А лятна кърмаческа серия 2011?

• 22 194
  • 539
  •   1
Отговори
# 45
Шаманке, не се бях замислила за това. По-скоро се надявах, че шалът ще позволи да си носим и другите дрехи, които не са съвсем кърмачески и пак да можем да си нахраним децата. Но пък и моето е само на 3 месеца, щом по-големите не търпят такива платнища, няма много полза.

# 46
И аз се записвам да ви следя и за да не съм голословна:
http://www.amazon.com/Merona-Maternity-Scoop-Neck-Knit-Dress/dp/ … XI/ref=pd_sbs_a_3
 тази изглежда много хубава, дано да може да се направи във вариант кърмаческа Simple Smile
Или такава с по-дебели презрамки Simple Smile
http://www.kaboodle.com/reviews/seafolly-english-rose-dress

# 47
  • Германия
Уффф, ся защо такива заплахи, ако ще си посягаш, посегни си бре. Примерно посегни си и се замери с един мъфин  Wink

Нощници явно рядко се харесват, но за теб може да измисля нещо. Мисля тази година да направим пижамка като зимната, но с къс ръкав и с къси гащи. Какво ще кажете?
Да, да, да!!
И ако може и туника като миналото лято. Повече претенции нямам. Подкупвам с немецка бира и тюрингийски братвурст (ама наистина оригинални!)  Mr. Green

# 48
Нали ще има и тениски с надписи? Моят син вече поотрасна и не суче навън, но ми се иска да "рекламирам" кърменето с шаманските дрешки  Laughing

# 49
  • София

Вместо запис - тази рокличка е страшно сладка!  Peace
Идеята за лятна пижамка много ми се нрави също  Mr. Green

# 50
  • Пловдив
Приближава момента, в който ще ми трябват и на мен дрешки от кърмаческата мода на Шаманката- записвам се да ви следя!!! Ще разровя и аз за идейки. Иначе от всички дотук най-много ми хвана окото http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Maternity-Breastfeeding-Nightie-Nightd … sh=item76bf999b87
Иначе и аз не отказвам пижамка с къс ръкав и къси гащета, както и весели блузки и потничета за лятото- нали все се надявам този път да успея да кърмя и навън, та ми се ще да ми е удобно , че да се получи по-лесно. Зимната нощничка си я ползвам още с удоволствие, макар не по предназначение, но наистина стана топло...  Peace

# 51
  • Бургас

Тази рокля и на мен много ми допада. Grinning Може и с по-дебели презрамки. Мойте двете дружки вече съвсем се изпайдушиха и се съмнявам да мога да се показвам без сутиен на вън. Laughing  Мъжа ми скоро ме питаше "Дека са ти циците, Марийке?"  Joy

А аз лично имам и други резерви, даже си мисля за тениска с надпис: ако кърменето на публично място ви пречи, моля, сложете си одеало върху главата  Mr. Green

Надписа е един път.  Mr. Green thumbsup

# 52
Цитат
"Дека са ти циците, Марийке?" 
  Joy Ще взема такъв надпис на тениска да ти направя!

# 53
  • Бургас
Аууу, сакън нИдей. Mr. Green В интерес на истината те си станаха точно каквито си бяха преди да забременея, но по време на бременността и в първите месеци на кърменето достигнаха такива размери, че сега наистина изглеждат мини.  Laughing От чашка Б отидох на Д.  Mr. Green

# 54
  • Чехия
Мента , това бих го носила  с кеф - за кърменето и одеялото да уточня ... СУПЕР ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .... може да си спретнем и нещо по повод дългото кърмене, защото и то някак не е прието сред масите, и само има подпитвания... и едни погледи... ама хайде момите с по-пиперливо чувство за хумор да се включат.  Hug

# 55
Аз се включвам с едно предложение за надпис Laughing
"Пей и се смей, с млякото на МАМА дебелей" Mr. Green

# 56
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Малко ме мързи да мисля, а и нали мозъка ми изтича с кърмата, но все пак малко идеи и от мен:

Внимание! Говорещо кърмаче!

А, кажете кой е като мен, суча мляко вяка нощ и ден!

При глад има цели 2 решения!
      1          или            2
      (*)                        (*)

До кога ще суча? Поне до университета!

С маминото АМ е най-добре!
АМ  1                        АМ 2

Може някъде да се повтаря с нещо правено преди, не е нарочно.

# 57
Миналото "До кога ще суча не е ваша работа" винаги ме е радвало много  Laughing

Както и суперсилата Wink

# 58
Да се включа и аз с няколко предложения за рокли тук, тук, тук, тук и тук
Имайки предвид как изглеждам в момента, моето лично предпочитание е за дъъълга рокля ( а и винаги те са ми харесвали повече  Mr. Green ).

# 59
Жирафче, супер са предложенията. Особено последната лилава рокля е много романтична  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт