Сглобяеми къщи 3

• 372 510
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 495

Виждат се идеално  Peace
Както се вижда и че са в откраднати от сайт в Чехия.

http://www.ecodream.cz/technologie/thermopanely.html

# 496

Виждат се идеално  Peace
Както се вижда и че са в откраднати от сайт в Чехия.

http://www.ecodream.cz/technologie/thermopanely.html

Не се сърди, човече - Поздравления за набитото око, но не сме напълно сигурни кой от кого е присвоявал...Може чехите да са крали от нашите Peace

Г-жо Иванова, поразгледах сайта на фирмата на адрес www.stybox-houses.eu
Такава хубава къща, а не я открих на сайта на фирмата. Не са се похвалили все още...Къде казвате, че се намира имота, в който е тази къща?

# 497
SHB, в днешно време нямаме нужда от набито око. Търсачките разполагат с опция за разпознаване на снимки - пускаш снимката и ти показва къде я има на др. място Simple Smile

Не смятам, че те са я откраднали от България. Личи по съседните къщи, типа строителство и т.н. Освен това там са показали от до, с обяснения и всичко открито и публично в сайта си, наясно са, че всеки може да провери информацията, която публикуват вътре.

# 498
SHB, в днешно време нямаме нужда от набито око. Търсачките разполагат с опция за разпознаване на снимки - пускаш снимката и ти показва къде я има на др. място Simple Smile

Не смятам, че те са я откраднали от България. Личи по съседните къщи, типа строителство и т.н. Освен това там са показали от до, с обяснения и всичко открито и публично в сайта си, наясно са, че всеки може да провери информацията, която публикуват вътре.

В такъв случай, може би г-жа Иванова, която беше толкова изчерпателна в обясненията си на доволен новодомец и горд собственик на тази "българска" къща, ще се отсрами с няколко думи.

newsm78 Чудя се - от толкова време (години наред + стотици страници) в тази тема или се пускат лъжливи снимки или не се пускат никакви, с 1-2 изключения. Някой има ли обяснение защо това е така?! Мине се не мине време и или се появи някой "новодомец" да се похвали с хубава къща или някой хвали евтина цена. Накрая се оказва, че хубавите къщи се оказват откраднати от чужд сайт, а реалните евтини къщи са отчайващи като архитектура.

# 499
учудвам се от такива напъни за скрита реклама - като на г-жа Иванова.
дори като погледнеш профила - регистрация на 29/Март и веднага едно единствено мнение с похвали към дадена фирма. Всъщност не се ли получава малко анти реклама в крайна сметка.

Повечето хора се надяват да видят истински проекти и фирми, цени, дизайн, да се обменят мнения от хора които действително са построили сглобяеми къщи, а не от реклами и то с фалшиви снимки на нещо построено в Чехия.

# 500
...... Всъщност не се ли получава малко анти реклама в крайна сметка.......

Даже много, мнооого АНТИ се получава рекламата! Изобщо в тая област толкова рядко се срещат  специалисти. Всеки гледа да излъже елементарно, защото сам си е повярвал и съди за другите по себе си, лошото е, че другите не се ловят на въдичката. ooooh! Пък и тоя нет с гугъл, как пък всичко знаят, да му се не види! Laughing Peace

# 501
  • Някъде Там
Ето и истинска дървена

http://prikachi.com/images.php?images/586/7212586v.jpg
Долу е мазе, горе дървена. Качвам я защото навремето като и ние търсехме отзиви тук във форума нямаше или имаше такива супер измислени фалшиви реклами. Ако някой го интересува нещо да пита Simple Smile забавих се с качването защото не знаех как  newsm78 мерси на  SvetlaK   bouquet

# 502
  • Перник
Rumi  Hug много симпатична къщичка си имате.

# 503
Аз и преди може да съм писал. Ама каква е далаверата на такава "картонена" къщичка?
По-евтин ли е строежа?
По-енергоспестяваща ли е?
По-здрава и надеждна ли е конструщцията?
Като се сетя за гипсокартон се сещам мръднат стол-дупка в стената: супер грозно...

Имам си мечта да живея в къща и да си имам градинка, която да си гледам. Независимо с какво ще е насята.
Не говоря за домати и краставици.
Друго си е къщичката в сравнение с панелен или тухлен апартамент. Шумовете от съседи са неописуеми и много дразнещи...
Поздрави

# 504
Аз и преди може да съм писал. Ама каква е далаверата на такава "картонена" къщичка?
По-евтин ли е строежа?
Като се сетя за гипсокартон се сещам мръднат стол-дупка в стената: супер грозно...

Погледнал шопа дългата шия на жирафа в зоопарка и отсякъл авторитетно "Е, па нема таквоз животно и толкова"... От какво са стените по офисите - от гипсокартон. Не ли?

А относно "далаверата" (да ж'вей културата...):
Сигур у Европата столовете по картонените къщя са с гумени шапчици на ръбченцата, за да не си пробиват хорицата стените у дома.
Ей тъй, да има, слагам линк към фирма за "картонени" къщи-чки-чки:
http://www.huf-haus.com/en/home.html
Поздрави

# 505
По-евтин ли е строежа?

Погледнал шопа дългата шия на жирафа в зоопарка и отсякъл авторитетно "Е, па нема таквоз животно и толкова"... От какво са стените по офисите - от гипсокартон. Не ли?

А относно "далаверата" (да ж'вей културата...):
Сигур у Европата столовете по картонените къщя са с гумени шапчици на ръбченцата, за да не си пробиват хорицата стените у дома.
Ей тъй, да има, слагам линк към фирма за "картонени" къщи-чки-чки:
http://www.huf-haus.com/en/home.html
Поздрави

Най-се кефя на такъв спам с цел реклама...
Значи, офиса в който работя, стените са от тухли и няма опасност да се слагат гумички по столовете.

За да не спамя и аз ще попитам отново. Който има желане да ми отговори.
По-евтино ли е да се построи такава къща от конвенционална.

# 506
  • Вила Великула
nakatasan, поне от проучванията, които аз направих преди да започнем нашето строителство/много се бях навила на такава къщичка/-установих, че ми излиза по-евтино да направя къща по традиционния начин. И наистина при мен така излезе след края на строителството.

# 507
Най-се кефя на такъв спам с цел реклама...

Реклама, ама на хубавото, а не спам с цел помпане на популярност от името на някоя аматьорска фирма. Просто защото въпросната фирма не осъществява дейност по нашите земи. Писал съм им и ето техния отговор към мен:

"Dear Sir or Madam

Thank you very much for your interest in HUF Haus green[r]evolution.
I am afraid that due to numerous reasons (i.e. logistics)and for the foreseeable future HUF HAUS
is not considering to build in Bulgaria.

Our current markets are Germany, Switzerland, Austria, Italy, France, Luxembourg, Belgium, the Netherlands, Great Britain, Denmark and the Czech Republic.

We appreciate however your interest and thank you for your kind understanding.

Kind regards
Julia Staatsmann"

А относно това "по-евтино ли е да се построи такава къща от конвенционална" - вЕрвайте ми няма как да се отговори на този въпрос. Автомобилите, дето (1) са с доста по-ясни и стандартизирани характеристики и (2) не се правят по поръчка на клиента, както е при къщите - и пак не можете да нaправите общо сравнение само по цена, а сравнявате различните им характеристики.

Къщата е доста индивидуално нещо, тя дори не се изчерпва с една или няколко характеристики, за да влезе в определена категория продукт с точна цена. Къщата е услуга, не е продукт. От една страна много зависи какви са нашите изисквания, а от друга страна е важно тоя, на когото се доверяваме да извърши услугата, дали накрая няма да ни излезе по-скъп, щото уж е "евтин".

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 14:23 от SHB

# 508
  • густо майна Филибето
С голям замах ги местиш тия столове Laughing Това да не ти е стиропор newsm78

# 509
Бе, по офиси съм виждал всякакви изпълнения, все пак не съм чак такъв вандал. може и от некачествена изработка да е.

Общи условия

Активация на акаунт