пак има ли нови искам пак да се фръцкам Simple Smile  Hug Hug
Е, ако е с някоя поясняваща картинка  Mr. Green

# 34
И аз чакам лятната серия с нетърпение.
Роклите за лятото са супер:
http://www.milkbug.co.uk/Veronika-Nursing-Dress-Ash.html

# 35
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ето един много симпатичен модел за лятна рокля тук, отдолу има още, на който му се рсзглежда.
 Има мноооого и много добри модели, а ето тук си харесах сутиени и др. за кърмачки, сега само остава да забогатеем.  Crazy

# 36
  • Пловдив
И аз да се запиша Heart Eyes
Навита съм за рокличка, но дължината да е минимум до коляното Simple Smile
И потниче/блузка също... Simple Smile

Относно надписите: "мама прави най-добре, вкусно топличко млекце" Laughing

# 37
Еииии,откога я търся тази темичка newsm4.
Много се радвам и с нетърпение очаквам новата колекция Hug

# 38
  • Бургас
Не мога да не се изпльоскам в темата.  Laughing
Идеята за потник с къси гащетки ми допада страаааашно много.  Grinning
Цяло лято в къщи ходя така облечена и ми е супер удобно.
Може би нещо такова.Панталоните не се виждат, но модела на потника много ми допадна и мисля, че ще е удобен.

# 39
А нещо такова или пък такова дали няма да е удобно?

# 40
Seala , смятам, че подобни покривала не са удачни поради няколко причини. Кърменето не е акт, който трябва да бъде скрит, а тези покривала точно това правят. Няма лошо да има удобни дрехи (не задължително специализирани кърмачески), които да позволяват лесен и дискретен достъп до гърда, но чак пък да се покрива всичко със специална торба, някак пресилено ми се вижда. Носи двуяко послание, сякаш кърменето на обществено място е нещо, което изисква покриване.
От друга страна, малко са порасналите кърмачета, които са склонни да стоят покрити и сукането под това покривало може по-скоро да заприлича на борба с горски обитатели в скаутска палатка, отколкото на дискретно кърмене  Mr. Green

# 41
  • T"A
Seala, покривалата са малко проблемни - само съвсем мънички бебета могат да се хранят така  Peace На другите простнатия върху тях плат им пречи, а и едно по-голямо бебче мърда и маха подобни неща от главата си.

Но по принцип всеки шал върши работа за покриване  Peace

А аз лично имам и други резерви, даже си мисля за тениска с надпис: ако кърменето на публично място ви пречи, моля, сложете си одеало върху главата  Mr. Green

Пижамка и аз бих искала  Hug И рокля ми се иска... (на мен не толкова, колкото на съпруга ми...  Whistling)

П.С. Я, Шаманката е разкрила и моите "други резерви" Simple Smile

# 42
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аааа, Mentha, страхотен надпис!
А аз лично имам и други резерви, даже си мисля за тениска с надпис: ако кърменето на публично място ви пречи, моля, сложете си одеало върху главата  Mr. Green

Пижамка и аз бих искала  Hug И рокля ми се иска... (на мен не толкова, колкото на съпруга ми...  Whistling)

За роклята и аз като теб, нямам навика да нося такива чудеса, ама на мъжът ми му се иска да ме види в такова!

За покривалата съм съгласна, моето отдавна не търпи разни чудеса да му се мандахерцат около главата докато суче, а още няма 6 месеца.

И последно, освен роклята и пижамата на мен ми трябват и блузки и потници. И понеже не съм скромна (понеже скромността краси човека, но аз и без това съм си красива  Mr. Greenей ме на, зелена и зъбата ) да си кажа, че миналогодишните потници и зимната блуза поло са ми много удобни, та няма да се разсърдя ако има подобни и в новата колекция! Flutter

П.П. И извън темата, да кажа колко чудесна работа ми върши шала от блузата с шал - ползвам го не само като шал, жилетка и тн., но и като завивка в количката, мноого удобно нещо бе!  Mr. Green

# 43
И аз вече се замечтах за нежни феарични рокли и цветни и весели блузки.... newsm03 Моето предложение е за ярки, топли и слънчеви цветове! Хем да сме красиви, пък и нали събуждат апетита  Grinning Макар че на кое бебе му трябва допълнителна стимулация за сучене, освен вида мамината гърда и усещането за близост и любов!   bouquet

# 44
И аз съм тук. Пак и отново! Макар че от една седмица вече не съм кърмачка. Но съм вечен фен на Шаманските колекции!  Hug Пък и като нося кърмаческа дрешка не съм длъжна непременно да кърмя, нали?!
Харесва ми идеята за рокля, макар че не избягвам да слагам рокля, когато съм с количката. Но мъжът ми много обича да съм с рокличка и ми се иска да го зарадвам.  Laughing
Видях хубави идеи за рокли и потници, ама да вметна, че спред мен не е удобно да са с толкова тънки презрамки. За кърмачките с големи ... хм .... млекоцентрали  Mr. Green е немислимо да тръгнат без сутиен, а неговите презрамки е по-добре да не се виждат.
Но моят опит показва: Шаманът знае!!!! Ще ни накипри пак. 
Hug

Общи условия

Активация на акаунт