Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 568
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Благодарение на информираната техническа намеса на другарката Amelly, нанесох съществена бебешка корекция в първия си пост. Извинете ме, драги съклубнички и ти, red shoe - стара съм вече, паметта ми изневерява!  Blush

# 16
red shoe, мерси, крайно време беше да го сменя с нещо пролетно...) макар това да не е точно "моя" аватар..) много трудно си намирам подходящи (като вътрешно усещане).

И на мен ми хареса показаният гащеризон, но...също не съм за такъв в момента. )

# 17
Eй такова рокле ми се носи - плетено ли, от плат ли,все едно
http://www.shopbop.com/burnout-halter-dress-free-people/vp/v=1/8 … amp;colorId=12385

Аz имам две такива рокли, плетени са. Заграбих ги от майка навремето, ама на "градско" не се осмелявам да ги нося. По морето или вечер стават. А са много удобни и приятни zа топлото време...  Thinking

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 13:38 от surfline

# 18
crazy chick , както винаги страхота тема   bouquet

Честит малък мъж на Le Soleil и от мен  Hug

От must have за сезона си имам всичко  Flutter  с изключение на бяла чанта, харесвам, но не мога да си намеря подходяща. открих и най-сполучливия досега boyfriend модел за мен, в гардероба си  Wink eдни любими дънки отпреди 8-9 години, станали ми големи вече, ура.

Amelly, ти поне можеш да си я оплетеш тази рокля  Hug

# 19

Amelly, ти поне можеш да си я оплетеш тази рокля  Hug
Хипотетично,да  Laughing Истината е,че в живота си съм си изплела само една рокля, и то даже още не е завършена, липсва втория ръкав  Embarassed
По повод нея да ви попитам: много е дупчеста, задължително ще се носи с подплата. Права е,до коляното,с ръкав до лакътя. Подплатата как е по-стилно да направя - изцяло по кройката на роклята или не? Неуместно ли ще бъде подплатата да е без ръкави или дори още по-оскъдна, кройка потник с тънки презрамки? Не мога да намеря снимки да онагледя, но голямо чудене му ударих. Аз предпочитам без ръкави, пък и наличния ръкав го направих твърде тесен,за да напъхам отдолу и подплата  Blush....но пък иначе ми се струва,че ще е някак недодялано и недоизпипано  newsm78

П.П. Защо, по дяволите,всички снимки на дупчести рокли в нета са отдолу само по бельо или бански?

# 20
За мен, без ръкав е ОК  Peace

# 21
Amelly, и аz невиждам проблем, ако подплатата не е на ръкавите. Даже така плетката иzпъква повече. Може да направиШ и подплата от две части. Горе и долу. Но при всички случаи Ще ти са наложи да преглътнеШ, че подплатата или е много плътна и zапарва, или е лееко проzрачна и както и да я сложиШ Ще трябва да се съобраzиШ с теzи и "качества" Laughing

# 22
С вас съм и в новата тема!
Flowers, страхотен блог, веднага си харесах нещо в червеноLaughing

Плетени рокли харесвам, гледам повечето фирми са пуснали за този сезон, в ЗАРА имаше интересни, но не на всяка фигура стоят добре.
Иначе имам от свеки една винтидж блузка на една кука,с едри фигури, която съм обличала 1-2 пъти с бял топ отдолу, но тя ме е казвала, че я  е носила само по сутиен Shocked

# 23
Le Soleil, да е здрав сина ти!  bouquet
Вместо запис.
Чантата е  Heart Eyes

И малко логомания  Mr. Green
http://itslenejohansen.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/21.jpg

# 24
  • Варна
Благодарности на Крейзи за новата тема!   bouquet

Минавам да се похваля с новия си гащеризон от H & M:
http://files.hm.com/media/products/A55/DXLA55_83318_91008_66_7487.jpg
и да спомена, че в момента имат някакво намаление.

# 25
Едно поздравче и от мен да не е гол запис.  Flutter

red shoe, аз си го взех гащеризона. Ей така като теб, като го видях и лягах и ставах с мисълта за него, докато накрая си го поръчах.  Crazy Страхотен е. Като дойде новият, че този имаше дефект и го смених, ако искаш ще го снимам на мен стои много добре, прави дупето секси и липсата на гърди не пречи.  Mr. Green

Amelly, ако пуснеш снимка ще е по-лесно, но си мисля една подплата от шифон която се подава от долу дали няма да е добре? Нещо такова да се получи?  Peace

И последно от мен, и един Габриел да не забравяме мъниците.  Wink

Le Soleil, честита Ви рожба!   bouquet

# 26
Имах /и още имам, но вече не я нося/ една къса плетена рокля на ужасно ярки цветни райета. Много весела, забележителна и... мексиканска някак  Mr. Green С тънки презрамки, без подплати и прочее, само плетка. Носех я без нищо отдолу, щото тогава все още можех да си позволя, но не за това говорим сега Laughing На деликатните места - около бюста и всичко под талията - роклята е по-гъсто оплетена и абсолютно нищо не разкрива. Мързи ме да ровя и да я снимам, дано си го представяте. Тъй че не е задължително човек да се опакова и във фусти, когато носи плетиво.

P.S. Забравих да кажа, че съм очарована от момъка на nana_cool! Абонирам се за зет.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 15:18 от crazy chick

# 27
Крейзи, като за набързо скроена, темичката е супер!  Peace
Имам една такава голяма шапка, от първа страница, но мога да я нося само на морето. Градско сигурно ще ме гледат като изкопаемо! Mr. Green
Мирама, с нейния блог, ме подсети, че за "под отдолу" може и да не сме съвсем кежуълни затова едно поздравче от мен с Петра Немцова
.
Кежуълчето на Нана е страхотно! От мен още едно:

А за плетените неща: последната година в училище носих такава блуза, на едни огромни дупки, само по сутиен, без подплата!  Embarassed Ама тогава можех!  Mr. Green Сега съм по-слаба отколкото тогава, но годинките пречат!  Mr. Green

# 28
  • Варна
А,бива ли такава работа изпуснахте eta и мен
подвизаваща се като evil преди години в отчета с бебета Wink
Честит Преслав на Le Soleil. И за да не спамя...само

нека да е яркоооо

http://www.antecedens.de/images/articles/c50b19edb4432f77cc8c6daee0657594.jpg

# 29
http://www.prikachi.com/images/498/3195498I.jpg
Искам обувките горе вдясно! Ако някой ги намери в ибей,направо да ми ги поръчва, размер 37!

Благодаря за коментарите за подплатата. Още ще се чудя явно....ето това е роклята
http://www.prikachi.com/images/506/3195506j.jpg
показвах я и преди половин година, трябваше да я завърша до коледните празници и тогава подплатата щеше да си е цяла по кройката на роклята,но сега като стана топло....хем не искам да се спарвам, хем не искам да изглеждам неестетично.
Роклята е кафява, подплатата- горчица (ако това въобще има значение...)

Общи условия

Активация на акаунт